mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 1x01 çok hızlı gibi geldi belki size ama bana göre öyle değil. ortalama 18 bölümlük sezonlar olsa 2-3 tane filler episode olacak. ayrıca 2dk lık flashforward lardan bahsediyoruz. gördüklerinin çok bir önemi yok zira boşlukları dolduracak olan olaya dahil olacak yan karakterler. mesela başrolde oynayan abimizle otobüste karşılaştığı biri 1 bölüm doldurabilir. buda bize ancak 5dk lık bir bilgiyi verebiler. kısacası 6-7 sezon süründürebilirler heyecanını kaybetmeden. lost bitince yerine geçecek olması zaten bunu belli ediyor. hazırdır ellerinde genel bir script nerden nereye gideceği şeklinde. tek isteğim ilk sezon filler episode olmasın , adam gibi heyecanlı bir cliffhanger la bitirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 hah işte bahsettiğim olay bu mani, umarım bu hızlı gidiş sadece pilot bölüme özgü kalır da diğer bölümlerde biraz rölantiye alırlar. 1x01 misal şimdi kalkıp o siyahlı adamın kimliğini, şeceresini hemen ikinci bölümden ortaya dökerlerse ayıplarım yani ha zaten dizinin konusu itibariyle en az bir sezonun hesabının kitabının önceden yapılmış olması ihtimali aptalca şeyler yapmayacakları konusunda ümit veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 iyi de o adamin hicbi onemi olmayabilir olayin cozumunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 1x01 tüm insanlar küt gidiyor, 137 saniye stand-by, (şimdilik bildiğimiz) bi tek o adam ayakta kalıyor. vardır bi alakası yav, o kadar da değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 siyahlı abi sanırım o dominic. bide o siyahlı abiden dünya çapında kesin 3-5 tane daha çıkar ilerki sezonlarda. yoksa sırf onun üzerine biner konu ozaman hikaye çok sıkışır. bir diğer merakım bunlar geleceği azda olsa değiştirebilirlerse başka global blackout/flashforward vakası olabilir mi? ozaman bambaşka bir boyuta gider dizi. ayrıca dominic in olduğu bir görüntüde arka planda "you all everybody" çalsın güzel bir gönderme yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 abi olayın düşündüğünüz olay çıkmaması büyük bir olasılık yalnız. o kadro o kadar salak bir kadro değil herşeyi ilk bölümde verecek kadar. losttada adaya gittiler mi? dönecekler mi? kurtuldular mı? nasıl kurtuldular? sezon sezon bu sorularla geçti. 6 ay sonra dizi mi bitecek? başka flashforwardlarda olacak belki. o diil en sonunu en başında göstermediklerini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 yo zaten dizinin 30 Nisan 2010 06:00 GMT'de biteceğine ihtimal vermiyorum. bu ilk flashforward'dı, kesinlikle başkaları da olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 2.bölüm düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 altyazı beklioruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 1. yi izledim. hoşuma gitti. 2.yi çekiorum şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 2. bölüm de baya iyiydi bu dizi adam olacak bozmayacak herhalde umarım ki daha dominic gelmedi spo fbi da markla dimitrinin şefinin tuvaletteki olayı cok iyiydi ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 dominic gelsin ya 3.bölüm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 dizi kitaptan uyarlama. ebook denk geldi okumayi dusunuyordum ama diziyi gorunce vazgectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 direk uyarlama degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bende nedenini okumuştum sanırım wikide kitabın sayfasından ama unuttum şuan iyiki unutmuşum umarım hatırlamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 tüh girdim baktım. http://en.wikipedia.org/wiki/Flashforward_(novel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ben hatirlatiim LHC deneylerinden dolayi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 1x02 bilekliği yaktıkları için senarist abilerime ablalarıma biraderlerime bacılarıma teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ilk bölümde farketmemişim meğersem dizide losttan sevdiğim bi hatunla couplingden sevdiğim bir oğlan da oynuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 jack davenport (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ya 2. bölümü izleyenler varsa sorum var; "D. Gibbons is a bad man" diyo küçük kız ama D.Gibbons erkek değil ki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 soruya cevap orada artık d.gibbons diye bahsettikleri didi gibbons'ın kredi kartını falan çalıp kullanan adam diye tahmin ediyorum çünkü sonra arastırırken de d.gibbons diye arastırdılar uzun süre him diye konustular kendi aralarında 2. bi ihtimal belki de kadın didi gibbons değil oyun oynadılar bi şekilde bunlara asıl d.gibbons la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 eaglein dedigi gibi, o fabrikada gordukleri adama diyolar, cunku adamin ismi belli degil, kadinin kimligini kullaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 2 bölümü de izledim. Dizi harika görünüyor. şöyle 3 sezon çıkmış olsaydı da takr takır koysaydım arka arkaya keşke. inşallah bozmadan devam ettirirler de Losttaki gibi bir hafta sinir krizi geçiririz. Dominic neci olcak çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 yok yaa diziyi böyle sıcak sıcak takip etmek hoşuma gidiyo.. mesela "aa bugün bu dizinin yeni bölümü çıktı eve gidiyim de izleyim" duygusu güzel:) edit: bence dominic domine etcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar