Farinal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 olivia allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 desmond duysa keser valla. ops pardon dizileri karıştırdım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 çok vasat be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Castiel said: desmond duysa keser valla. ops pardon dizileri karıştırdım ! :P iyi yaptı hatun,Jack Davenport <3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 hah allah'ın delisi de geldi tam oldu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 daysin frost mukemmel bi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 aynen. adam cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 adam 2016 dedi ya.. ha bi de dyson gitti baltar geldi.. güzel bölümdü gerçi ama foto çekmeyen ajan.. gerçi amerikalının cep telefonu da cep telefonu değil hani.. bi sürü disposable cell gördük sanırım dyson'ın bıraktığı.. yine de adam bi bakar lan.. edit2.. dyson frost ölmemiş olabilir aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 simdi bitirdim de bolumu. cidden dehset bir adam dyson frost. oldu bence. ordan kurtulması cok zor ama belki de planlamıstır herseyi. o da olabilir. o kadar zeki bir adamin olmesi uzdu resmen ya. o yasasaydı da demetri olseydi. mal bi boka yaramiyo. hele karısı. o gerzek yuzunden dyson frost öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Güzel bölümdü dizinin hastası oldum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kant taç dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 hahaha. orada sarkı soylemeye baslar simdi dedim de solemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ben 10. bölümden beri izlemiyorum. bıraktıgımda 30 dk. takıl son 10 dakka patlat bombaları tipi bir gidişat vardı hala öyle mi devam ediyo dizi ? yoksa izlenir bir hale büründü mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Baltar reis katıldı diziye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 oha harbi mi yeni bölümü daha izlememiştim izleyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Can't touch this ascdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Farinal said: Baltar reis katıldı diziye :D baltar kim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bsg izlememiş birinin vizyon bolumunden banlanmasi gerekmiyo mü otomatik olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 star warsu da izlemedim sori ışın kılınçları ve uzay gemileri ilgimi çekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 baltar sanki uzun soluktu durmayacak gibi geldi bana ya, inş durur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Red said: star warsu da izlemedim sori ışın kılınçları ve uzay gemileri ilgimi çekmiyor. bsgyi uzay gemisinden ibaret sanıp izlemediysen eğer çok yanlış yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Farinal said: Baltar reis katıldı diziye :D tam eeh seyretmem artık derken bu adamı koymaları beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Cystein said: Bsg izlememiş birinin vizyon bolumunden banlanmasi gerekmiyo mü otomatik olarak? Red said: star warsu da izlemedim sori ışın kılınçları ve uzay gemileri ilgimi çekmiyor. vizyondan değil kültürden ban yemiş ki adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 o kadar sezon tabi sadece uzay gemisi olmaz da.hosuma gitmiyor.1-2 bölüm izlediydim.bi tanesinde dunyaya geliyolardır yerli kabileler fln filan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sanki patlamisti bu dizi yayindan kalkti dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar