dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Farinal said: Better Angels ÇOOOOOOK iyi bölümdü mükemmel CIA'den olan adam işimi yapıyorum dedi ya FF'inde gördüğü şey için sanırım onlar Mark'ı öldürme emrini verecekler. Ve kesinlikle eminim Time Travel olayıda var. Hem kuleyi dizaynından önce yapmaları hemde Dimitri'nin o saniye orada olacağını bilmelerinden anlaşılıyor. Tahminim bir kamera vs. ile gördüler orda olduğunu, geçmişe döndüğünde de o saniyede çalışsın diye kaydı yaptı. said: yalnız emri CIA'nın vermesi demek, maskeli adamların CIA olduğu anlamına gelmez mi:S ya da başka bi ihtimal, CIA diğer adamlarla anlaşma falan yapmış olabilir, ya da sadece CIA'dan olan o adam satıyo olabilir:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 aquila said: bu fbi hatunun cocuu simondan olucak galiba. spo olabilir. güzel tahmindi, çok istemiştim gerçek olsun:/ çok iyi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ahah yeni farkettim spo yerine alıntıya tıklamışım:D fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 gene bi paralel bişeler var burda anladığım kadarıyla. alternatif olsun bakalım bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yok artık 'hello demitri' diye çıktı ordan sdfghjk wtf desem ayıp olurmu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben beğenmedim bölümü.sonuda çok klişe geldi açıkcası.bi i want to play a game demediği kalmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bebek hatunla Koreli seviştimi anlamadım ben şimdi :P az değilmiş o çekikte te hee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hazır somalideler bir iki zenci ayarlasalardı korelinin çocuğu yapma ihtimali zor olur zaten kadının rahmi sorunlu işi sağlama alsalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 farinal, çok malsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Dizi iyice sacmalamaya basladi biraktim izlemeyi son bolumden sonra bekleneni veremiyor ne gizemi kaldi ne soru isaretleri. V de ayni sonu bekliyor artik eskisi gibi bir guzel dizi yapamiyorlar. Misal Caprica muthis basladi ama yine ayni duzensiz degisimlerle onemini yitirdi. Ah ah eskilerin dedigi gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 huun said: farinal, çok malsın. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hakikatten fazla zeki arkadas. lostta sevmezdim salagi zaten, simdide aptali oynasa daha basarili olurdu. hic yakismiyor ultra beyin karakterine http://www.engadget.com/2010/03/22/screen-grabs-simon-campos-forgets-how-to-install-an-hdd-in-his/ rezil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ne alaka abi bilmek zorunda mı herkes HDD nasıl takılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben sevdim losttada severdim simdide sevdim hastayım malı goturen zeki adam profillerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ve yeni bölüm malum mekanlara düşmedi hala :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yok cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Niye 8 Nisan'da çıkmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 e bugun 8 nisan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Air Date Time Show Name Epis# Episode Title 09-Apr-2010 00:00 FlashForward 01x15 Queen Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 cumaları çıkıyor dizi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 adam hello dimitri dedi uykum açıldı bir anda. ya bu arada dimitri rus ismi değil mi ? allahın korelisine neden o ismi koymuşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Evet slav ismi Dimitri ama belki ailede slav kökenide vardır ya da babasının hoşuna gitmiştir isim :D Birde kökeninin koreli olduğunu söylemişler miydi japon çin falan olmadığına emin misiniz hatırlamıyorum ilk bölümleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Teyzesi rusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ohasktr, vayrsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar