Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 fede said: http://farm3.static.flickr.com/2373/2439714022_449ccf4df7_o.jpg step up daha güzel bundan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 http://hazil.pxq.in/wp-content/uploads/2009/03/bsod1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 oha negzel lan,yalnız arkada duran bende video da görüneyim havasında olan cocuga kıl oldum asagı atmak istedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukem Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 selam. suat benim kardeşim, burada yaptığınız yorumlardan çok rahatsız olduğunu belirtti ve ekledi, bu yorumları yapanlar benim kadar iyi indi bindi atabiliyolar mı trende dedi. Çok zor sakinleştirdik suatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 koskoca paticik, burda herkes indi bindiyi iyi yapiyo deseydin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 dans edenin ekürisine kil oldum. önünde durup dirseyimle agizina bir tane vurmak istedigi dogdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 el hareketleri tamam da o ayaklar olmamış.dans elle değil ayakla yapılır genelde. kılık kıyafet yorumsuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Tan sağtürk bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 feciket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Oha lan tmm apaçisinde bu kadar mı olur arkadaş. Bu arada şu kuştepeden çıkma apaçiler sadece İstanbul'da değilmiş bu videodan bunu öğrendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 çocuğun yaşı ufak hafıf mallık ve emogaylik akıyor tamam ama kendine güvenmiş, yeteneğide var dansını etmiş koymuş. güzel de dans ediyor velet. kıskaçsınız olm. bir sürü saydırmışsınız 2k arkadaşı varmış 1,5 k sı kız demiş birisi baktım evet harbiden öyle oha. laf edin durun ondan sonra da anca açıp bakarsınız paladine buff geldi mi, itemin drop rate i kaç? ahahahaha boşbeleeeş koşturcaaağnıza 2 kıvırmayı öğreneydiniz şimdi dam üstünde fındık kırıyordunuz gençler :P şaka bir yana bu emo kültürünü anlamıyorum bu ne eziklik lan. istiklalde emolar dizilmiş bankanın önüne oturuyorlar 10 kişi. 3 tane kro geldi kalkın la buradan biz oturacaaaz sieaaaa diye bağırdı hepsi kaçıştı neymiş bunlar böyle dedim ya. metalci gençlik böyle miydi yığar bırakırdı bu emolar bir garip derdi yok gözü yaşlı. fetoşş gülen da emo mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 2500 tane adam kadın ınsan omru hayatım boyunca tanımamıs olabılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 abvblizzard said: Diyen kızlar güzel bi de ühühü. sarışın bitane var o bomba eklesemmi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Müzik gerçekten inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ayaklar, ahhh ayaklar. Tam olarak inşaat amelesi dansı oluyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 M'erwe Denis Çınar yanlıS moruqq YanınıSdaN qeceN takıM eLbıseLi aweLe baq ..asdfasfsd.. tam kamiL amq...c(= AHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hanginizin arkadas listesinde 1.5k kiz var olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bir insanlık dramına şahit oldu o adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 DiadanLocke said: hanginizin arkadas listesinde 1.5k kiz var olm?nası 1.5k nan o.O' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yaaa oyle iste. adam isini biliyor aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Ben daha yeni izledim videoyu. Ankara da Meşrutiyetteki üst geçit sanırım orası. Birgün karanfil yüksel meşrutiyet civarında elinde sopa ile emo kovalayan bir adam görürseniz o kişi ben olabilirim. Veletler bağıra çağıra geziyorlar oralarda. Ayar ediyorlar insanı. Küçük dostun önünde çimleri kapatan demirler yoktu bir ara. Oraya oturuyorlardı. Dostta çalışanlar paso kovuyor bunlarda gitmiyordu. Baş edemediler demirler öyle çekildi. Geçen yine oturduk bir arkadaşlar ordaki cafelerden birine hem tavla oynarız hem çay içeriz diye. Köprünün dibine oturmuşlar 15 kişi bağırıp duruyorlar. Kızılaya C plaka araç nasıl giremiyorsa emolarda giremesin. Çevreyi rahatsız ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar