PZero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Herkezin ßir Yeteneqi Wardır Yeterki Keşfetmek için ßirazcık ÇABA ;) isTeyenleR iCiN [ -- '' [email protected] '' -- ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bence çok güzel dansetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 abi niye bu kadar küfrettiniz adama efsane dansetmiş lan ben böyle dans edebiliyo olsam şu an bu mesajı yazmazdım mesala bi yerlerde dans ediyo olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ben arkadaş olcam banada öğretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 kimse videonun başından beri arkada ağaç görevi görmekte olan arkadaşın son saniyelerde arkadaşa dayamak suretiyle bütün dans hareketini ninjaladığına değinmemiş ıdsajıfkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 dans güzel. ama tip boktan. esnetmiş vücudu iyice. ilerde iyi kıvrır saglam dans eder. elinden tutmalı genclerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 sostizm said: Ne bu nefret bu celal, nooluyoruz? Adam ritm mi kaçırmış? Yoksul çevrede büyüdüğü halde seçkinlerin dansına özenmiş sonra bir de becerememiş mi? Nooluyoruz allaşkına. Dövün öldürün allah bela versin bilmemne. Bi söyleyin noolur, kime ne zarar vermiş bu delikanlı? Abi kacin sahibi geldi, abi adam geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=NG-tav5_dY4 sostizm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 herkes kendi dünyasında iyi işte. ama kimisinin dünyası daha büyük. o büyük dünyalardan bakınca komik duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 sostizm said: Adam ritm mi kaçırmış? Yoksul çevrede büyüdüğü halde seçkinlerin dansına özenmiş sonra bir de becerememiş mi? seçkin dansı ne yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Saeros said: sostizm said: Adam ritm mi kaçırmış? Yoksul çevrede büyüdüğü halde seçkinlerin dansına özenmiş sonra bir de becerememiş mi? seçkin dansı ne yav. bence vals ritmi de; dım-tak-tak dım-tak-tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bir de devlerin dansı var.. o da büyük olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Saeros said: sostizm said: Adam ritm mi kaçırmış? Yoksul çevrede büyüdüğü halde seçkinlerin dansına özenmiş sonra bir de becerememiş mi? seçkin dansı ne yav. Seçkinlerin dansı dedim. Yani, cebinde para olan, iyi okuldan geçmiş, kendini ötekinden üstün sananları diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 onlar nasıl dans ediyor? "kendini daha üstün gören" kısmı bana uyuyor da diğer özellikler kısmen bende mevcut i r over powered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Öyle bi dansmi varki? Onlarin dansi farklimiki? Kimden ötürü? Benden Ötürü? Senden Ötürü? Onlardan ötürü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Peki ya fakir ama gururlu dansci insanlar? Bunun icin savas veren insanlar?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 herkes bunlardan üstün. bunlar maymundan aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 http://farm3.static.flickr.com/2373/2439714022_449ccf4df7_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 oo yeaah zengin dansimi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ben bu çocuktan üstünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bu tarz gerizekalı akımlardan etkilenip bişiyler yapıp bunu da video haline getirip üstüne bir de gaza gelip oraya buraya koyan insanlara resmen acıyorum.. düşünsenize bu çocuk mental bir devrim yaşıyacak (yaşamayabilir de) hayatta başarılı olacak bir yerlere gelecek sonra bu videoyu karşısına çıkaracaksın. tam "o an" lık bir kare olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 memur cocugu dansi varmis bide, o nasil oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 27. saniyede neler yapıyo ya asdflhashdausfhasdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar