beyaznoc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 aslinda biliyorsunuz cok forumlarda fazla yazi yazmam ama bunu paylasiyim dedim. dun gece sonunda trial i bitirdim ve dogru enclave e gittim. enclave e girince zaten direk mod a giriyorsunuz icerde dark side lar bazilarinin uzerinde degisik degisik robe lar. yani bir jedi master gorunce insan ne diyecegi sasiriyo robe lar her rank icin nerdeyse degisik. neyse orda bi dark knight la grup yaptim pvp yapicaz. theed e geldik theed de light sidfe kimse yok. bekliyoruz dolaniyoruz. arada tef alan light lar oluyo cullaniyoruz ama iki jediyin kapismasi bayagi bi uzun suruyor.. neyse ogreniyoruz jedi savaslarini taktik leri vs dedik. Bizim gruba bi dark knight daha katildi sonra o baydi coronete gidiyorum dedi. coronet megerse rebel kayniyormus. buraya gelmeyin aninda 20 kisi saldirdi dedi. Ben de Theed de adam toplamaya basladim. Ama ne var ki imperial olmak biraz zor, yani zor diil uzun suruyo tanidik yoksa ki benim yoktu. cunku saber lair e dmg vermiyor ve vermeyincede gorev yapamiyoruz unarmad bi skilde 20-30 dmg vere vere 30k lair patlattim 4 tane ve sonunda imperial oldum. bu bug yuzunden iste millet ugrasmiyor, o yuzden dark side bulamadik cok fazla, napalim cagiralim council i olduk. hemen ranklerde olan ve online olan butun dark jedilari cagirdik theed e. ama tas catlasa 12 kisi toplayabildik. cogu offline di . napalim yanimiza bari imperial bh ler alalim dedik 20 kisi topladik. sonra hep beraber kor vellaya gittik kor vella dan shuttle b coronete inis yaptik. orda bi pa hall var starport onune giderken. raya saklandi 18 kisi.. iki tane scout gonderdik onden. force run i olan... iki dk sonra bunlar kostura kostura geliyordu. rkalarinda 5 tane light side jedi ile. bi anda building icinden firladik rebellar bii gorunce aynen geri kacmaya basladi. hepsini tek tek aldik. daha sonra starport onunde kim varsa onu kestik. council member lar guardianlar sentinel ler bi suru adam vardi. jediyi olan kisiler oyunda blli bir tecrubesi oluyo ister istemez en azindan oyun dinamigi hakkinda. biraz ovunmek gibi olucak ama benim grubum pvp de superdi dun gece hic daha once birbiri ile oynamamasiz kisiler olmamiza ragmen gruop olarak hic ayrilmadik ve butun coronette ki jedilari tek tek hic bir kayip vermeden kestik. bounty hunterlari da savunduk gayet basari ile. dsaha sonra adam bulamiyoruz kesicek ve rank experience lazim hepimize. yuruyun yavine light side in enclave i basicaz olduk. 500 metre ilerde speederlardan indik. 20 kisiydi grubumuz. kapidaki 1.2 milyon npcler tarafindan korunan yer neyse onlari kestik hep beraber. ama enclave icine giremiyoruz. assagida bi suru council member larda cikmiyo experience kaybedecekler diye . bu arada bi kac cengaver jedi firladi disari . aninda indirdik. sonunda bir dev cikti disari uc tane 1 kusur milyonluk npc den spawn ettirdi. ve adama saldiramiyoruz adam da overt ama target olmuyordu :) test center i bilen bilir sw-qa lardan biri idi. sonra iceri girdi. npcleri kestik yeniden. bu arada azarliyor bizi napiyorsunuz burda bole olmamli diye... sonra arjun yani forumlarin jedi sorumlusu disari cikti. adamin bayagi svemiyeni varmis. groupchatte arjun cikti oldurun bu herifden nefret ediyorum diye bir suru yazi oldu. arjunu da kestik. biz hala disardayiz bu arada butun light side kapiya geldiler ama iceri giremedigimiz den saldiramiyoruz. yani dev lere karsi ustunlugumuz var ve bir sey yapamiyorlar diye dusunuyorduk ki bunun maalsef ole olmadigini gorduk. loading e cektiler serveri . 60 sn loading de kaldi server, online olunca hemen baglandim. gordugum durum icler acisiydi. server a baglanmak icin loading de olan dark jedilara saldiriyorlardi. maalesef orda yari sayimizi kaybettik. huzunlu bir olaydi orda savasi bole kaybetmemiz. daha sonra yaklasik 7-8 ksii grubu birlestirdik. gayet sinirli ve uzgun bir sekilde yavin e geri donduk ne de olsa grubumuzu kaybetmistik biraz kallesce bir sekilde savasi da kaybetmistik. yani sonucda dev lere karsi cok da guclu olmadigimizi anlamistik. yavin mining de golerimize inanamadik. council leader weapon craft station basinda kendine saber yapiyordu. etrafini cevirdik 5 kisi . simdi saldirmaliyiz saldirmamalimiyiz diy birbirmize bakiyoruz group chatten konusuyoruz. yanisonucda craft eden birine dalmak sonucda adice bir davranis. ama bir kisi saberi acsa aninda butun millet dalicak. yani formalite geregi kendimizi tutuyoruz, ki o anda council leader saberini acti. tabi bizde gerekn i yaptik. aninda cullandik basina, ve oldurduk onu oracikda. yani savasi kaybetmistik belki laoding yuzunden biraz da olsa intikamimizi liderlerini keserek almistik. hepinize iyi oyunlar..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 I am so grateful that you accepted me as your padawan, my lord.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bu arada council leader oldugunu nerden anladiniz ? robe undan baska bisi kendini belli etmiyor degil mi ? ve mumkunse bi ara butun robe larin sshot larini alir misin, malum hatlar yuzunden son update i cekip giremiyorum bile.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Light'lardan böyle bir şey beklemezdim. Oyunda adicek davranmak en kötü şey. Gerçekten korkaklarmış.[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Light might farketmiyor, oyunda it kopuk bol.Bi bug var jedi armorlarını delip geçiyor direk ve bütün bh ler direk onu kullanıyor maksat sadece grief yani...1-2 tane olunca rahat alıyorum hala (değişik bi master healer template yaptım) ama 3 den çok olunca hepsi aynı attack ı spam ediyor.Test center adı üstünde bug lar test edilsin ona göre düzeltilsin diye ama insanlar resmen bi bug bulunca asılıyor. Bu arara bende dark olcaktım ama gelen bh leri kesmekten bayağı bi rebel faction aldım =( [Bu mesaj Darksun tarafından 13 Haziran 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Combat: Adjusted several combat special moves to no longer bypass Toughness defenses. Entertainer Quests: Fixed some typos in the quests. Image Designer: Added music inside the Image Design salons. Jedi: A robe is now given when a Jedi enters the Force Rank System. Jedi: Added more furnishings to the Jedi Enclave. Jedi: You can now recover any lost jedi rank items from the voting terminal in your jedi enclave Jedi: Jedi Knight Quests: Fix for not getting trial message at force shrine. Jedi: Jedi Knight Quests: Gaping spider queen now spawns more often. Jedi: Jedi Knight Quests: Enclave waypoints are now named. Jedi: Fixed error with 2h-saber skill mod use. Speed & Accuracy mods will now work correctly. Jedi: Existing Jedi robes should now be auto-insured and will not decay upon cloning Jedi: Lightsabers now damage lairs Jedi: Fixed bug with Force Absorb not adding to the users Force pool. Jedi: Added combat spam for Force Absorb Jedi: Added combat spam for Drain Force Jedi: Added combat spam for Force Armor Jedi: Added combat spam for Force Shield Jedi: Added system message for Jedi xp loss on death. Jedi: Removed training credit cost for training Force Discipline skills. Jedi: Adjusted delay times for equipping Armor & Weapons Jedi: Changed /regainConsciousness to no longer be a recovery from Incap to be a recovery from Death Blow. A Jedi that uses /regainConsciousness will suffer a reduction in their Force regen for a half hour in addition to normal revive penalties. Jedi: Added new animations for /drainForce & /transferForce Jedi: Force Meditation cannot be started at all while in combat. Jedi: Adjusted damage for Lightsaber special moves Jedi: Adjusted Force cost of /avoidIncapacitation Jedi: Made double-bladed spin attacks AE attacks. Reduced the damage of double-bladed spin attacks to compensate. Jedi: Lightsaber toughness no longer works against Force powers. Server: Improved Server Stability[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 council uyelerinin ayri title var isterlerse acabiliyorlar enforcer templar council member leader gibi .... bu arad knight dan sonra 4 sinif var hepsinin robe lari ayri master in robe apayri. light side in ki zabrak bi hatun bizim ki ise male zabrak adam sirf (evil) ile konusuyor. ve onune gelene daliyor. tabi adamin yaninda genelde council member lar oluyor. yani master bizim minimum yaninda 3 council member ile dolasiyor. bu arada master ve council member lar naisl oldular hemencecik derseniz. bu oyunculara bunlar otomatik verildi. yani daha onceden test center da bayagi bi yardimci olmus oyunculara direk templateler seklinde jedi verilmis kendileri bizim gibi template lerini yapmamis. yani jedi master gorunce aha bu en iyi template dir diye dusunmeyiniz cunku rats gele verilmis skilleri. oyunun en guzel yerlerinden biri enclave ler icinde duel arenasi ve izleme yeri yukardan dueli iziyorsunuz meydanda jedilar duel yaparken bu arada kapidaki oyunun en guclu npclerinden uber loot duser sanmayin. biz dark enclave olarak biraz merakliyiz kendi ncplerimizi kestik loot ne olcak diye 3 crd verdi group payi dusmedi bile :) yani eglencesine kesmeye calismak bile tankliyacak adam icin armor ziyanindan baska bi sey olmaz. bu arada turretler hakkinda bilgi veriyim cunku trialim da bir step 47 rebel commando yu kesmekdi. tc center da bir rebel base buldum orayi kampladim. turretlerde ls resist var. diger silahlar la esit olarak. yani hala turret patlatmada swordman ve commando dan daha etkisiz durumdayiz yeni bilgiler oldukca bildirim hepinize iyi oyunlar Beyaznoc[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 jedi lar master seviyelerine ulasmak icin sanirim karsi side dan jedi oldurmek zorunda bildigim kadariyla. bu karsilikli duel teklif etme seklinde oluyormus sanirim. peki karsilasma nasil oluyor yada olacak? sadece bu 2 kisi arasindami olacak (ki mantiklisi bu) yoksa ortalikta bi yerde birbirlerine tefli olup kim o an avantajliysa omu birbirini kesicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Çok büyük dengesizlikler var arada master saber & master defence i öldürmek imkansız mesela 2sinden birini almazsanız busefer karşıdakiler çok kolay öldürüyor[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 beyler ellerinize dillerinize sagşlik grinden firsat bulupta tcdeki duruma ve basimiza ilerde ne gelecegine bakamadik lutfen bilgi akisina devam edin. gozumuz kulagimiz sizsiniz. ve lutfen su konuyu bozmayınız konu olması gerektıgı gıbı ılerlıyor. bıulgıye ac jedilerden biri olarak, bu gusel bilgilerin devamini rica ediyorum.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Staff'ın rebel tarafını tutması bence son derece saçmalık.Trailerlarda,orda burda heryerde rebel rebel rebel..Staff tutsa da tutmasa da birşey farketmiyor savaşlarda gerçi ama :),rahatsızlık duyuyorum,sanki bizi 2. sınıf vatandaş gibi görüyor adamlar. Jedi olayına gelince,güzel olmuş bence.Jedi olmayacağım gerçi ama oyunda görmek istediğim jedi conflict böyle olmalı,gerçekten güzel yapmışlar.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Imperial Colonel R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ilk once staff in rebel tutmasina deginiyim adamlarin iki sidedada character leri var. dun gece de hepsi imperialdi. simdi dun theed e gidiyim dedim bi gittim 50 kisi rebel imperial yok meydan da meydana 50 metre kala pesime takildi herkes, neyse zar zor kacabildim. sonra bestine e gittim hareket vardir diye bizim councilden bi dev spawn yaratiyordu millete kraytlar tusken vs vs biri imperial commando dedi bende spawn ettirme tef olcak burasi karisir dedim ne demek istedigini anlamadim deid spawn ettirdi millette tef var bende declared imperialim bak sana anlatiyim dedi olayi tek tek bh leri kesmeye basladim , sonra jedilara salca olmaya basladim. bu da beni yavine isinladi, aslinda isime geldi enclave e gitmek istiyodum da yol uzun geldi :P sonra bakim enclave onun rebel jedilar bizimkilere daliyolar. bende hemen atladim meydana yakaladim birini kestim. db de attim, meger adam dev mis special lari test ediyolarmis :) bu sefere enclave den isinlandik 10 km oteye, sonra atladim bike a yeniden geldim enclave e icersi kalabalik arena ya daldim bi anda bufflar uctu, bunu guzel yapmislar buffsiz arena da dueller yapiliyor. neyse bayagi bi duel yaptim db atmamiza izin vardi revive ediyordu devler bizi. sansima crystallerim iyi ciktigindan bayagi bi adam aldim gayet havalardayim, bi tane zabrak hatun cikti karsima arena da bi onla etmemistim, yaklasik bi 30 dk boyunca duel yaptik hatun aldi ama super zevkliydi. daha sonra haber geldi mining postta council member larimiz pusuya dusuruldu diye atladik mining e mining in kontrolunu ele gecirdik, sonra baktik bizi radarda goren geri kaciyor bizde aciga gectik, biz pusu kurmaya basladik, neyse ordan theed e gecelim dedik, theed de hezimete ugradik yaklasik bir 50 jedi karsiladi bizi zar zor kacabildik bayagi bi olen oldu aramizdan, dun gecenin notlari boleydi, yeni gelismeler olunca bildiririm.. Beyaznoc[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Hehe tahmin edim sende master saber master defence =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 tabi buranin tc olmasi olaya bi yogunluk getiriyor. eclipsede bu tur seylerle cok karsilasmak mumkun olmayacak gibi ama anlasilan jedilere bi denge getirmeyi basarack lar sonunda kendı adıma gelısmler sevındırıypr benı.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 P10 gelince light side en azindan eclipse de olmak uzere ezecek dark i. Cunku dark side daki jedi sayisi cok cok az. Bende ortalikta bu tip seylerin olacagini sanmiyorum belki bi kac gun olur sonra kesilir devami gelmez. Bu arada su title kaldirma olayi yokmu hala. forumlarda okadar soylenmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: beyaznoc, 14 Haziran 2004 15:09 tarihinde demiş ki: ...daha sonra haber geldi mining postta council member larimiz pusuya dusuruldu diye atladik mining e mining in kontrolunu ele gecirdik, sonra baktik bizi radarda goren geri kaciyor bizde aciga gectik, biz pusu kurmaya basladik, neyse ordan theed e gecelim dedik, theed de hezimete ugradik yaklasik bir 50 jedi karsiladi bizi zar zor kacabildik bayagi bi olen oldu aramizdan, abi ne kadar güzel pvp maceraları bunlar ya okurken kendimden geçiyorum film izler gibi okuyorum :] bekliyoruz yeni olayları. hatta gaza geldim bu topici favorite larıma ekliyorum :][signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bu tip oyunda geçen olayları paticik.com/swg ye yazma şansımız war mı?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 15 Haziran 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Dethatt, 14 Haziran 2004 17:16 tarihinde demiş ki: P10 gelince light side en azindan eclipse de olmak uzere ezecek dark i. Cunku dark side daki jedi sayisi cok cok az. Bende ortalikta bu tip seylerin olacagini sanmiyorum belki bi kac gun olur sonra kesilir devami gelmez. Light jedilar dark ı ezecek?Hehe..o biraz zor.Adamlar kendi arkadaşlarının şehirlerini korumak için yardıma bile gelmediler biz bir rebel şehrine saldırdığımızda.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Imperial Colonel R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Canıma minnet valla dark daha az olsun kescek adam bol olur.[signature][hline]http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=53845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Bizim servarda pvp lerde araya dark jedilarda giriyor ama karşı tarafı daha hiç göremedik.Bence dark sayısı çok daha fazla.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Nerden nereye =P bunları konuşuyorduk şimdi publish oldu bile lol 200k xp penalty nekadar boktan olsada idare eden bi publish oldu.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar