peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ZaCk said: iyi dayak yememiş kızın yanındaki adamdan.aslında yese de hakkederdi bilip bilmeden milleti rahatsız ediyor tek derdi olan sen misin kardeşim gidip sen x misin diye sorguya çekiyosun insanları.hem o olsa nolur nedir yani kız rahibe mi olsun seni unutamayıp kendinizi çok matah bişe sanmayın herkez unutulur er ya da geç.sen de unutacaksın sonuçta.ne dayağı diyosun kardeşim sen , o an kafama çekip sıksalar umrumda mı zannediyorsun.Bilip bilmeden ileri geri konuşma ! Herşeyi anlatmıyoruz burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Dartanian said: Dün o kadar canım sıkıldı ki facete eski kız arkadaşımın testini çözdüm. Soru şudu ilk aşkım kimdi?şıklardan birinde ben vardım.Korktum bi an acaba ben mi çıkıcam yoksa başkası mı diye sonra ben çıkınca.Hah biliyodum zaten dedim kapattım sayfayı.B)- bu da böyle bi anım işte asdf herkes unutulmaz :P Ne salak bir kız o öyle ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 of çok kötüymüş gerçekten bir de üstüne o terk ettiyse seni zamanında iyice epikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 "peder zickler" said: ZaCk said: iyi dayak yememiş kızın yanındaki adamdan.aslında yese de hakkederdi bilip bilmeden milleti rahatsız ediyor tek derdi olan sen misin kardeşim gidip sen x misin diye sorguya çekiyosun insanları.hem o olsa nolur nedir yani kız rahibe mi olsun seni unutamayıp kendinizi çok matah bişe sanmayın herkez unutulur er ya da geç.sen de unutacaksın sonuçta.ne dayağı diyosun kardeşim sen , o an kafama çekip sıksalar umrumda mı zannediyorsun.Bilip bilmeden ileri geri konuşma ! Herşeyi anlatmıyoruz burda Bence toplum içinde sevisenler digerlerine hava atmak için yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 yok lan yeni çıkmaya başlamış da olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 olay toplum içinde sevişmek falan değil.kendinizi ordaki adamın yerine koyun kız arkadaşınızla oturmuşsunuz adamın biri gelip kız arkadaşınıza sen x misin yoq nedir sinirli bi şekilde sorguya çekse (belki sen öle yapmadın ama ben öle anladım) naaparsınız.adam üzgün die hemen sen haklısın süpersin çekmeyin.üzgün olmak başka nsanları rahatsız etme hakkı vermiyor size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 zack uzatma git başımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Zack bişey demiyor ki sadece yaptığın şeyin yanlış olduğunu söylüyor. Konuya gelicek olursak eminimki herkez için zordur sevdiğini başkasının kollarında düşünmek ama elinden bişey gelmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 olmayan biri icin ne bu siddet bu celal, titremeler fln, ha bunun disinda ahlak masasindan celal diye yanlarina gidip pati kimligi fln gosterseydin bu arada, ha gercekten eski kiz arkadasinda tmm derim en azindan bi kenarindan tutulur bisiyide varda, sen git biraz dola$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dead fairy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Defensive said: Elbette birşeyler aklında kalıcak kimse eskilerini tamamıyla unutmaz, en azından adı kalır. eskileri tamamıyla unutamıosak yenilerinin vay haline o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Eskinin eski olmasinin bir sebebi var sonucta, yuruyecek olsaydi yururdu, kasmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 "dead fairy" said: Defensive said: Elbette birşeyler aklında kalıcak kimse eskilerini tamamıyla unutmaz, en azından adı kalır. eskileri tamamıyla unutamıosak yenilerinin vay haline o zaman..sakin, bir aile faciasına sebep olmak istemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 NoTwisT said: Eskinin eski olmasinin bir sebebi var sonucta, yuruyecek olsaydi yururdu, kasmamak lazim. İşte bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Göz görmese de gönül katlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 "social butterfly" said: böle seven erkek bize nie denk gelmiyor nerde yetişiosunz nassı kızlara aşık oluosun bi anlatın hele ya :S Sen iste paticik emrine amade.. peder zickler seni anlıyorum ve sinirini aynı derecede paylaşıyorum emin ol yerinde olsam ben de yapardım kızılay da falan kaç tane kızı kolundan tutup çevireceğim anlar oldu benim. Senin gibi görsem ufak bir geri sayım ve ardından action! İsteyen yobaz desin öküz desin geri kafalı desin. Böyle abi bu sizin geriliğinizi değil sevginizin derecesini boyutlarını belli eder. Takmam etmem diyen insan zaten salla pati ilişki takılıyordur gönül eğlendirmecesine. Sevip te eyv çekmek sanırım sadece peygamber bu kdr sabırlı olabilir. Racona ters birader. Güm çat şırrank. Derin bir oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 "social butterfly" said: böle seven erkek bize nie denk gelmiyor nerde yetişiosunz nassı kızlara aşık oluosun bi anlatın hele ya :S anacım geçmiş olsun fena aggro kaptın. ben dahil pati gençleri olarak bir ömür seni rahat bırakmayız yazar rahatsız ederiz. bence yeni hesap aç patide asdf. 'senin ayağına taş değse, benim içim kan ağlar' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dead fairy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 "peder zickler" said: "dead fairy" said: Defensive said: Elbette birşeyler aklında kalıcak kimse eskilerini tamamıyla unutmaz, en azından adı kalır. eskileri tamamıyla unutamıosak yenilerinin vay haline o zaman..sakin, bir aile faciasına sebep olmak istemem :) herşey kontrol altında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 SodomVsGomore said: Göz görmese de gönül katlanır. Göz görmezse gönül katlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Kane&Lynch said: 45dk helal olsun nası sabrettin ben çekip giderdim direk ama benzetmişsin saglık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 NoTwisT said: SodomVsGomore said: Göz görmese de gönül katlanır. Göz görmezse gönül katlanır. Göz görmesin, gönül yine katlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 peder ne oldu. neden bu durumlara gelindi. Kiza daha iyisinimi buldu. Aldatma vs. konuyu biraz acsan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paticik'te açılan karılı kızlı topiclerde sözü edilen karı kızın fotoları koyulsa, konulara atılan mesajların %97,3 oranında azalacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 SodomVsGomore said: NoTwisT said: SodomVsGomore said: Göz görmese de gönül katlanır. Göz görmezse gönül katlanır. Göz görmesin, gönül yine katlanır. aşık adamın vazgeçtiğinde ettiği laflardan biridir. aşık olunan göze görünmeyince kolay unutulacağını ifade eder. doğruluk payı çok çok yüksek bir deyimdir. aşık olunan şahsın bahsi geçmediği sürece, dertler deşilmedikçe zamanla unutulur. kısaca zaman her şeyin ilacıdır. "`göz görmeyince gönül katlanır, göz görünce dert katlanır`. http://www.itusozluk.com/goster.php/g%F6z+g%F6rmeyince+g%F6n%FCl+katlan%FDr http://turkoloji.cu.edu.tr/YENI%20TURK%20DILI/karabag_ve_cosan_01.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Adamı çok iyi anlıyorum ben bazı arkadaşlar tam olarak aynı şeyleri yaşamadıkları için bazı kırıcı yorumlar yapmışlar.Eskiden her sabah kalkar kalkmaz rutin işim eski kız arkadaşımın facebookuna girip özel hayatında neler yaptığını ve ilişkisi olup olmadığını kontrol etmekti. Çok karşılaştık mekanlarda falan hep tekti hiç erkekle görmedim. 1,5 sene geçti zamanında beni terketmişti. En son telefonunuda değiştirdi,özeldende arayıp sesini duyamıyorum artık. Her c.tesi bornovaya dükkanının önüne arabayı çeker 2 bira eşliğinde onu seyrederim. Tabii arka fonda bi aralar bizim şarkımız onlan şarkıyı dinlerim ( Rafet: bana sen lazımsın ) Hala ilk günkü gibi seviyorum bana neler neler yaptı ama unutamıyorum hiç. Bazen kafamdan silmeye uğraşıyorum günlerce hatırladıkça unutturuyorum ama bigün rüyamda görünce herşey başa dönüyor ben unutsam rüyalarım hatırlatıyor. Ah ah ne yazdım be Zickler kardeşim buluşup içelim! Ben anlarım senin halinden :( edit: işin kötüsü hayatıma kimler kimler girdide hepsinin hayatını zindan ettim, şu anda hayatımda biri var ama lafta işte hiçbişey ifade etmiyor. Diceksiniz ki o zaman neden hayatına insan sokuyosun? E ne yapayım birlikte kalırken gözümü kapatınca sanki yanımda O varmış gibi hissediyorum o yüzden ondan ayrıldıktan sonra birlikte olduğum insanlarla hep loş ışıkta takıldım ve çıktığım insanların hepsinin yüz hatları ona benzer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Sonütücü said: Her c.tesi bornovaya dükkanının önüne arabayı çeker 2 bira eşliğinde onu seyrederim. Tabii arka fonda bi aralar bizim şarkımız onlan şarkıyı dinlerim ( Rafet: bana sen lazımsın ) doktor korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar