Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

.

peder zickler

Öne çıkan mesajlar

ZaCk said:

iyi dayak yememiş kızın yanındaki adamdan.aslında yese de hakkederdi bilip bilmeden milleti rahatsız ediyor tek derdi olan sen misin kardeşim gidip sen x misin diye sorguya çekiyosun insanları.hem o olsa nolur nedir yani kız rahibe mi olsun seni unutamayıp kendinizi çok matah bişe sanmayın herkez unutulur er ya da geç.sen de unutacaksın sonuçta.
ne dayağı diyosun kardeşim sen , o an kafama çekip sıksalar umrumda mı zannediyorsun.Bilip bilmeden ileri geri konuşma ! Herşeyi anlatmıyoruz burda
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Dün o kadar canım sıkıldı ki facete eski kız arkadaşımın testini çözdüm.
Soru şudu

ilk aşkım kimdi?şıklardan birinde ben vardım.Korktum bi an acaba ben mi çıkıcam yoksa başkası mı diye sonra ben çıkınca.Hah biliyodum zaten dedim kapattım sayfayı.B)-

bu da böyle bi anım işte asdf herkes unutulmaz :P

Ne salak bir kız o öyle ya ahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

"peder zickler" said:

ZaCk said:

iyi dayak yememiş kızın yanındaki adamdan.aslında yese de hakkederdi bilip bilmeden milleti rahatsız ediyor tek derdi olan sen misin kardeşim gidip sen x misin diye sorguya çekiyosun insanları.hem o olsa nolur nedir yani kız rahibe mi olsun seni unutamayıp kendinizi çok matah bişe sanmayın herkez unutulur er ya da geç.sen de unutacaksın sonuçta.
ne dayağı diyosun kardeşim sen , o an kafama çekip sıksalar umrumda mı zannediyorsun.Bilip bilmeden ileri geri konuşma ! Herşeyi anlatmıyoruz burda

Bence toplum içinde sevisenler digerlerine hava atmak için yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

olay toplum içinde sevişmek falan değil.kendinizi ordaki adamın yerine koyun kız arkadaşınızla oturmuşsunuz adamın biri gelip kız arkadaşınıza sen x misin yoq nedir sinirli bi şekilde sorguya çekse (belki sen öle yapmadın ama ben öle anladım) naaparsınız.adam üzgün die hemen sen haklısın süpersin çekmeyin.üzgün olmak başka nsanları rahatsız etme hakkı vermiyor size
Sosyal ağlarda paylaş

"social butterfly" said:

böle seven erkek bize nie denk gelmiyor nerde yetişiosunz nassı kızlara aşık oluosun bi anlatın hele ya :S

Sen iste paticik emrine amade..

peder zickler seni anlıyorum ve sinirini aynı derecede paylaşıyorum emin ol yerinde olsam ben de yapardım kızılay da falan kaç tane kızı kolundan tutup çevireceğim anlar oldu benim. Senin gibi görsem ufak bir geri sayım ve ardından action!

İsteyen yobaz desin öküz desin geri kafalı desin. Böyle abi bu sizin geriliğinizi değil sevginizin derecesini boyutlarını belli eder. Takmam etmem diyen insan zaten salla pati ilişki takılıyordur gönül eğlendirmecesine. Sevip te eyv çekmek sanırım sadece peygamber bu kdr sabırlı olabilir. Racona ters birader. Güm çat şırrank. Derin bir oh.
Sosyal ağlarda paylaş

"social butterfly" said:

böle seven erkek bize nie denk gelmiyor nerde yetişiosunz nassı kızlara aşık oluosun bi anlatın hele ya :S

anacım geçmiş olsun fena aggro kaptın. ben dahil pati gençleri olarak bir ömür seni rahat bırakmayız yazar rahatsız ederiz. bence yeni hesap aç patide asdf.

'senin ayağına taş değse, benim içim kan ağlar'
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:

NoTwisT said:

SodomVsGomore said:

Göz görmese de gönül katlanır.

Göz görmezse gönül katlanır.

Göz görmesin, gönül yine katlanır.

aşık adamın vazgeçtiğinde ettiği laflardan biridir.
aşık olunan göze görünmeyince kolay unutulacağını ifade eder. doğruluk payı çok çok yüksek bir deyimdir. aşık olunan şahsın bahsi geçmediği sürece, dertler deşilmedikçe zamanla unutulur.

kısaca zaman her şeyin ilacıdır.

"`göz görmeyince gönül katlanır, göz görünce dert katlanır`.
http://www.itusozluk.com/goster.php/g%F6z+g%F6rmeyince+g%F6n%FCl+katlan%FDr

http://turkoloji.cu.edu.tr/YENI%20TURK%20DILI/karabag_ve_cosan_01.pdf
Sosyal ağlarda paylaş

Adamı çok iyi anlıyorum ben bazı arkadaşlar tam olarak aynı şeyleri yaşamadıkları için bazı kırıcı yorumlar yapmışlar.Eskiden her sabah kalkar kalkmaz rutin işim eski kız arkadaşımın facebookuna girip özel hayatında neler yaptığını ve ilişkisi olup olmadığını kontrol etmekti. Çok karşılaştık mekanlarda falan hep tekti hiç erkekle görmedim. 1,5 sene geçti zamanında beni terketmişti. En son telefonunuda değiştirdi,özeldende arayıp sesini duyamıyorum artık. Her c.tesi bornovaya dükkanının önüne arabayı çeker 2 bira eşliğinde onu seyrederim. Tabii arka fonda bi aralar bizim şarkımız onlan şarkıyı dinlerim ( Rafet: bana sen lazımsın ) Hala ilk günkü gibi seviyorum bana neler neler yaptı ama unutamıyorum hiç. Bazen kafamdan silmeye uğraşıyorum günlerce hatırladıkça unutturuyorum ama bigün rüyamda görünce herşey başa dönüyor ben unutsam rüyalarım hatırlatıyor. Ah ah ne yazdım be Zickler kardeşim buluşup içelim! Ben anlarım senin halinden :(

edit: işin kötüsü hayatıma kimler kimler girdide hepsinin hayatını zindan ettim, şu anda hayatımda biri var ama lafta işte hiçbişey ifade etmiyor. Diceksiniz ki o zaman neden hayatına insan sokuyosun? E ne yapayım birlikte kalırken gözümü kapatınca sanki yanımda O varmış gibi hissediyorum o yüzden ondan ayrıldıktan sonra birlikte olduğum insanlarla hep loş ışıkta takıldım ve çıktığım insanların hepsinin yüz hatları ona benzer...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...