ampullu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 açınca beyaz ekranda iki reklam doruyo sonra yanıp sonuyo saga sola bastıgımda sesler geliyo ama goruntu yok nasıl yapcaz bunu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 oyunun patchini çekeceksin resmi sitesinden (konami) patchleyince düzeliyor.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ampullu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 tam olarak sitenin adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hangi oyun ki ? google a yaz adını konami ile birlikte çıkar zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ampullu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yaw bu nasıl site patch match yazmıyo biraz ayrıntılı yardım edermisiniz lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ampullu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 arkadaş lar patch i yukledim bi ara ekran kararıyo alt enter yapıp geri gelince duzeliyo ama maça başlarken olmuyo hep kararık duruyo nasıl yapcaz ben mx 440 var ondan mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 patch yavaş çalışma sorununu çözüyo mu peki?[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: ampullu, 09 Haziran 2004 22:25 tarihinde demiş ki: ben mx 440 var ondan mı yoksa? malesef ondan :([signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 patch yavaş çalışma sorunu ve grafiksel sorunları çözmek için. patchten sonra sorun çıkıyorsa detaylı araştırmanız lazım. normalde çıkmıyor. ben mx 100/200 ile rahat bi şekilde oynuyorum 800x600 de.(p4 1.8ghz 512 ram)[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Golge-i_Khan, 09 Haziran 2004 13:48 tarihinde demiş ki: hangi oyun ki ? google a yaz adını konami ile birlikte çıkar zati Pro Evolution Soccer[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Haziran 2004 10:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 euheuheuhehuhuehuueh aman neyse ben de adamcağız isyandan şe etmiş sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar