progamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Dizinin prodüktörleri mümkünse 10. sezonu da yapmak istiyoruz ama kesin değil demişler bi sktr diyorum burdan onlara. Bitirin lan artık şu diziyi. Hani bırakamıyorumda 9 senemi yemiş bıraksam daha beter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 niye bitirsinler abi. bitirilecek bir dizi değil. hani tadında bırakılsın kavramı bu diziye uymuyor pek. gittikçe gitsin. bir yalan rüzgarından ne eksiği var. clark ın çocuğunu bizim çocuklarımız izlesin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben bitsin istemiyorum sürekli olsun smallville, hayatım boyunca izlemek istiyorum her hafta yeni bölüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 oha mükemmel bir bölümdü lois clarkı tespit etti superman olduğunu ama yine katakullilerle kafasını karıştırdılar. yakın bir zamanda temelli öğrenecek heralde. lois clarkın kollarına atladı fdgdgd ama bomba clark gözlük taktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 aradan sonraki 2. bölüm yayınlandı 120 dakikalıkmış, böyle uzun bir bölümü hd çekiyom film gibi izlicem sabırsızlıkla bekliyorum inmesini dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 mani said: süperman türk çıktı. hatta konyalıymış. 9x03 tess mercer zod un bıraktığı işaretlere bakarken oda ne bir anda türkiye geliyor ve superman in işareti var. mevlanayı ziyarete giden clark işaret bırakmadan edemiyor. http://img3.imageshack.us/img3/1204/konyalsuperman.jpg Kıbrıs'î da Türkiye sınırları içiresinde gösteriyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 eahuarhashd. son bölümdeki hero inanılmaz cidden. uçan-manda-perisi ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 uçabiliyomu artık süpermen bide süpermen oldumu artık. kostüm falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yok ya hala luzır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ya bak Kristin Kreuk ve Alison Mack istanbul a gelmiş. hiç haber vermiyorlar. Ayıp valla. http://www.radikalgenc.com/yasam/small-ville-nisantasindaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 vaay demek buralarda da geziyolarmış,süfer :) ben 9.sezona başladım ama bıraktım tekrar izlerim bi ara sanırım,Green Arrow için tabü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bu diziyi 8. sezonun başlarına kadar seyrettim. Hala uçamadı mı adam yaw? Ben kafama koysam 9 yılda uçarım bir şekilde. Bi de Clark'a hasta oluyorum. Superman ama aynı zamanda acıların çocuğu Emrah. Herkes bir tokat atıo bi şekilde herife dizide. Ama bizimkisi hep bir Emrah bakışı ile onlara iyilik yapmaya çalışıyor. Yaw süpersin be abi daha neyin derdi :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 olacak olum uçacak yakında bu sezon bu sezon olmadı 10. sezonun ilk bölümlerinde 10. yılın şerefine filan en kötü uçuracaklar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 xieon said: mani said: süperman türk çıktı. hatta konyalıymış. 9x03 tess mercer zod un bıraktığı işaretlere bakarken oda ne bir anda türkiye geliyor ve superman in işareti var. mevlanayı ziyarete giden clark işaret bırakmadan edemiyor. http://img3.imageshack.us/img3/1204/konyalsuperman.jpg Kıbrıs'î da Türkiye sınırları içiresinde gösteriyor! ahahahahhahhahahaha evet kıbrıs türklerindir bir kez daha kanıtlandı , görüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Brigand said: aradan sonraki 2. bölüm yayınlandı 120 dakikalıkmış, böyle uzun bir bölümü hd çekiyom film gibi izlicem sabırsızlıkla bekliyorum inmesini dfgdfg İndirirken dosya boyutuna hiç dikkat etmedim. Açtım izlemeye başladım, izle izle bitmiyor. Yarısına geldiğinde amma da uzun sürdü diyip süreye bakınca farkettim. 9x11 Güzel bölümdü aslında ama justice league'e girmeseler daha iyi olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 el kadar bebe uçtu bizimkisi halen super jump yapıyo. tırtsın superman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 http://thumbpool.akilli.tv/0352/352396.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 piiiii rezil clark. 9x14 ulan bi damla kanla Zod bile uçtu sende kaynağı var oluk oluk götünü kaldıramıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ucamadi mi la bu hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 off bölümün sonu çok fenaydı bu sezon fena olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bu dizi hala oynuyor mu ya ben en son 5. sezonda bırakmıştım boka sardı iyice diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Farinal said: bu dizi hala oynuyor mu ya ben en son 5. sezonda bırakmıştım boka sardı iyice diye en süper sezon 6. sezondu, kötü yerde bırakmışın. spo istersen eğer 6da lana ve clarkla ilgili lana clarkın güçlerini öğreniyo ama lexle evlenirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar