Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Moda sahilinde bir güzel içtim. Arkadaşı bahariye'de bıraktım. Bana dedi "çişin varsa yap". Bende "yok" dedim "evde gidince yaparım". Fikirtepeye yürümeye başladım. Bahariyeden Kadıköy belediyesinin önüne gelinceye kadar pipimi mıncıra mıncıra galiba kopardım dedim. Çıkardım baktım. Bakmışken de "yeter lan" diyip işedim. Saat 3 gibi kadıköy belediyesi önü. Hala nasıl dayak yemediğim konusunda endişelerim var. Çok sağol bibimin şansı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 alkollüyken yaşadığımız en garip şey herhalde, 2 kişi 3 saatte 7 paket sigara içmemizdi. 1 hafta boyunca soğuk çorbayı bile zor içmiştik sonra ağzımız yandı ciddi ciddi. anneme de sıcak kahveyi bi dikişte içtim ondan oldu demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Bence alkollüyken genelde komik durumlar "çiş" olayıyla yaşanır. Bende Taksim'de bir arkadaşın asker uğurlamasındaydım. Biraz abarttık içerken. Sonrasında Beşiktaş'tan Üsküdar'a motorla geçiyoruz. Bir anda malum durum oluştu. Koşturdum motorun tuvaletine, kapı kitli. Koşturdum kaptana, dedim durum bu, açtın açtın yoksa buraya bırakıyorum. Kaptan dedi, denizdeyiz olm git "fıydır" motorun bir yerinden. Gece 2, 20 25 yolcu var. Önden olmaz. Arkaya geçtim. O zamanlar sigara içiliyordu motorda, arkası zaten insan dolu. Dedim "arkadaşlar, çok acil bir durum içersindeyim, bunu yapmak zorundayım, isteyen bakmasın, ama rahatsız ettiysem kusura bakmayın". Motorun arkasından boğaza "fıydırdım". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ardeth said: yalnız burda anlatılan hiç bi hikaye komik değil fark etmenizi istedim. hikayeyi anlatırken zaten sürekli fiil zamanı değiştirmek cümleyi ''bir olmuştu'' gibi kelimelerle bitirmek falan hep kötü hikayeyi kotarma çabaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 (bu olaylar bir sonraki gün anlatıldı bana o anı hiç hatırlamıyorum ben) yer taksim meydandaki eczane 7 tane 70 lik içtikten sonra ağzımdan çıkan laf "bana alka seltzer ver uleyyn" o gecenin devamında bi annemi arıyım dedim ama gözüm görmüyodu telefonu yine ağzımdan çıkan laf "bana anneyi bul" yine o gecenin tekrarında bu sefer yer kadıköy eve dönmek istiyorum artık arkadaşlara söylediğim laf "beni 202 ye bindirin" bu arada 202 kadıköydne geçmiyor :D bu 3 laf okulda efsaneleşti yıllığımada yazmış hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ben hiç böyle über bi olay yaşamadım ama dün düştüm kimse de görmedi o sırada vedalaşıyodu herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 alanyada bi clubda yarı çıplak bir halde dans pistinde seviştim... dayak yicektim ucuz kurtuldum... otele gideceim zaman kızı kucakladım ööle gittim. otele gelince direk yattım... odanın anahtarı olmadıı için kapının önünde yatıodum. kuzenlerim soktu beni içeri... evt bunu ben yaptım hıhı evt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Yer Fethiye. olay bu yaz yaşandı. Barmenlik yaptığım club ta bir akşam içkiyi fazla kaçırmam sonucu bir ingiliz bayanlan biraz fazla yakınlaşma oldu paydos sonrası. Alkolün etkisiyle filan sahile doğru gittiğimizi hatırlıyorum en son. Uyandığımda öğlen olmuştu 2 civarıydı sanırım. Üstümde sütyen vardı sahilde uyuyakalmışım etrafta yüzmeye gelen bi ton insan. En kötüsüyse çalışmaktan denize pek gidemediğim için yanmamıştım hiç. Sütyeni çıkartınca o beyaz çizgi ordaydı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 |Joker| said: Bence alkollüyken genelde komik durumlar "çiş" olayıyla yaşanır. Bende Taksim'de bir arkadaşın asker uğurlamasındaydım. Biraz abarttık içerken. Sonrasında Beşiktaş'tan Üsküdar'a motorla geçiyoruz. Bir anda malum durum oluştu. Koşturdum motorun tuvaletine, kapı kitli. Koşturdum kaptana, dedim durum bu, açtın açtın yoksa buraya bırakıyorum. Kaptan dedi, denizdeyiz olm git "fıydır" motorun bir yerinden. Gece 2, 20 25 yolcu var. Önden olmaz. Arkaya geçtim. O zamanlar sigara içiliyordu motorda, arkası zaten insan dolu. Dedim "arkadaşlar, çok acil bir durum içersindeyim, bunu yapmak zorundayım, isteyen bakmasın, ama rahatsız ettiysem kusura bakmayın". Motorun arkasından boğaza "fıydırdım". ashfuasfh, cok iimis bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar