Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarhoşken yaşanan komik durumlar

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

Bugün en komiği geldi başıma anlatayım sizde gülün istedim.

Şimdi 4 gibi arkadaşlarla içmeye başladık içtik baya, 7 gibi kendimi çok kötü hissediyorum diye kalktım ben durağa yürüyorum ama yürüyemedim resmen. Böyle Antalyada Dönerciler Çarşısı diye biryer var baya yoğun işlek biryer oralarda bir banka uzandım. Kendime gelmeye çalışıyorum ama inanılmaz kötüyüm gözümü kapayamıyorum mide bulantısı tavan yapıyor filan. İşte iki-üç ensaf geldi abim ambulans çağıralım, noldu ne içirdirdiler sana filan diye sdf

Neyse işte böyle bekledikçe daha kötü oluyorum arkadaşı aramaya hazırlanıyorum tam. Biri seslendi ismimle, hemen doğruldum bir baktım çok sevdiğim saygı duyduğum bir abi. "Ne işin var burda senin ne yapıyorsun" dedi.
Sonra o kafayla şöyle bir yalan uydurdum "Abi arkadaşla buluşucaktımda çok uykum geldi biraz uyuyim şurada dedim" sdf

Tabi inanmadı. Sonra ayılınca aklıma geldi bu diyalog güldüm epey sdf
Sosyal ağlarda paylaş

biz de bi arkadaşımla nevizadeye gitmiştik.
aslanıma.
ben çok içmiştim hem de karıştırmıştm.
aslanımdaki balkonu bilenler bilir,dardır.çocuk içeri gidince ben düşmüşüm sandalyeden ahsuahsuahsauh
sonra kalktm.
oh rezil olmadım çocuğa falan derken.
garson çocuğa demiş ki sonra öğrendim :/
tam giderken ..

çok utanıyorum.

"pardon,kız arkadaşınız sandalyeden düştü,dikkat edin" ühühü

Sosyal ağlarda paylaş

ben de geçen yaz arkadaşların yazlığa gitmiştim sahilde hayvanlar gibi içtik. KAFA 1500 oldu. neyse benim kafam iyi olunca ben ingilizce konuşmaya başladım, arkadaş da bana uydu bildiğiniz ingilizce diyalog yapıyoruz. o sırada bi kız geldi yanıma. ne güzel ingilizce konuşuyosun dedi. ben de

OF KORZ dedim şdakfa

Sosyal ağlarda paylaş

biz de bi kere reina'dan dönücez 2 kız 2 erkek, ben hoşlandığım çocuğun yanına oturmak istiyorum, arkadaşım da cam kenarında oturmak istiyo. biz birbirimizi yanlış anlamışız, arabanın önünde tartışmaya başladık sonra nasıl olduysa ben onu ittim o da şap diye poposunun üstüne düştü yere.
hahaha o zaman da 17 yaşındaydım galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...