Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Bugün en komiği geldi başıma anlatayım sizde gülün istedim. Şimdi 4 gibi arkadaşlarla içmeye başladık içtik baya, 7 gibi kendimi çok kötü hissediyorum diye kalktım ben durağa yürüyorum ama yürüyemedim resmen. Böyle Antalyada Dönerciler Çarşısı diye biryer var baya yoğun işlek biryer oralarda bir banka uzandım. Kendime gelmeye çalışıyorum ama inanılmaz kötüyüm gözümü kapayamıyorum mide bulantısı tavan yapıyor filan. İşte iki-üç ensaf geldi abim ambulans çağıralım, noldu ne içirdirdiler sana filan diye sdf Neyse işte böyle bekledikçe daha kötü oluyorum arkadaşı aramaya hazırlanıyorum tam. Biri seslendi ismimle, hemen doğruldum bir baktım çok sevdiğim saygı duyduğum bir abi. "Ne işin var burda senin ne yapıyorsun" dedi. Sonra o kafayla şöyle bir yalan uydurdum "Abi arkadaşla buluşucaktımda çok uykum geldi biraz uyuyim şurada dedim" sdf Tabi inanmadı. Sonra ayılınca aklıma geldi bu diyalog güldüm epey sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ABİ BİZ ASLINDA ÇOİİ ADAMLARIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 keske aklinda kalsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 aquila said: keske aklinda kalsaymis. neden böyle dedin ki şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 komik ya da garip bir durum değil ki sabah kalktığın zaman sorulan sorulara saçma yanıt vermek gibi bir durum normal bir abi de olsa aynı tepkiyi verebilirdin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 daha komik anısı olan anlatsın da gülelim çok sıkıcı bir gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ben sarhoşken kusmuşum bi kere hehe. he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ben bi kere sarhoş olmuştum çok güzeldi o gece hiç unutmam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ben sarhoşken uçurum gibi bi yerden aşşağı uçuyodum bi kere hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bi kere de sarhoşken tanımadığımız birinin garajına işedim hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 böyle anlatınca çok komik olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 napae said: bi kere de sarhoşken tanımadığımız birinin garajına işedim hihi ben ayıkken (yaş 4 durum: gece uykudan uyanılmış) abimin odasına işemiştim tuvaleti ıskalayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 sarhoşken pek çok komik duruma düşebiliyo insan.... anılarım canlandı aah ah... hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Ardeth said: napae said: bi kere de sarhoşken tanımadığımız birinin garajına işedim hihi ben ayıkken (yaş 4 durum: gece uykudan uyanılmış) abimin odasına işemiştim tuvaleti ıskalayıp Senin aim epey düşükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 napae said: bi kere de sarhoşken tanımadığımız birinin garajına işedim hihiIYYYYYYYYYYYY böyle anlar gerçekten anlatmayla olmuyor yaşanması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Ben kemeri kafama bağlayıp karşı komşunun kapısına kafa atmıştım. Kaç yıl geçti hala utanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Evet. hemen içip alt balkona işeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Olivies said: Ben kemeri kafama bağlayıp karşı komşunun kapısına kafa atmıştım. Kaç yıl geçti hala utanırım. işte buna güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 biz de bi arkadaşımla nevizadeye gitmiştik. aslanıma. ben çok içmiştim hem de karıştırmıştm. aslanımdaki balkonu bilenler bilir,dardır.çocuk içeri gidince ben düşmüşüm sandalyeden ahsuahsuahsauh sonra kalktm. oh rezil olmadım çocuğa falan derken. garson çocuğa demiş ki sonra öğrendim :/ tam giderken .. çok utanıyorum. "pardon,kız arkadaşınız sandalyeden düştü,dikkat edin" ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yahu düşmek bişey mi kusma komasına girmek var sdf ya kussaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 kustum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ben de geçen yaz arkadaşların yazlığa gitmiştim sahilde hayvanlar gibi içtik. KAFA 1500 oldu. neyse benim kafam iyi olunca ben ingilizce konuşmaya başladım, arkadaş da bana uydu bildiğiniz ingilizce diyalog yapıyoruz. o sırada bi kız geldi yanıma. ne güzel ingilizce konuşuyosun dedi. ben de OF KORZ dedim şdakfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 biz de bi kere reina'dan dönücez 2 kız 2 erkek, ben hoşlandığım çocuğun yanına oturmak istiyorum, arkadaşım da cam kenarında oturmak istiyo. biz birbirimizi yanlış anlamışız, arabanın önünde tartışmaya başladık sonra nasıl olduysa ben onu ittim o da şap diye poposunun üstüne düştü yere. hahaha o zaman da 17 yaşındaydım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 biz fakiriz abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar