roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ahahaha saçmalama. dinliyorum şu an. bi tane de mesaj penceresi açık yorumlarımı ekliyorum dinledikçe. biriktiriyorum. mesaj sayım çok arttı, çok asosyalim bu ara ondan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 pain of salvation - undertow pain of salvation - ashes a perfect circle - passive kamelot - don't you cry diary of dreams - colorblind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 pos un da diskografisini indir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ashes açtım bak şimdi bunalıma giricem sdf ben gidiyorum bu topicten artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Demons&Wizards - Down where i am Poets of the fall - carnival of rust Radiohead - paranoid android Saturnus - For your demons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 audioslave sevdiysen chris cornell var çok cici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 playlist devam ettirmece topiclerinde sanatçı değil de direkt parça tavsiyesi daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 daya lexius daya progresifi, güzel seçmişsin parçaları hakkaten:) evet bir parçayı başkasına dinletmek isteyecek kadar seviyorsanız kasıp video linki falan koyun hatta. yoksa insanlar arayıp bulmaya üşenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 "roket adam" said: playlist devam ettirmece topiclerinde sanatçı değil de direkt parça tavsiyesi daha iyi olabilir. hmm pardon. carry on albümü güzel baya ama tek tek şarkı ismi kasamıcam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Cinerama - Lollobrigida A fine frenzy - almost lover Iced Earth - I died for you Nouvelle vague- in a manner of speaking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 dur bunu yazayım dayanamadım. for your demons (tu) saturnus-all alone da çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Metric - The twist Puressence - How does it feel Leonard Cohen - Everybody knows Teddy Thompson - Seperate ways Portishead - Gloomy Sunday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 oo süper paylaşımlar. çok şarkı keşfettik bu gece, güzel oldu. yarın hepsini bi indirip playlistimi oluşturayım, sonra buraya da göndereyim bakalım. şarkı yorumları yazmışım kenara, eklediklerimi falan: pearl jam - black süpermiş. pain of salvation - undertow çok iyi pain of salvation - ashes biraz sert gibi listemize a perfect circle - passive ekledim bunu da radiohead - paranoid android eklemiştim kamelot - don't you cry da çok güzel, hızlı bir parçanın ardına koymak lazım bunu diary of dreams - colorblind çok bunalım kaçmamış mı yav? saturnus - for your demons da çok iyi ya. keman harika olmuş o şarkıda. steve miller band - serenade sarmadı valla. şimdilik bu kadar, devamını da yarın dinleyeyim bari. siz bu sırada eklemeye devam edin. eklemeler: stone sour - through glass http://fizy.com/s/16nkno down - never try playlist sonuna doğru daha karamsar olursak, alice in chains - love, hate, love http://fizy.com/s/16xpkv alice in chains - nutshell http://fizy.com/s/16wk6p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 aslında bir şeye dikkat çekmek istiyorum. böyle tavsiye topikleri beş alt ısayfayı geçince dönüp bakmak zorlaşıyor insanın gözünde büyüyor. kaldı ki senin aradığın tarza uymayan parçaların da eklenebilitesi artıyor. o yüzden beş altı sayfa olunca bırakcan topiği hacı. ps: to bid you farewell unutmayın tık. ps2: isteyene perdesiz basımla komple çalabilirim, bu da ilk reklamım daha patide 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ben takipteyim tabii de, yarın listemi netleştirip koyarım patiye. ondan sonra paylaşıma devam edebilirsiniz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 kamelot dont you cry çok iyidir. ayrıca bella'nın bahsettiği hard rock tayfa efsanedir. bir de şu şarkının burda olması gerektiğini düşündüm: http://www.youtube.com/watch?v=efZzYBMDxv0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 opeth - burden opeth - to bid you farewell pearl jam - black ile beni bitirdiğiniz için, playlist falan yapamadım. haftaya falan artık sdfkjhsa. depresyona giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 üçünü de ilk ben söyledim !!1!1! repleri esirgemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar