roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 playlist oluşturmaca öneri topiclerinden biri daha. bir yandan eğlenip yeni şarkılar keşfederken, diğer yandan post kasabileceğiniz yegane ortam. 1_ audioslave - like a stone: http://fizy.com/s/150ttr 2_ audioslave - i am the highway 3_ audioslave - nothing left to say but goodbye yıllardır dinlediğim ve çok sevdiğim parçalardan birkaçı. daha büssürü audioslave parçası var sevdiğim ama yazmiym şimdi. şöyle bir playlist yapsak bunları da içeren, hangi şarkıları eklersiniz? YA DA; bana hazır playlistler olan bir site verin, gelişine indireyim listlerdekileri beğendiklerimi tutayım. ASLINDA; böyle işler için itunes genius kullanıyorum ama sıkça saçmalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 anouk nobody's wife eklerim, bu forumun sözde özgür kızlarının çok seveceğine inandığım bir parça, hepsi hemen dinlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 gecenin bu saatinde burada benden başkasından cevap bulamayacaksın roke tadam. bence her tripli playlistte olması gereken bir parça: unforgiven 1. (iki daha güzel diyenler beş sene sonra biri seviyorlar merak etmesinler.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 oo haklısın evet. kesinlikle unforgiven 1. hatta 2 ve 3 te. hepsini eklemeli. bi de paranoid android attım bakalım. ayrıca anouk'un şarkısı da çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 daha önce dinlememiş miydin? 98 parçası falan, gecenin bi vakti bi kişiye parça kazandıracak kadar güzel atıp tuttuysam SEVİNDİM. prodüksiyonu biraz zayıf olsa da şöyle bir türkçe depresif şarkı açalım: Fatih erdemci - ben ölmeden önce nakaratları söz kısımlarından daha kötü olan parçalar var ya, bu onlardan. eklemeyi unutmuşum unforgivenlar güzel bir seri tabi. metalika bozdu abi diyip prim yapmıyoruz, hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yok dinlememiştim. depresif olmasın çok ya. böyle normal gitsin. rock cafe tarzı bi playlist oluşturuyoruz şurada. ama ben ölmeden önce de iyidir dinlemiştim. ama uymadı gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 gaz versin enerji çekmsin diyosun. to bid you farewell diyemeyeceğiz yani. hmm ben bi playlist gezip geliyorum. edit: aha buldum vallahi buldum. kolay dinlensin diye direk yutub linki koyuyorum. sarmazsa 3.30 civarı soloya atlayabilirsiniz direk. yukarıdakileri seven bunu da sever. hiç değilse sonunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 diyebilirsin. opeth dinleyen bir bünye değilim ama parça muhteşemmiş. bu gece repleri senin teraziye basıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 opeth'in BİZİM tarz diyebileceğim bünyelere uyan 3-4 şarkısı var. daha önce hiç denemediysen o farklı parçaları yazarım. melodik arayışları olan ama çok da cıvımayan güzel parçalar. ama to bid you farewell her gün dinlesem yine sıkılmam, depresyonu hakkıyla veren parça olsun, durduk yere üzülmeye razıyım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 europe-love chaser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 devam edebilirsin. merakla bekliyorum. devil sings the blues çok sert kaçmış bence bu playliste. diğer listeme ekledim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bu yukarıdaki europe grubu bildiğin final countdown parçasının da sahibi eheh. ama bu versiyonunu dinlemeden final countdown dinledim demeyin: adam çok konuşuyor başta, parça başlasın diye 1.15 civarına alınız. edit: o sert kaçtıysa bu akustik olan kaçmaz kesinlikle. bir de biz radyo programı yapıyormuşuz gibi olmuş. bella da telefonla bağlanmış hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bunlar genel tavsiyeler, bi nevi BULKLIST: Mavi Sakal - İki yol (büyük ihtimalle çoğumuz biliyordur) Opeth - Burden (mutlaka denenmeli, genel opethle pek alakası yok 9/10 parça) Pearl Jam - Black (fazla trip kaçabilir playlistine yine ama denemeye değer.) Rolling Stones - Paint it Black (maksat eskilere de yol açmak eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 gold(tu) yazdığın parçalar cidden iyi biliyodur ama muhtemelen. iki yol hariç o ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ben de love chaser bakıyodum yutubdan. bu arada rock kafe demiş, ROCK KAFE DENDİYSE HER PLAYLİSTTE OLACAK: evet radyoda dinleyip adını bir türlü öğrenemediğiniz o parça!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bu arada damnation daki parçaların hepsini indir işte çok güzel. dt falan indir. whitesnake indir,rainbow indir. mm skid row indir. deep purple,scorpions diskografi indir hepsi güzel. warrant-i saw red indir. alice cooper indir. aklıma bunlar geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 değişiklik olarak bir tanecik şebnem ferah koyuyorum. bunu genel şebnem tayfası nedense pek beğenmez, hiç canlı çalınmamış üvey evlat parçalarındandır. oysa daha melodik metalik bir alt yapı. zaman geçib gidiyore. edit: sen nasıl kızsın, ben bütün bu grupları yanyana koyup dinleyen tek kız görmedim daha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 topici takip ediyorum, çok şükela gidiyor. serenade (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 adam audioslave tarzı dedi, aldım nerelere çektim kızdı gitti tabi:( easy listening dediğimiz yımışak bir parça. ben parçaları parça parça değerlendirmeye çalışıyorum. mesela travis gevşek bi grup, şebnem ferah kız tribi der geçeriz, opeth demişim brutal vokali öksürtür insanı. özellikle güzel bulduğum parçaları dizmeye çalışıyorum. ama hani aynı playlistte arka arkaya gelseler biri öbürüne çok ters düşmez. roket adam troll derse banlanıcam ama eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yok dostum kaçmadım. an itibariyle maalesef burden adlı opeth şaheserini dinlemiş bulunmaktayım. onun şokundan kurtulmaya çalışıyordum. aynen devam. bu arada ek: pearl jam & alice in chains - alone alice in chains - nutshell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 burden ı ben resmen 23409 gün loopa almıştım mükemmel parçadır. onu beğenen hope leaves i de beğendi. goldbären said: edit: sen nasıl kızsın, ben bütün bu grupları yanyana koyup dinleyen tek kız görmedim daha! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 madem o kadar lafı geçti aramadan bulsunlar diye yutub linkini dayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 goldbären said: madem o kadar lafı geçti aramadan bulsunlar diye yutub linkini dayıyorum. edit: pearl jam & alice in chains - alone fena değilmiş. edit2: GÜNCELLE YERİNE ALINTI DEMİŞİM edit3: hope leaves iyiymiş ama herkes sevmeyebilir. havaya girmek lazım, tıpkı "credence" gibi. edit4: A fair Judgement ile herkese hitap edebilecek opeth'lere bir tane daha ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 hope leaves herkese gelmez dedim ama benzer bir parça: videonun ilgisizliğine bakmayın yutubda parçayı nasıl bulduysam öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 kendi kendimi cevaplar oldum yatma vakti gelmiş. ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar