Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

playlist devam ettirmece: audioslave tarzı

roket adam

Öne çıkan mesajlar

playlist oluşturmaca öneri topiclerinden biri daha.
bir yandan eğlenip yeni şarkılar keşfederken, diğer yandan post kasabileceğiniz yegane ortam.

1_ audioslave - like a stone: http://fizy.com/s/150ttr
2_ audioslave - i am the highway
3_ audioslave - nothing left to say but goodbye

yıllardır dinlediğim ve çok sevdiğim parçalardan birkaçı. daha büssürü audioslave parçası var sevdiğim ama yazmiym şimdi.

şöyle bir playlist yapsak bunları da içeren, hangi şarkıları eklersiniz?

YA DA;
bana hazır playlistler olan bir site verin, gelişine indireyim listlerdekileri beğendiklerimi tutayım.
ASLINDA;
böyle işler için itunes genius kullanıyorum ama sıkça saçmalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce dinlememiş miydin? 98 parçası falan, gecenin bi vakti bi kişiye parça kazandıracak kadar güzel atıp tuttuysam SEVİNDİM.

prodüksiyonu biraz zayıf olsa da şöyle bir türkçe depresif şarkı açalım:

Fatih erdemci - ben ölmeden önce

nakaratları söz kısımlarından daha kötü olan parçalar var ya, bu onlardan.

eklemeyi unutmuşum unforgivenlar güzel bir seri tabi. metalika bozdu abi diyip prim yapmıyoruz, hıh!
Sosyal ağlarda paylaş

opeth'in BİZİM tarz diyebileceğim bünyelere uyan 3-4 şarkısı var. daha önce hiç denemediysen o farklı parçaları yazarım. melodik arayışları olan ama çok da cıvımayan güzel parçalar.

ama to bid you farewell her gün dinlesem yine sıkılmam, depresyonu hakkıyla veren parça olsun, durduk yere üzülmeye razıyım :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

bu yukarıdaki europe grubu bildiğin final countdown parçasının da sahibi eheh. ama bu versiyonunu dinlemeden final countdown dinledim demeyin:

adam çok konuşuyor başta, parça başlasın diye 1.15 civarına alınız.

edit: o sert kaçtıysa bu akustik olan kaçmaz kesinlikle. bir de biz radyo programı yapıyormuşuz gibi olmuş. bella da telefonla bağlanmış hatta
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar genel tavsiyeler, bi nevi BULKLIST:

Mavi Sakal - İki yol (büyük ihtimalle çoğumuz biliyordur)

Opeth - Burden (mutlaka denenmeli, genel opethle pek alakası yok 9/10 parça)

Pearl Jam - Black (fazla trip kaçabilir playlistine yine ama denemeye değer.)

Rolling Stones - Paint it Black (maksat eskilere de yol açmak eheh)
Sosyal ağlarda paylaş

değişiklik olarak bir tanecik şebnem ferah koyuyorum. bunu genel şebnem tayfası nedense pek beğenmez, hiç canlı çalınmamış üvey evlat parçalarındandır. oysa daha melodik metalik bir alt yapı.

zaman geçib gidiyore.

edit: sen nasıl kızsın, ben bütün bu grupları yanyana koyup dinleyen tek kız görmedim daha!
Sosyal ağlarda paylaş

adam audioslave tarzı dedi, aldım nerelere çektim kızdı gitti tabi:(

easy listening dediğimiz yımışak bir parça.

ben parçaları parça parça değerlendirmeye çalışıyorum. mesela travis gevşek bi grup, şebnem ferah kız tribi der geçeriz, opeth demişim brutal vokali öksürtür insanı.

özellikle güzel bulduğum parçaları dizmeye çalışıyorum. ama hani aynı playlistte arka arkaya gelseler biri öbürüne çok ters düşmez. roket adam troll derse banlanıcam ama eheh
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

madem o kadar lafı geçti aramadan bulsunlar diye yutub linkini dayıyorum.

edit: pearl jam & alice in chains - alone fena değilmiş.

edit2: GÜNCELLE YERİNE ALINTI DEMİŞİM

edit3: hope leaves iyiymiş ama herkes sevmeyebilir. havaya girmek lazım, tıpkı "credence" gibi.

edit4: A fair Judgement ile herkese hitap edebilecek opeth'lere bir tane daha ekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...