Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 senin ki kızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 cinsiyeti onemli degil, saglikli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 peki =) saygı duyuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Hahahah biliyordum , evet geleceğini biliyordum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 brezilya dizismisinizmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 arkadas grubumu yeni yapmistim, konuskan fln biri gibi gorununce iclerinden biri icten ice megersem bana gicik oluyomus, sonra bi ara yilbasi muhabbetine millet satmisti beni dedim noluyoz, sonra dedim nie bana haber vermediniz, dediler X senin gelmeni istemedi, ev sahibide o olunca bisi diyememisler, ok dedim caniniz sagolsun, nese aradan aylar gecti X denen sahsiyet grup icinden baska birinin kiziyla cikinca arkadas grubunu kaybetmisti, bende uzuldum lan cocuga, mal dedim iki dahha uckuruna sahip cik baska kiz mi yok koskoca sehirde, hala ole sap gibi dolaniyomus etrafta, valla ben kimseye ah etmem, benle alakasi yok, ama siz siz olun, sizliginizi kaybetmeyin. hadin iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 goldbären said: yazdığım kız başkasına takılıyor, tüm arkadaş grubum da beni çağırmadan bi doğumgününe gittiler. bühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Bella said: benim yazdığım adam yok ve arkadaş grubum da yok! en çok ben kazandım. 100 puan sana o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 abvblizzard said: ben 2 tane 30 cm lik yedim demin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 forçen said: goldbären said: yazdığım kız başkasına takılıyor, tüm arkadaş grubum da beni çağırmadan bi doğumgününe gittiler. bühü süfermiş kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar