ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 nelerdir? heryerde görüyorum şöyle zararlı böyle zararlı da bu zararın ölçüleri nedir? sırf baş ağrısı ve uykusuzluk mu, yoksa kanser riski filan var mı? wireless yerine kablolu mu almalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yalan dolan şeyler derim... edit : giren giriyo zaten bi wireless modemden mi bişey olcak ona gelene kadar neler neler var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 evin dibinde baz istasyonu var sen diyosun wireless. ps: radyo dalgalarının zararı varsa onunda var ama pek sanmıyorumki okadar süpersonik zararları olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 kesilir deli eder online oyunlarda yavaşlar tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 abi, adam bladibist, belli uhal öğrencisi olduğu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ha bide evde telsiz telefon varsa yada wireless başka bi alet, onlarla sinyal karışabiliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ben geçen internete gireyim derken teyzemi aramışım kablosuz telefondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Ya abi ne zarari. Yedigin yemeklerden, kullandigin ilaclardan, ictigin sudaki siyanurden falan sira gelmez wireless'in zararina, o da varsa yani. Kanser olucaz tum nesil olarak, bari teknolojinin tadini cikaralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 birisi kanserin nedeni tam olarak bilinemiyo şu anki teknolojiyle falan demişti yani bu şeyin tetikleyicisi tam olarak ne bilinmiyo, kesin bi şekilde şu zararlı bu zararlı denemez ama işte evinde şusu bulunanların şu kansere yakalanma yüzdesi şu kadar daha fazla falan diye istatistik hesaplamalarda bulunulabiliyo tabi.ona görede şu zararlı falan deniyo ne kadar şu dedim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 hayatımızdaki bütün kablosuz teknolojileri çıkarma imkanımız var mı? yok. o zaman koy gitsin rahvan ne diym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 çevremdeki bilumum şeyin zararlı olduğunu biliyorum zaten de, söz konusu kanser olunca ortaya çıkması olasılıksal birşey ve bu olasılığı ne kadar düşürürsek o kadar kardır diye düşünüyorum. sorma sebebim ise; modem salonda duruyo, rafta ve bitişik odada yatağım tam bu rafın arka tarafında kalıyo pek anlatamadım ama arada 30 cm filan var max, bu kadar yakında hayvan gibi radyasyon yiyorum beynime. aklımı kurcalayıp duruyo bu yüzden. mesela bilgisayarın, televizyonun, cep telefonunun, wireless modemin ve baz istasyonlarının etkilerini kıyaslarsak tehlike ne kadardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 wireless'in hangi ışını saçtığını bilmiyorum ama radyo dalgalarının radyoaktif etkisinin olmadığına dair bişeyler duymuştum benim yüzümden kanser olma ama bişey olcağını düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 uyurken modemi kapat.elektronik eşyanı kapat.telefonun kapat.odandan dışarı at. öyle uyu. o yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 abi şifrelersen zararlı değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 benim tam kafamın üstünde oluyo wireless modem yatarken hemen yan duvarda da wireless telefon var okulda da her taraf wireless ha bide apartmanda benim wirelessımdan başka 10 tane filan daha wireless var bitek okula git gel yaparken wirelesssız kalıyorum bişe olursa ben size haber veririm, sizin kendinizi kurtarmak için en az bi 10 yılınız daha filan olur o zaman dfgdfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 zeawee said: wireless'in hangi ışını saçtığını bilmiyorum ama radyo dalgalarının radyoaktif etkisinin olmadığına dair bişeyler duymuştum benim yüzümden kanser olma ama bişey olcağını düşünmüyorum radyoaktif etkisinden değil de dalganın enerjisinin hücreye zarar verip vermemesi ile ilgili hesap yapılması gerekiyor. kabaca hesap yapılırsa herhalde wireless'ın bir molekülün (misal DNA) kimyasal yapısını bozmaya yetecek enerjide dalga göndermediğini söyleyebilirsin ama tek etkisi bu mu onu da bilmiyorum. elektromanyetik bir entite olarak vücuda da etkisi olabilir sonuçta vücudumuzdaki sinirler elektrokimyasal yollarla çalışan zıvıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 çükün düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Modemin yanına televizyon anteni koy bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Benim teyzemgillerde de var wireless modem. Kadıncağaz yanı başından hiç ayırmadı modemi. Hücreleri mutasyon geçirdi şimdi süper güçleri var. Örgü örmekten boş zamanı kalırsa arada dünyayı kurtarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 wireless ışını olsa da yesem beynime beynime. artık nerdeyse binada, bağlantı kopuyo lan ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 fakir misin ya 2009 yılında internetin kopuyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar