Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thrash Metal Grubu önerir misiniz?


Grom

Öne çıkan mesajlar

said:
Cthulhu_, 04 Şubat 2004 13:36 tarihinde Paticik Müzik Okulu Başlığında demiş ki:
THRASH METAL
Bu form punk ile nwobhm in muthis uyumunu sergiler.enerjik, saldirgan, güçlüdür.punkin çig müzikal yapisindan arinmistir.cok daha olgun ve düzenli bir armonik yapiya sahiptir hatta yogun virtüozite içeren örnekler ortaya koymaktadir.aslinda ne kökeninde yer alan nwobhm a nede punka yakinligi vardir.her ikisindende alacagini almis, daha sonra tamamen kendi ayaklari üzerinde durmaya baslamistir ama onunla ayni dönemde ortaya çikan türevler olan power,speed metal ve hardcore gibi formlarla alisveris içindedir ve bazen aralarindaki sinir kaybolor.en önemli temsilcileri olarak metallica, anthrax, slayer, megadeth,testament,knight errant,pentagram sayilabilir.. [/b]


demişim ordaki gruplaı bir test et istersen..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Overkill
Kreator

gayet güzelmiş. Çünkü trash en sevmediğim metal türü.

Sen gel melodic death takıl, boşfer bunları :D[signature][hline]MSN = [email protected][i]
Hala gülümseyebilirken o çarpık tebessümünü dudaklarından eksik etme büyücü, çünkü kayıp da düştüğün zaman, o tek, minicik hatayı yaptığın an... ellerim üzerinde olacak. Tırnaklarım tenine batacak ve ölmek için yalvaracaksın. Ama ölüm bir türlü gelmeyecek Burada bir gün asırlar sürer Raistlin Majere. Ben de her gün, seni zindanında ziyaret edeceğim, -aklının zindanında. Ve beni eğlendirmiş olduğun için, beni eğlendirmeye devam edeceksin. Hem bedenin, hem ruhun işgence görecek. Ve her günün sonunda, acıdan öleceksin. Ve her gecenin başlangıcında seni yeniden dirilteceğim. Uyuyamayacaksın, onun yerine gelecek günün beklentisiyle uyanık yatacaksın. Sabah da göreceğin ilk şey benim yüzüm olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm söylenenlere rağmen bence gayette hayvani bir trash grubu olan konkhra yı öneririm. Spit or swallow la başlayabilirsin.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Testament - Souls of Black e kadar olan albümler (souls of black dahil)

Exodus - Bonded by Blood (sadece bu albüm adamlar 50 tane albüm yapıp bir tanesini efsane yapabilmiş bir grup)

Judas Priest ne bulursan artık herşeyi güzeldir sert ossun bizim ossun dersen Painkiller ve Ram it Down albümleri özellikle

ve daha niceleri :P[signature][hline]"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iced earth power metal sert öğeler thrash öğeleri var mam thrash değil.blind guaridan inda ilk albümleri daha sert ve thrash öğeleri var.judas priest thrash metal değildir.heavy metaldir.

biraz sabrederseniz uzun bir yazı ile karşınızda oalcağım.thrash metal ile ilgi baya bişey anlatıcam.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Heavy Metal bir ana başlıktır Thrash onun altında yer alan bir alt başlıktır bu arada dolayısı ile Heavy Metal olan bir grubun kendine ait türü vardır ayrıca. Bir gruba Heavy Metal dersen yarım tarif etmiş olursun Thrash te belirleyici olanda kullanılar Riff kalıpları dolayısı ile Judas 30 senelik bir grup olduğundan ve zaman içinde tek tek bakarsan blues bile yapmış bir grup olduğundan dolayı Judas Thrash Metaldir. Yani en azından ben dinlediğimden beri, 20 senedir öyle.[signature][hline]"Story of SadButcher"
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi yapma judas priest n.w.o.b.h.m.in gayet güzel bir örneğidir.thrash öğeleri vardır tabi. zaten heavy metal diyince dediğin gibi bütün tarzları kapsio ama judas thrash değil yani e bilim taramalardı rifflerdi heavy işte direk hatta heavy metalin babalarından yani.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ehen biliodum buraya geleceğini şahsi fikrimdir n.w.o.b.h.m. bence tamamen şişirme bir türdür 5 tane grup saymaya kalksan çıkmaz işin aslı şöyle Judas her albümünde farklı türde birbirinden apayrı şarkılar yapmış ta ki Painkiller a kadar Painkiller baştan aşşağı bir Thrash albümü. Onun haricinde Judas ilk dönemlerinde Sad Wings of Destiny de yarı Progressive yarı Psychedelic karışımı yapmış ama genelliklede Hard Rock yapmış bir grup zaten 70 lerin modası böyleydi haklı yada haksızı tartışmıyorum istediklerini yapmışlar iyide olmuş.

Ama işler 80 lere geldiğinde değişiyor bugün ayakta kalan grupların en büyük özelliği zamana, günün gerektirdiklerine müzikal olarak ayak uydurabilmiş olmaları Judas 80 lere girdiğinde sertleşip Thrash rifflerini oturtmuş Ram It down yapmış, Screaming for Vengeance yapmış o zamandan bu güne git gide sert ve melodik müzik yapmış hep.

n.w.o.b.h.m. tamamen eleştirmenlerin ne diyeceklerini bilemediklerinden dolayı melodik Thrash e verilen bir yakıştırma yoksa müzik evrenseldir bir milletin adı ile anılamaz. Akımların çıkış noktaları olan belli şehir ve bölgeler vardır ama oda türe isim vermez örnek olarak L.A. ekolü gitaristler züperdir ama Hard Rock yaparlar gibi.

Bu arada üslup biraz sert gelebilir kusura bakma bazı hadiselerin tartışıyor olmamızdan daha derin içerikleri var bana göre odur kızgınlığım.[signature][hline]"Story of SadButcher"
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nwobhm.. sayalım bakalım kaç tane çıkcak..

ac/dc
motörhead
judas
..

ee..
başka ne vardı unuttum bak. yukardakiler de doğru sanırsam, yanlışsa düzeltin. ki zaten nwobhm tam olarak belli bir tür de değil, motörhead'e trash, ac/dc'ye punk rock da diyorlar ama aynı zamanda nwobhm de deniyor.

ama hastasıyım hepsinin.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeter artık ya hyr abi THRASH ULAN THRASH


said:
-MrBomb-, 01 Mayıs 2004 23:32 tarihinde demiş ki:
said:
EagleEye, 25 Nisan 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
iron- trash
iced - doom

said:
Mirage, 01 Mayıs 2004 19:08 tarihinde demiş ki:
iron trash??!

said:
Alexi_Septimus, 01 Mayıs 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
Iron trash?
"Aman tanrım bize trashci dediler."


arkadaşlar Trash deil Thrash hatta Thrash de deil THRASH METAL aman yabancılara karşı trash metal fln yazmayın bi taraflarıyla gülmesinler
[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mr.Bomb, ben orada ne yazdığımı açıklamıştım.
Ama sen hala anlamamakta ısrarlısın sanıyorsam.[signature][hline]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

septimus ben snn espri yaptığını yaptığın açıklamayla anladım ama daha sonradan editlememişim o msjımı. orjinalliği kalsın die msjı aynen quote layıp buraya yazdım ama istersen yukardaki msjı editleyebilirim?

said:
Natural_Jedi, 16 Haziran 2004 21:52 tarihinde demiş ki:
Kendi bildiğim kadarıyla açıklamaya çalıştım

natural jedi linkteki thrash metal makalesini bi yerden tanıyo gibiyim. hemen suçlamak gibi olmasın ama ilk 2 paragrafı aynen kelimesi kelimesine başka bi yerde okuduğumu hatırlıyorum.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...