bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 selam arkadaşlar client i editlemeyi falan yazmışsınız gördüm yazılarınızı ama ben internetten client 2.0.3 çektim içinde hues.mul falan yok nerden çekecem client anlamadım saygılar bi adres verin veya nası yapcağımı söleyin teşekkürler...
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 doğrusu dediğinden fazla bişey anlamadım ama anladıgım kadarıyla clientin içinde nasıl hues.mul olsun ki? hues.mul uo klasoründedir. yoksa hex 'den mi bahsediyorsun?[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 şimdi hues.mul falan elleme . onlar uo klasöründe olur . sen hex editör le clienti aç ve istediğin değişiklikleri yap .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 ya ben kendim client imi yapcam şimdi hues mul u falan nerden bulcam nasıl editlicem client i arkaya nası resim koycam ?
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 hex editor u bende yok nereden çekebilirim?
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 arkaplan resmi hex editörle yapılmıor hex editör genelde yazıları falan değiştirmek icin kullanılır.. arama yapsaydın bissürü client edit topiği vardı zaten bi tanesini göstereyim frp master anlatmış ordan yaparsın.. burada[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza
Öne çıkan mesajlar