kimlandracula Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Kredi Kartlarını kabul etmemesini falan geçtim 7865765 saatte indirdiği patchten sonra en azından oyuna giriyim ve menüyü göriyim dedim.Bir de baktım oyun Çince japonca korece..bişeyce Var mıdır bu tarz problemlerle karşılaşan? drea not: başlığını editledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Tabiki bir sorun yok satılan oyunlarda. Kredi kartı sorunu senin kredi kartından kaynaklanıyor olabilir. Dil problemi içinde, oyun klasörü içinde bulunan L10N klasörüne link ini verdiğim dosyayı at. TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 çok teşekkür ettim İki kredi kartımınd a limiti dolu.Ancak parayı önümüzdeki ay çekeceği için sanırsam bunun problem olmaması gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Daha önce internet üzerinden alış-veriş yapmış mıydın? Ya da master kart mı kartların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 kartlar visa..çok defa oyuna ccountu açtırdım kartlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 limiti doluysa acamiosun o kartla en azindan ben acamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 suspend'de yedim..Ben bu kadar saçma bi sistem görmedim yanlız.Oyunu almışım 1 aylık bedava oyun süremle beraber.Sana ne benim kartımdaki limitten hatta 1 ay dolmadan sanane benim kredi kartımdan. Support'a bir mail atayım bare.Oyuna başlamadan soğumaya başladım. Ayrıca umarım benim gibi limiti dolu olanlar suspend yedirmez accountuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 1 gun sonra otomatik acilior o ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 kimlandracula said: suspend'de yedim..Ben bu kadar saçma bi sistem görmedim yanlız.Oyunu almışım 1 aylık bedava oyun süremle beraber.Sana ne benim kartımdaki limitten hatta 1 ay dolmadan sanane benim kredi kartımdan. Support'a bir mail atayım bare.Oyuna başlamadan soğumaya başladım. Ayrıca umarım benim gibi limiti dolu olanlar suspend yedirmez accountuna. görünen o ki sen hiç sistem görmemişsin ben başka şekilde çalışan bir oyun bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 warhammer online,wow,age of conan,daoc..hiç birinde görmedim valla? Acaba yanlış mı hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 wowda da warhammerda da istiyor kredi kartını ilk ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deads89 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 wowda bole bişi olabilir ama warhammer onlinede ben bole bır sey gormedım. Dırek pakettekı 1 aylık bedava oyanma suresı ıcın gecerli olan serı numarasını gırıp oynayabılıyorsun ama bu aionda bayağı bı ılgınc sistem olusturmuşlar bende bu sorunu yasamaktayım :S artık lımıtten kaynaklanıyorsa sıfırlanmasını beklıyecez bu gidişle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 limitine bakmıyordu diye hatırlıyorum ama? Kredi kartı bilgilerini istese bile 1 ay sonra çekeceği paranın kartında olup olmadığına göre kartını refuse edip seni zor durumda bırakan gördüğüm ilk oyun Aion oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ne guzel odeme olayını tartısıyorsunuz. ben daha oyunu çalıştıramadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bende fraud suspicious dedi cookieleri sildim duzeldi. basiniza gelirse aklinizda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Ben cookie lerimi ve permenant internet files ı sildim. 2 ayrı kredi kartı denedim ikisine de fraud suspicion diyor. Çıldıracağım birazdan nasıl çözebilirim bir fikriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 kalbin temiz değilmiş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Abi dalga geçme sinir oldum sdf. O kadar para verdim güzelim internetime kavuştum sabah kalkıp ilk iş install edip patchleri çektim başıma gelenlere bak. Hırsız muamelesi görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 supporttan ulastiydim elemanlara kredi kartimin son 4 hanesini falan istediler son gelen msg da suydu fraud Hello Evren, Thank you for providing that information. After reviewing your account, it appears your first activation attempt was refused by your financial institution. Because of that refusal, all subsequent attempts resulted in the “FRAUD SUSPICION” error. Please contact your financial institution to determine why your initial attempt was refused by them, and what can be done to resolve that issue. After resolving that issue with your financial institution, please wait at least 24 hours from your very last transaction attempt, then try the transaction again. Please keep in mind that too many failed attempts within a short timeframe will always result in the “FRAUD SUSPICION” error. Let us know if you continue to experience difficulties activating your account. Thanks, Zach NCsoft Account Support Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Eğer kısa sürede fazla denediğim için bloke olduysa 24 saatliğine neden bunu belirtmiyorlar bu bir. Bir de bankayla ilgili bir problem olmaması lazım ya annemin kartını verdim çünkü. Kartı da daha yeni değişti. Neyse sağol yine de. Ben de e-mail attım ncsoft a zaten cevap bekliyorum yardımcı olamazlarsa üşenmeyip arayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 baya hizli cevap veriolar. ncsoft iyi o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Osso sağolsun kart bilgilerini hallettim. Sonra password üme yanlış dedi. North America'yı Europe a değiştirdim bende de saçma sapan bir dil çıktı. dreagloth'un linkini verdiği dosyayı çektim onu da hallettim. Şimdi de girmek istediğim serverda Asmodian açamazsın diyor. Ne biçim oyun lan bu? askjba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 grind fest oncesi son testler .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Anonim şeklinde halletmişiz sorunlarını. Gerisi sana kalıyor artık sesu, o karakter yaratma işi biraz takip, biraz şans. Sanırım populasyonlar dengeye geldikçe izin veriyor, arada denemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Evet öyleymiş. Select server spamliyorum burda yarım saattir haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar