Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ilk doğduklarında cidden iğrenç oluyorlar bu yine iyi hali. 2-3 gram bişi düşün. derisi soyulmuş sırf kas var gibi. allahtan şimdi tüyleri falan çıktı,bişiye benziyo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Gerçekten bilmediğimden soruyorum, koku yapmmıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 talaşını değiştirdğin zaman yapmıyor =) ayrıca çok şekerler.eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 1 ay sende kalması sakıncalı mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yavrular yem yemeye başlayınca ayırmak gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 chagy said: Aslında bir arkadaşım çok istiyor hatta başımın etini yiyor kız ama istanbul oluşu kötü olmuş. İşte bu durumdan dolayı sordum. 1 ay sonra arkadaşımla birlikte istanbula gelme ihtimalimiz var ya da onun tek başına. Bahsettim çünkü böyle böyle diye, akşam bir sorayim başka ne zaman gitme ihtimali varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Suluğuma laf etmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 çok çirkinlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 chagy said: Aslında bir arkadaşım çok istiyor hatta başımın etini yiyor kız ama istanbul oluşu kötü olmuş. hamsterlar kaç lira ya? git al 5-10 lira falandır fakir peti diye geçiyor zaten hamster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bu düzelmiş hali,ilk doğduklarında çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yok hamster genel olarak çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 fakir peti gfhıjhgfj. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yoo gayet tatlı şuanda çok şeker büyük olanlar. KORKUYO MUSUN YOKSA FEDE sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 şu fakir geyiği de baydı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 geyik mi? ben gayet ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ciddiysen daha kötü. yazık üzüldüm bi an neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ben de üzülüyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 kıyamams. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 @Fistan, Sonuçta doğru söylemişsin ama emin olmadan alınması taraftarı değilim, hayvanlar oyuncak değildir. O yüzden bekletiyorum ve bu arada istanbula giderse ve eminse bakabileceğine diye yazdım buraya. Düşük oldu mu cümle? uykum var idare edeceğiniz artıke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Daha once de soyledigim gibi ben almak isterim, once bir oda arkadasıma da sormam iyi olur, ayıp olmasın adama emrivaki. Gerçi saçma bir şekilde anlamadığım bişiye kızdın vermezsin artık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 hamster kadar böle bakıp bakıp lan canım ya diyip öpesim gelen, ama öpmekten kaçındığım hayvan yok saınırm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 2 tanesi yakın bi arkadaşıma gitti az önce,tanıdık oldu güzel oldu. 1 tanesi yuco adlı arkadaşın. geriye kaldı 2 adet.iyi olan kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 elaidi said: hamster kadar böle bakıp bakıp lan canım ya diyip öpesim gelen, ama öpmekten kaçındığım hayvan yok saınırm. birden bire icindeki panter emel belirmis adamin, 5k madalya diyince. ekeke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bella said: yuco adlı arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ben isterim ama bakmasi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar