Aiko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yanlışi yere açmış olabilirim ama; futbol takımımın logosu lazım bana pc ortamında fakat ne bilgisayarımda nede nette bulamıyorum logoyu. bana o logonun image i lazım fotograflardan kestigim zaman istediğim sonucu alamıyorum. içinizde şu logoyu çizebilicek var mı? paintte denedim ama olmadı ps'de bilmiyorum :) http://img25.imageshack.us/img25/3613/ddkv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Pes e mi koycan bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yok hattrick :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ADANAS~1.EPS ALTAY.EPS ANKARA~1.EPS ANTALY~1.EPS DARDAN~1.EPS DEMIRS~1.EPS DENIZL~1.EPS Dedek kalmamış ya çoğu var da üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar