sardius Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bu classla ilgili bi başlık göremedim, varsa bile derinliklere gömülmüş:P Benim merak ettiğim olay şu ki; lvl 24 üm ve polearm gidiyorum. advanced duel wield stigmasını buldum ancak kullanıp kullanmama konusunda cok kararsızım. dps de artısı var mıdır? stigma slot harcamaya deger mi? Aion forumlarında yaptıgım arastırmada single targetta en iisi oldugu söyleniyor ama destekcisi cok yok:)
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 stigma lar değişmiyor mu? Hercamaktan kastın nedir?
sardius Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 degişiyor tabiki ama duel wield kullanabilmek için 1 stigma slotuna duel wield stigması kullanmnan gerekiyor. burda sorun 1 slotu buna ayırmaya gerek var mı yok mu? yoksa daha baska bi stigma mı kullanmalı. duel wield 1 stigma slotu doldurmaya deger mi? bu stigmaların cıkarlıp takılmasıda masraflı biraz. stigma crystal gerekiyor bunların temini kolaysa bi problem yok ama zor bulunan bi itemse o zaman deneme yanılma yapmak sıkıntılı olabilir:) o nedenle fikir alim dedim
Guru Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Ben hic dual-wield gladiator oynamadim ama su an spatalos da 50/50 oraninda kullaniliyor diyebilirim, dual-wield polearrm dan daha hizli ama aoe skill kullanamiyor olman lazim dual-wield ile bu nedenle karari buna gore verebilirsin.
kimlandracula Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 nasıl bir class gladiator? Rollamak üzereyim. Rollamamın sebebi de arkadaş grubumda tek açılmamış class bu var.
kimlandracula Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 mdps olduğunu biliyorum ancak gruplardaki,pvp'deki rolü? Efektif mi,gruplara aranmakta mı? Bunun gibi şeyleri merak etmiştim.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Soruları sorduğuna göre, cevaplarda gelebilir. :) Gruplarda, bir cleric olarak, benim için olması gereken bir class çünkü yaptığı dps i bir kenara bırakırsak offtank lıkta yapabilir. lvl 20 bc de main tank olarak da kullandık biz gruplarda hiç zorluk çekmeden. dps i nasıldır, gerek pvp gerekse pve de, cc nasıldır, oynayan arkadaşlar bilgi verebilir.
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 İlerisini bilmiyorum ama lvl10+ çok rahat sıfır downtime ile oynanıyor
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 lvl 25 e kadar olan izlenimlerim pve de hiç Powershard kullanmadan seri kesmek mümkün.Grup içindeki dps i tatmin edici ama tabiki bir mage yada ranger kadar fazla yapamıyorsun.CC diye adlandırabileceğin sadece knockdown var ama oda 1-2 sn yerde tutuyor ve şansa bağlı yapması.Yani CC yok desek yeridir :D Bu anlattıklarım lvl25 Glad. izlenimleridir.Abyss e yeni girdim pvp konusunda hiç bilgim yok :D
sardius Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 abyss de pek sansın yok gibi:) sadece glad degil meleelerin hic sansı yokm uçan adamı yakalamak cok zor:) range classlara kolay yem oluyorsun buna birde ucarak savasmanın zorlugu eklenirse:)
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Öyle bir şey imkansız abyss zaten boşlukla dolu, öyle bir dengesizlik olursa ncsoftu bombalarlar yani. Ben baya memnunum gloydotordan valla. Özellikle explosion of rage gibi şey görmedim ben, günde maksimum 2 kere atabilmiş olsam da görmeye değer yani. Kılıcı saplıyor böyle, tamam mı, adamı hava kaldırıyo tutuyo tamam mı, ondan sonra bam diye yere vuruyo tamam mı. Yalnız 2k dp çok fazla, ona bir çözüm getirsinler teşekkür ederim hoşçakalın.
kimlandracula Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 14 lvl yaptım gladiatorümü. 10+ cidden çok rahat şimdilik. Abbys'i bilemiycem ama bu oyun uzun soluklu olacaksa bir şekilde dengelerler diye ummaktayım ben de. :) İyi seçim oldu benim için,memnunum şimdilik. :)
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 lvl 28 skilli "Seismic Billow I" area chainnin son hareketi her zaman aktif olmuyor.Aynı sorunu yaşayan yada bu bir sorunmudur bilen varsa ve yardım ederse sevinirim.
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Sorunun cevabını guildden sorarak buldum burayada yazıyım bilgi olarak kalsın :D skill şansa bağlı olarak aktif oluyormuş ama skill açıklamasında bununla ilgili hiçbirşey yazmıyor.
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Xaenin said: Kılıcı saplıyor böyle, tamam mı, adamı hava kaldırıyo tutuyo tamam mı, ondan sonra bam diye yere vuruyo tamam mı. Yalnız 2k dp çok fazla, ona bir çözüm getirsinler teşekkür ederim hoşçakalın. tam o arada knockback yersen su oluo
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bu karakterin arada 2 dmgi birden vurmasını sebebi nedir , bide bu arada çıkan 3 tane 15-15-15 dmgin bi açıklaması varmıdır , bide bu shardların tam olarak yararı nedir , ben polearm kullanıyorum mesela 2 tane slotada shard koymamın bana yararı nedir ? buyrun sorular cevapları dört gözle bekliorum ...
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Bir yararı yok 2 tarafa birden shard koymanın. Sayıyı fazlalaştırıp çabuk bitmesini önlersin, her vuruşta bir tane kullanıyor çünkü. Çoklu gördüğün beyaz dmg lerde, silahın birden çok vurması.
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 iyide silah düz 100 ile 170 arası vururken çıkan peşpeşe 15-15-15 dmg ne onu merak ediyorum ...
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 silahlar 4 hit 3 hit gibi. ana hitten sonra eger 4 hitlik bir silahsa ust uste 3 tane 15 vurmus oluyor.
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 dreagloth said: trigger chance yazmıyor mu? Yok hiçbirşey yazmıyor skillde dreagloth
sardius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 aslında yazıyor ama chainin 3. skillinde degil 2. sinde yazıyor %10 diye. yani 3. skill %10 ihtimalle çalışır oluyor
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bu shardın 10'u ile 15'i arasında fiyat farkı neden bu kadar çok eklediği dmg 5 artarken , kaç lvlden sonra almamı tavsiye edersiniz bide ?
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Shard ları lvl kasarken almak mantıksız, eng game pve ya da 25 den snra pvp için kullanmak daha mantıklı. Birde almana gerek yok, çok azla düşüyor zaten moblardan. 20 den sonraki bir q nunda 75 15dmg lik shard ödülü var.
Öne çıkan mesajlar