Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 said: F.Bahçe 7'de 7 peşinde! Turkcell Süper Lig'de 7. hafta maçında Antalyaspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Antalya Atatürk Stadı'nda saat 20:00'da başlayacak mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetecek. Bu zorlu karşılaşmayı Lig TV canlı olarak yayınlayacak. Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla maçı an be an takip edebilirsiniz. SARI LACİVERTLİLER EGALE PEŞİNDE Süper Lig'de deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, kendisine ait 7 maçlık sezon başlangıç galibiyet rekorunu egale etmek istiyor. Ligde ilk 6 maçını kayıpsız geride bırakan sarı-lacivertli ekip, 1964-1965 sezonunda ortaya koyduğu başarılı performansı tekrarlamayı hedefliyor. Sarı-lacivertliler, 7'de 7 yaparak sezona en iyi başlama rekorunu elde ettiği 1964-1965 sezonunu İngiliz teknik direktör Oscar Hold yönetiminde şampiyon tamamlamıştı. DAUM YİNE KONTENJANA TAKILIYOR Yabancı kontenjanı nedeniyle son iki haftadır yabancı oyuncularda sırasıyla değişime giden teknik direktör Christoph Daum'un, bugünkü mücadelede de savunma kurgusunda değişim yapması bekleniyor. Bilica'nın yerine savunmada Önder'e şans vermesi beklenen Daum'un, Antalyaspor mücadelesinde sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi. Fenerbahçe'de, kırmızı kart cezalısı Emre, Antalyaspor karşısında da forma giyemeyecek. Sezon başından bu yana 3'er sarı kart gören Kazım ile Güiza ise, sarı kart cezası sınırında bulunuyor. ANTALYASPOR'DA 4 ÖNEMLİ EKSİK Antalyaspor, 26 Eylül Cumartesi günü sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı. Takımdaki 4 eksik ise teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Kırmızı beyazlı takımda sakatlıkları devam eden Kaleci Ömer, Yalçın ve Fatih Ceylan'ın yanı sıra, cezalı durumda bulunan Serge Pacome; Fenerbahçe karşında forma giyemeyecek. ANTALYASPOR Polat Kerim Sedat Şenol Can Orhan Ak Ali Zitouni Ertuğrul Jedinak Korhan Necati Ateş Veysel FENERBAHÇE Volkan Gökhan Önder Lugano R.Carlos Cristian Kazım Mehmet Topuz Dos Santos Alex Guiza STAT: Atatürk Stadı SAAT: 20:00 HAKEM: Yunus Yıldırım YAYIN: Lig TV & Sporx.com Canlı Anlatım Servisi 29. KEZ Fenerbahçe, Antalyaspor ile bugün yapacağı karşılaşmayla birlikte ligde rakibiyle 29. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek ligde yapılan 28 maçın 19'unu Fenerbahçe, 3'ünü Antalyaspor kazanırken, 6 karşılaşma da berabere sona erdi. ''Sarı Kanaryalar''ın toplam 54 golüne, Akdeniz temsilcisi 22 golle karşılık verdi. İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda Fenerbahçe kendi sahasında 2-0 galip gelirken, Antalya'daki maç 1-1 tamamlandı. ANTALYA'DAKİ MAÇLAR Fenerbahçe, Antalyaspor ile deplasmanda yaptığı maçlarda da rakibine galibiyet sayısında üstünlük kurdu. Rakibiyle Antalya'da yaptığı 14 maçın 6'sını kazanan sarı-lacivertliler, 5 maçta berabere kalırken, 3 kez de sahadan yenik ayrıldı. Antalya'da Fenerbahçe 19, ev sahibi ekip ise 12 gol attı. FARKLI SKORLU GALİBİYETLER Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında lig tarihindeki en farklı galibiyetini 1996-97 sezonunda deplasmanda 5-0'lık skorla aldı. Antalyaspor ise Fenerbahçe karşısındaki 3 galibiyetini de tek farklı skorlarla elde etti. Bu arada, 1984-85 sezonunda Antalya'da yapılan maçı Fenerbahçe 4-3 kazanırken, bu skor, iki takım arasında geride kalan 28 maç içinde en gollü karşılaşma olarak kayıtlara geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 gogo antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Ali Zitouni'nin tek golüyle antalya maçı alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bu hafta antalya, haftaya gençler maçları var. ikisinden birinde puan kaybetsin artık fener. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bu akşam çok rahat kazanır fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Ben Fenerin bu maç değil, Gençler veya Antep maçında puan kaybedeceğine inanıyorum. 0-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 MİLLİYET said: Cezalı gitti, Özer kaldı! Fenerbahçe'nin hocası Daum, hafta içi idmanların yıldızı olan Özer'i İstanbul'da bırakırken, cezalı Emre Belözoğlu'nu Antalya'ya götürdü Fenerbahçe dün Antalya'ya giderken kadroya alınan bir futbolcu ile alınmayan bir başka futbolcu ilginç bir durum ortaya çıkardı. Teknik direktör Christoph Daum, kırmızı kart cezalısı olan Emre Belözoğlu'nu oynamayacak olmasına karşın Antalya kafilesine dahil ederken, hafta içinde idmanlarda oldukça iyi bir performans sergileyen Özer Hurmacı'yı ise İstanbul'da bıraktı. Antalya'daki Fenerium mağazasına Fenerium'dan sorumlu yönetici Abdullah Kiğılı ile birlikte giden Emre Belözoğlu sarı-lacivertli taraftarlara imza dağıtıp, kulüp ürünlerinin satışına destek verdi. Sakatlığı olmamasına, idmanlarda dikkat çeken bir futbol sergilemesine ve takım arkadaşları dahil herkesin beğenisini kazanmasına karşın Özer'in Antalya kafilesine alınmaması takım içinde de yadırgandı. Sürpriz şekilde İstanbul'da bırakılan Özer Hurmacı'nın da moralinin bir hayli bozulduğu öğrenildi. KOCAMAN'IN TALEBESİYDİ! Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın da, Ankaraspor'da görev yaptığı dönemden talebesi Özer Hurmacı, sakatlığını atlattıktan sonra bütün gücünü idmanlarda sergilemesine rağmen teknik direktör Daum'dan bir türlü formayı alamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Özer Hurmacı'yı bu takımda oynatmayan katildir. Böyle takım düzeni mi olur ya. Hay baydım artık Daum'dan gene. 6'da 6 yaptık ite kaka, sadece lig şampiyonluğunu hedef alan dar görüşlü bir takım olduk çıktık. İç saha maçlarından emin olamıyorum ki desplasman da kesin kazanırız diyeyim. Gene saçma bir futbolla, ortalarda bir maç çıkarıcaz gibi. Tabi Antalya teknik direktörü Daum'u çözdüyse. Lan Özer Hurmacı bu, Tuncay'ın 10 katı adam, al şunu Kazım'ın yerine, yürüsün gitsin sahada. Ne futbol anlayışıymış birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 özer = 10 tuncay ? wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Avrupa'Ya gitmeden önceki halinden bahsediyorum. İman gücüyle topu saatte 200km hızla rakip sahaya götürüp taca bırakan Tuncay'dan bahsediyorum. Organizasyonel zekası olmayan eski Tuncay'dan bahsediyorum. edit: gerçi bence şu anki durumda bile Özer, Tuncay'dan 1 2 gömlek üstündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 e, nerden bileyim ben. müneccim değiliz ya. :) ayrıca tuncay'ın o hali bile iyiydi. özer daha fenerbahçe'de topa vurmamış, nasıl o rütbeye çıkarıverdin birden? daha yetenekli olabilir ama yetenek her şey değil. o bahsettiğin tuncay oynadığı sürede fenerbahçe'nin en önemli adamlarından biriydi, şu anda da fenerbahçe'nin şl'de en çok gol atmış olan oyuncusu falan filan. yavaş olmak lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 özerle tuncay cok farklı oyuncular ama özer su takımda banko oynıyacak bi adam benim gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Özer EZER Formunu bulduğunda, değil Tuncay kralı gelse ona rakip olamaz. Ankara'dayken takımın en etkilisi olduğundan, karşı takımlar hep onu kapatırdı ama yinede çok faydalı olurdu. Fener'de tutulması gereken etkili adam sayısı daha fazla olduğundan daha boş alan bulup yıldızlaşacak, tabii kokocu fırsat verirse. Kazım molozunu oynatcakmış yine, biri şu herifi durdursun artık!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bu daum aşırı çılgın ya anlamıyorum ben resmen kanser olcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 tuncay'ın manuya çaktığı hattrick yeter, özer nasıl daha iyi ya adamın oynadığını görmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Silphatos said: tuncay'ın manuya çaktığı hattrick yeter, özer nasıl daha iyi ya adamın oynadığını görmedim daha Özer'in oynadığını görmediysen tartışamayalım abi o zaman :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ANTALYASPOR Polat Kerim Yalçın Batak Orhan Jedinak Sedat Ertuğrul Necati Veysel Ali YEDEKLER Hasan Şenol Musa Balili Hakan Gürhan Korhan FENERBAHÇE Volkan Gökhan Gönül Bilica Lugano Vederson Cristian Mehmet Topuz Kazım Kazım Dos Santos Alex Güiza YEDEKLER Volkan Babacan Selçuk Roberto Uğur Semih Önder Deivid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 youtube yıldızıydı dimi lakabı =) Fenerbahçeli bi arkadaş koymuştu hatta ismi lazım değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 şu an öle sanırım =) ama ben bi şekilde kendini fenerde de göstericeğinden eminim. attığı paslar hakkaten çok üst düzey ve kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 O işin espirisi gerçekten çok yetenekli olduğu bir gerçek. Ama herşey yetenekle bitmiyor fizik gücünü arttırması lazım ki gerçekten iyi futbolcu olabilsin. Şuanki gibi kalırsa youtube yıldızı olarak kalır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 başlıyor. haydi antalya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Youtube yıldızı sanabilirsiniz, ufak takımların maçları çok kısacık verildiği için adamın Ankara'da 3 senedir yaptıklarının çok azı ortada çünkü. Ama hiç olmassa büyük takımlarla yaptığı maçları izlemiş olanlar, adamın nasıl bir cevher olduğunu gördüler yıllardır, üstelik daha 22 yaşında. Ama Daum efendi, sırf Aykut'a gıcıklığına Özer'i harcamaya kalkar ve bu başıbozuk Kazım'da ısrar ederse, kendi ipini çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 kazim > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 fener puan kaybetsin şimdiden iyi olur nasılsa 10. haftada 3 puanları garanti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar