Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 nereye sapmış zaten pati genelinde toplasan maksimum 10 bayan var 9 sayfa tartışılmış okuyup feyz alabilirsin çok istersen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 böyle resimler koymadın bu topiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Bugün bi cafenin önünden arabayla geçtim herkes baktı.Arabasız geçtim kimse bakmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 araba mı yani? arabaya veren hatunlardan tiksiniyorum artık. not: arabam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ardeth said: niye çünkü burası erkekleri çekici kılan detaylar topiği sina bu gece amma muhalefet ettin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ardeth said: nereye sapmış zaten pati genelinde toplasan maksimum 10 bayan var 9 sayfa tartışılmış okuyup feyz alabilirsin çok istersen sdf yapacakları yorumların çapları belli olucak ama özgür kılabildik bir kaçını aralarında tavırlarla . böyle çekiciyim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Dartanian said: böyle kapalı ve dekolteliyken dikkat çekici geliyo bana çok ama açık görünce bi anlamı kalmıyo gibi asdf bence bu durum insan beyninin yaratıcı karakterinden kaynaklanıyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Abi ciddi bir tespitim var, Bir kız bir erkekle bir ilişki içindeyse ve erkek onu arabayla bekliyorsa koşarak geliyor . eğer yayaysa yürüyerek . ciddiyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 www.acıgerçekler.kom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 evet de hemcinse de sanki aynı şeyi yaparsın gibi. arabayı bekletmek yayan birini bekletmekten daha büyük bir olaymış gibi bir hissayat var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ya tersini düşünen istisnalar vardır . bi de biri yürüse laf etmicem ,hepsi koşuyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 sen de arabada bekleyen hemcinsin olsa bile koşarsın trafikte bekliyor işte? çok yaratıcı bi tespitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ki ben bi tespit daha yapim , Erkeklerde kısmen bazı farklılılar olabilir(çok az türdür bunlarda sayıca) ama böyle ilişkilerdeki sistematik düşünme olayında tüm kızlar istisnasız aynıdır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Abi niye zamanında gelmiyo da koşuyo 2türlü de alla alla bak sinirlendm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 oha dejavu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Bella said: sen de arabada bekleyen hemcinsin olsa bile koşarsın trafikte bekliyor işte? çok yaratıcı bi tespitmiş. bahsedilen durum rahat bir park durumu. trafik farklı bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 park halindeyse kimse koşmaz. trafikte bekliyorsa herkes koşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Dartanian said: Abi niye zamanında gelmiyo da koşuyo 2türlü de alla alla bak sinirlendm di mi! servis bekletilmez! beklenir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 cinsle ne alakası var simdi bunun? ben iki cinsi de bekletiyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 @Bella: bi devlet yurdunun önüne gidelim hatırlat bi gün. zaten etraf araba doludur . önünde duralım. izleriz park halinde kim nasıl gidiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ben iki cinside sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ne verelim sana? meksikada uzaylı bulmuşlar onu verelim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Uzaylı da erik gibiymiş çıtı pıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Oha hislerimle oynuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar