Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 cem garipoglu kim? hem kendinin kazanıp kazanmaması kimseyi ilgilendirmemeli bence. gurur yapmaya ya da kıskanmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 biraz güncel haberleri takip edersen anlarsın demek istediğimi, ne şirret bişeysin lan her yerde laf sokmaya çalışmalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Fistan said: kız olsam, -kendine güvenen -başına bi iş geldiğinde paniklemeyen -mızmız konuşmayan -tek başına işlerini halledebilen -ıssız bi adaya düştüğünde ağlamayan, hayatta kalmayı başarabilecek bi tipte -cömert ve parası olan -spor yapan -oturup kalkmasını bilen -içmesini sıcmasını bilen -eğlendiren -eğlenen -güldüren -gülen -açık fikirli -ufku geniş -maceracı -öğretmeyi bilen -öğrenmesini bilen -ders verip -hatalarından ders alan bir adama verirdim. kısacası God Mode: On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Emaleth said: güzel konu bulmuşsunuz, kızlara tartışma imkanı verip adam gibi okusanız iki satır bir şey öğreneceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 kgns said: biraz güncel haberleri takip edersen anlarsın demek istediğimi, ne şirret bişeysin lan her yerde laf sokmaya çalışmalar? cem garipoglu kim diyince laf mı sokmuş oldum ben şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 başlığı sıfırdan açık tekrar ciddi olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Fistan said: kgns said: biraz güncel haberleri takip edersen anlarsın demek istediğimi, ne şirret bişeysin lan her yerde laf sokmaya çalışmalar? cem garipoglu kim diyince laf mı sokmuş oldum ben şimdi ?hayır cahil oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ee niye laf sokmaya çalışıyorsun dedin o zaman bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 cahil diyip laf sokcakken dikkatleri dagıtayım mı istedin dsfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 cem garipoğlu kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ne ayaksın ya hemen laf sokma cabaları + cahillik falan birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 konuyu saptırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 şşş o el insin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 SoulCube said: cem garipoğlu kim ?daha da birşey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 aman de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 cem garipoğlu diyince tahrik oluyormuş kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Frantic said: cem garipoğlu diyince tahrik oluyormuş kızlar Denedim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Frantic said: cem garipoğlu diyince tahrik oluyormuş kızlar evet 2 vakaya rastladm bunla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ERKEK DEDİĞİN RAGGA OKTAY GİBİ OLCAK..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 googlea yazdım bu çıktı http://www.sybarites.org/wp-content/Screenshot_10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 nördik forumun kızları ne kadar çekici olabilirse erkekleride o kadar olabilir. herkes içselleştirmesin kgkdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Mesela göğüs kılları batman şeklinde olanları kadınların 78%i çok çekici buluyormuş isviçreli bilimadamlarının araştırmalarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bebişimsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 aşgam <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar