dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 aa tıpkı eltim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 oha çok yanlış mesajdan sonra geldi bu post, girme lan araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 tüh lan wow oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 paspatur said: money>all yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 wow oynadım bıraktım ses tonum çok boktan şirin sayılırım mizah anlayışım da her yola gider tekliflere açığım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Hey allahım megan fox ya da adriana lima istekleri sanki koyun kızlar madem en bakımlı halinizin fotoğrafını da görelim bu kadar şey isteyen hatun böyle falan olsa gerek.. fdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 serseri olmalı. her kızın serseri erkeğe zaafı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 güzel konu bulmuşsunuz, kızlara tartışma imkanı verip adam gibi okusanız iki satır bir şey öğreneceksiniz. ama yok, troll ilmi kadın kısmısını anlama ilminden daha ilginç geliyor size. enteresan.. ayakta duruş şekli (hani böyle elini kolunu nereye koyduğu, omuzlarını filan naaptığı..) önemli detaydır bence. bir de ses tonu (tu) incelik, kalınlık, ses rengi, bas-bariton-tenor anlamında değil. vurgusu, hani böyle bir nevi kendine güvenme - mıyıldama skalası... hatta lisan hakimiyeti (zeka göstergesidir). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Aramaya inanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 topiği sen niye açtın olm ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 hayır bi de sakallı bıyıklı adamlar şu seksi bu seksi diye cevap vermiş sdfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 cünkü gayim fede. ne çabuk unuttun dün geceyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 pft. wow oynamaya gidiyorum simdi. bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 napae said: serseri olmalı. her kızın serseri erkeğe zaafı vardır. sevgilim olcaksa olmasın ağzını kırarım onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 serserileri adam etmenin de yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 gogusunun kıllı olması sırtının kıllı olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 geniş gögüslü ve iri çeneli bi erkekseniz bu sizi üremeye uygun erkek yapar genetik olarak, gerisi yalandır süstür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 "ismail PK" said: pogodi said: wow oynamaması Başlamıştım ama bıraktım başlayıp bırakamam diyenler başladıklarında mümkünse warrior tank olarak oynasınlar hemen bıkarsınız 60 dan sonrası gelmez asdsa Bella said: kirli sakal. Bella said: ses tonu. şirin surat. mizah anlayışı Kirli sakal en kralı bende (tu) Ses tonum kalın sanırım acayip hatta çözemedim herkes abi der sakal ve sesten hehe :D Şirin suraat hmm onu görmen lazım şirinimdir gülerim :D Mizah anlayışına gelince kendi kendine ota bka gülerim (:Dfsdfds Bir ara görüşelim.;)çok fazla smiley kullanmaması (sanırım) [öyle midir kızlara sormak lazım] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 geniş memeli deil geniş omuzlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bir de iyi bir dinleyici olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 kız olsam, -kendine güvenen -başına bi iş geldiğinde paniklemeyen -mızmız konuşmayan -tek başına işlerini halledebilen -ıssız bi adaya düştüğünde ağlamayan, hayatta kalmayı başarabilecek bi tipte -cömert ve parası olan -spor yapan -oturup kalkmasını bilen -içmesini sıcmasını bilen -eğlendiren -eğlenen -güldüren -gülen -açık fikirli -ufku geniş -maceracı -öğretmeyi bilen -öğrenmesini bilen -ders verip -hatalarından ders alan bir adama verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Fistan said: kız olsam, -kendine güvenen -başına bi iş geldiğinde paniklemeyen -mızmız konuşmayan -tek başına işlerini halledebilen -ıssız bi adaya düştüğünde ağlamayan, hayatta kalmayı başarabilecek bi tipte -cömert ve parası olan -spor yapan -oturup kalkmasını bilen -içmesini sıcmasını bilen -eğlendiren -eğlenen -güldüren -gülen bir adama verirdim.bence oraya, herşeyini kendi kazanmış/yaratmış maddesi eklenmeli yoksa Cem Garipoğlu gibi bir tip hepsine uyabiliyor bunların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar