roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Kanyon'da düzenlenen Likemind toplantılarına katılan biri var mı aramızda, birkaç soru soracağım aklıma takıldı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 2 ay öncekine gittim, bu sabahkine katılamadım, sanmıyorum ama yardımcı olurum belki sor sen ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Nasıl geçiyor, faydalı oluyor mu? Genelde pazarlama ağırlıklı mı muhabbetler? Öğrencilerden gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 15 yaşında gelen de var; bol testisli sektör profesyonelleri de var. Genelde yakın sektörlerde çalışanlar birbirleriyle muhabbet ediyorlar; seni ortama sokacak birisi yoksa sıkıntı olabilir. Ben ilk gittiğimde ortama sokacak bütün arkadaşlarım satış yapıp gelmediler; o yüzden sadece tek bir kişiyle konuşabildim; o da Yonja'nın yeni nesil medya planlamacılarından biriydi. Öte yandan sadece o adamla konuşmam bile az çok kafa açtı, orta / ileri yaş profesyonellerle konuşmak bambaşka boyutlara taşıyabilir insanı diye tahmin ediyorum. eTohum toplantıları var bir de, denk getirebilirsen onlara da gitmeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 oradaydım. akşam da likenight oldu, yine oradaydım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 neyden bahsediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 olm sen, şekip ya da vadi'nin gelip gelmeme ihtimalini tahmin edemediğim için gelmiyorum lan ben genelde:/ gerçi cyrus falan direkt kucaklıyormuş yeni gelenleri diyorlar ama olsun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ZaugnaKhaldun said: seni ortama sokacak birisi yoksa sıkıntı olabilir. şu yüzden aylardır, gitsem mi, gitsem ne konuşabiliriz ki diye kara kara düşünüyorum. genel olarak gelen sektör profesyonelleriyle alakalı bişeyler okuyorsan falan hiç düşünme, mutlaka git. kesinlikle oradakilerden biri kaynaştırır seni. hatta müge çermanın öyle bi sözü bile vardı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 e o zaman bir sonrakine "BİZ PATİCİKTEN GELİYORUZ" diye gidelim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 heh onu diyecektim ben de. biraz daha takip edeyim konuyu bakalım, olmadı önümüzdeki aylarda beyaz yaka kağıtcıklarımıza =0= çizik gideriz :) ha ayrıca likenight'ı da çok kıskandım lan, ne güzel. o kitleye çok yakın hissediyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 "midye dolma" said: neyden bahsediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 likemind bu da ny timesdaki likemind haberi. bu da facebooktaki likemind istanbul grubunun descriptionu: said: Pazarlama yoneticileri, reklam profesyonelleri ve pazarlamanin gelecegine ilgi duyan benzer zihinli (likemind) kisilerin ayda bir bulusmasi Bir kahve masasinda toplanip bir gundem olmadan yeni fikirlerden konusuyoruz alakam yok hiç biriyle ama çok merak ediyorum neler oluyo ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ZaugnaKhaldun said: e o zaman bir sonrakine "BİZ PATİCİKTEN GELİYORUZ" diye gidelim sdf rozetini gosterip bu davaya artik biz bakiyoruz da dersiniz. bobree mobree kaptiricaksiniz yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 onu bilmiyorum da, alemşah ve özgür düzenliyor ya şu etkinliği, ne zıt insanlar bunlar ya. hele özgür'ü hayretler içerisinde izledim bir roportajda. nasıl lan soruları kafamda dolandı durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 yet de gel şükrü ya yeteri kadar girişimci birisinin tanışamama problemi olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi, birbirlerini tanıyan ve aynı sektörde çalışanlar direkt kanka muhabbetine girip ayrılıyorlar, öyle bir problem var her yerde olduğu gibi. düzenleyen adamlar efsane zaten, alemşah dijital kralı, augmented reality'li reklamı türkiyede ilk yapan adam oluyor; özgür de sertab'ın falan pr 2.0 çalışmalarını başlatan, haliyle ff'yi falan türkiye'ye yayan kilit adamlardan biri vs. vs. edit: düzenliyor demeyelim, çünkü hafiften kollektif bir insiyatif halini de aldı çoktan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 gelin ben de kucaklarım sizi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Ekim buluşması bu cuma kimler geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 çok kalabalık oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar