Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Likemind // Katılan, Giden Var Mı?

roket adam

Öne çıkan mesajlar

15 yaşında gelen de var; bol testisli sektör profesyonelleri de var. Genelde yakın sektörlerde çalışanlar birbirleriyle muhabbet ediyorlar; seni ortama sokacak birisi yoksa sıkıntı olabilir. Ben ilk gittiğimde ortama sokacak bütün arkadaşlarım satış yapıp gelmediler; o yüzden sadece tek bir kişiyle konuşabildim; o da Yonja'nın yeni nesil medya planlamacılarından biriydi.

Öte yandan sadece o adamla konuşmam bile az çok kafa açtı, orta / ileri yaş profesyonellerle konuşmak bambaşka boyutlara taşıyabilir insanı diye tahmin ediyorum.

eTohum toplantıları var bir de, denk getirebilirsen onlara da gitmeye çalış.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

seni ortama sokacak birisi yoksa sıkıntı olabilir.

şu yüzden aylardır, gitsem mi, gitsem ne konuşabiliriz ki diye kara kara düşünüyorum.

genel olarak gelen sektör profesyonelleriyle alakalı bişeyler okuyorsan falan hiç düşünme, mutlaka git. kesinlikle oradakilerden biri kaynaştırır seni. hatta müge çermanın öyle bi sözü bile vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

likemind

bu da ny timesdaki likemind haberi.

bu da facebooktaki likemind istanbul grubunun descriptionu:

said:
Pazarlama yoneticileri, reklam profesyonelleri ve pazarlamanin gelecegine ilgi duyan benzer zihinli (likemind) kisilerin ayda bir bulusmasi

Bir kahve masasinda toplanip bir gundem olmadan yeni fikirlerden konusuyoruz

alakam yok hiç biriyle ama çok merak ediyorum neler oluyo ehe
Sosyal ağlarda paylaş

yet de gel şükrü

ya yeteri kadar girişimci birisinin tanışamama problemi olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi, birbirlerini tanıyan ve aynı sektörde çalışanlar direkt kanka muhabbetine girip ayrılıyorlar, öyle bir problem var her yerde olduğu gibi.

düzenleyen adamlar efsane zaten, alemşah dijital kralı, augmented reality'li reklamı türkiyede ilk yapan adam oluyor; özgür de sertab'ın falan pr 2.0 çalışmalarını başlatan, haliyle ff'yi falan türkiye'ye yayan kilit adamlardan biri vs. vs.

edit: düzenliyor demeyelim, çünkü hafiften kollektif bir insiyatif halini de aldı çoktan ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...