Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 sırtımda, benim estetik olarak, annemin ise sağlığım açısından(güneşte yanıyorlar falan yazın?) tedirgin olmasını sağlayan devasa benler var. bunun dışında da tam şöyle sol omuzla ense arasında t-shirtin yakasından fırlayan, bir de sol kolumun üst taraflarında dövme yaptıracağım zaman sorun çıkaracak olduğunu düşündüğüm bir kaç benim var. şimdi ben bunları böyle kafama göre aldırabiliyor muyum? yoksa illaki sağlık açısından tehlike mi arz etmesi gerekiyor alınacak olan benlerin? aldıran falan var mı daha önce pek zor bir operasyon olmadıgını biliyorum gerçi. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kardeşim aldırdı benim çok araştırdık bu ben olayını.Onun yüzünde vardı kücük birsey ve 15 dakikada aldılar :).Ben in alımı boyutuna ve tipine göre değişiyor.Doktora danış %90 aldırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 sağol:) bu arada neciye gitmem gerekiyor benim dermatolog mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 cildiyecinin adı her neyse, benimkisi yalancı benmiş, kadın bi aletle yaktı gibi bişey. kocamandı ama ben, izi kaldı oyüzden =/ ama olsun o ikinci kafa gibi olan benden iyidir belimde küçük bi iz olması =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 cildiye doktoronu git ama ole cerrah tanidiginda varsa 15 20 dkkada toplar hepsini. ve evet kafana gore aldirabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Ankaradaysan iyi bir doktor öneririm.Adam bu iş için yurtdışında fln seminerler veriyor.Şehir dışından gelenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 yok malesef izmirdeyim yaw. neyse tamam mağdem öyle ben gideyim en yakın zamanda aldırayım bunları. oh be. insanlar şaşırmayacak artık sırtımı görünce. fds teşekkürler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 doktor olayını iyi araştır sorun olmasın. sağlıcakla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 elazığlı mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 aldır kurtul , doktora git soksun neşteri alsın hepsini dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar