Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güneşi Gördüm Oscar Aday Adayı

Nakamura

Öne çıkan mesajlar

- Konunun yeri Vizyon bölümü değil mi?

- Akademi her zaman politik davrandı, yine davranmış. 2001'de (yoksa 2002 miydi) inat olsun diye tüm ödülleri zencilere vermesei de bir örneğiydi bunun

- Şu konuda Recep İvedik'e dönmeyi de başaran olmuş tebrikler. Ha, madem sordunuz, evet iyi filmdi, zira hedefine ulaştı, geniş kitleye yayılıp harcananın kat kat üstünde gelir elde etti. Filmin çekiliş amacı geniş kitleye hitap etmek ve gelir kazandırmaktır, bunu yapıyorsa iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

- Konunun yeri Vizyon bölümü değil mi?

- Akademi her zaman politik davrandı, yine davranmış. 2001'de (yoksa 2002 miydi) inat olsun diye tüm ödülleri zencilere vermesei de bir örneğiydi bunun

- Şu konuda Recep İvedik'e dönmeyi de başaran olmuş tebrikler. Ha, madem sordunuz, evet iyi filmdi, zira hedefine ulaştı, geniş kitleye yayılıp harcananın kat kat üstünde gelir elde etti. Filmin çekiliş amacı geniş kitleye hitap etmek ve gelir kazandırmaktır, bunu yapıyorsa iyidir.

Filmin "iyi" olmasının kriterleri kitle değildir. Bunu anlatmak için Recep İvedik örneği verildi, konu Recep İvediğe dönme ya da geçirme falan değil yani.

Sanat sanat için mi yapılır halk için mi yapılır gibi entellektüel birikim gerektiren bi tartışmayı 2 kalemde bitiremezsin. Kİ burda gidenlerin sayısının fazla olması da halka hitap ettiği anlamını taşıdığını göstermeyebilir..vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu "sanat sanat için mi yapılır halk için mi yapılır" tartışmasına bile girmedim ki taraf olduğumu düşünebilesin. Taraf değilken "birikimini yesinler" tarzı çıkış da anlamsız olmuş..

Ha cevapsız kalmasın, sanatı para için yapmayan muhtemelen önemsemediğin bi takım kitleler de var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...