fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Nakamura said: "social butterfly" said: çok politik bi adaylık bence akademi politik davramnaz kanımca. AHAHAAHAHHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 - Konunun yeri Vizyon bölümü değil mi? - Akademi her zaman politik davrandı, yine davranmış. 2001'de (yoksa 2002 miydi) inat olsun diye tüm ödülleri zencilere vermesei de bir örneğiydi bunun - Şu konuda Recep İvedik'e dönmeyi de başaran olmuş tebrikler. Ha, madem sordunuz, evet iyi filmdi, zira hedefine ulaştı, geniş kitleye yayılıp harcananın kat kat üstünde gelir elde etti. Filmin çekiliş amacı geniş kitleye hitap etmek ve gelir kazandırmaktır, bunu yapıyorsa iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Abi ben bu mahsunu sevmediğim için ne bu filmini ne öncekini falan izledim sevmiyorum arkadaş bak yine sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 OSCAR TÜRKLERİN ELİNE GEÇTİ YABANCILAR ÇILDIRDI türklerin eline geçti... türklerin... oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Rewendor said: - Konunun yeri Vizyon bölümü değil mi? - Akademi her zaman politik davrandı, yine davranmış. 2001'de (yoksa 2002 miydi) inat olsun diye tüm ödülleri zencilere vermesei de bir örneğiydi bunun - Şu konuda Recep İvedik'e dönmeyi de başaran olmuş tebrikler. Ha, madem sordunuz, evet iyi filmdi, zira hedefine ulaştı, geniş kitleye yayılıp harcananın kat kat üstünde gelir elde etti. Filmin çekiliş amacı geniş kitleye hitap etmek ve gelir kazandırmaktır, bunu yapıyorsa iyidir. Filmin "iyi" olmasının kriterleri kitle değildir. Bunu anlatmak için Recep İvedik örneği verildi, konu Recep İvediğe dönme ya da geçirme falan değil yani. Sanat sanat için mi yapılır halk için mi yapılır gibi entellektüel birikim gerektiren bi tartışmayı 2 kalemde bitiremezsin. Kİ burda gidenlerin sayısının fazla olması da halka hitap ettiği anlamını taşıdığını göstermeyebilir..vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Dartanian said: Abi ben bu mahsunu sevmediğim için ne bu filmini ne öncekini falan izledim sevmiyorum arkadaş bak yine sinirlendim. önyargılı olmayın. iki filmi de izledim,ikisi de güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Ya konu film bence güzeldi bence değildiye gelirse saçma olur ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 birikimini yesinler. sanat para icin yapiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Ben bu "sanat sanat için mi yapılır halk için mi yapılır" tartışmasına bile girmedim ki taraf olduğumu düşünebilesin. Taraf değilken "birikimini yesinler" tarzı çıkış da anlamsız olmuş.. Ha cevapsız kalmasın, sanatı para için yapmayan muhtemelen önemsemediğin bi takım kitleler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 film güzel değil sanat hiç değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 anlamlı olan ve saçma olmayan ne varsa onu söyle onu tartışalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 BACIM DUR! donulmez bir yola sokma konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 geri çekileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Bella said: anlamlı olan ve saçma olmayan ne varsa onu söyle onu tartışalım? bence film güzeldi/bence kötüydü dışında konuyla ilgili her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 caps var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=m2bYurH1di4&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Rewendor said: - Konunun yeri Vizyon bölümü değil mi? değil. film yerine adaylığını tartışıyoruz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Filmi Mahsun Kırmızıgül'ün çekmesi niye bu kadar önyargıya sebep oluyor anlamıyorum açıkçası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 mahsun kırmızıgül'ün geçmişi olabilir mi acaba? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 mahsunla alakası yok. film kötü. iyi para kazandı. helal olsun. bidaha film çeksin onu da izleriz. iyiyse iyi kötüyse kötü deriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 film kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fasulyeah Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 son zamanlarda izledigim en iğrenç film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 çağan ırmaklar mahsun kırmızıgül çocuk yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 çok kötü bir film ilk filmi buna göre iyiydi enazından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Nakamura said: Rewendor said: - Konunun yeri Vizyon bölümü değil mi? değil. film yerine adaylığını tartışıyoruz çünkü. o da vizyona dair? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar