Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oturma iznim çıktı sonunda

xaty

Öne çıkan mesajlar

Bir süredir oturma iznimin çıkmasını beklerken diğer giden arkadaşları kıskanmakla meşguldüm. Sonunda elçilikten telefon geldi, iznim çıkmış. Çok geciktiği ve okul açılışına yaklaşıldığı için durumdan rahatsızdım, rahatladım sonunda. Pazartesi gidip alabilecekmişim. Uçak biletimi de aldım, salı günü de 5 ayımı geçireceğim şehir olan Maribor'a gidiyorum.

Pazartesi ve salı günü içerisinde biraz yol yapıcam, neyse ki yolculuğu seven ve yolculuğa alışkın biriyim. İzleyeceğim yol haritası; Eskişehir -> Ankara -> İstanbul -> Budapeste -> Ljubljana -> Maribor, 2000km'yi geçiyor sanırım.

Sevgiler :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Sabancı'dayım, açıkçası Slovenya'yı yazarken orası hakkında en ufak bir fikrim yoktu. "Ufak, sakin, kendi halinde bir yerdir; kötü bir deneyim olmaz nasılsa" diye düşünüyordum biraz. Ama zamanla sağdan soldan duyduklarım, araştırdıkça gördüklerim, gidenlerden dinlediklerim beni çok mutlu etti :) Umarım beklediğimin fazlasıyla geri dönerim..
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen daha önceden kendisiyle konuşmuşumdur, daha önceden konuştum okuldan giden bir çok kişiyle çünkü. Zaten sorcak pek sorum da yok artık :) Teşekkürler yine de..

Evet, nüfus olarak Slovenya'nın ikinci büyük şehri olmasına rağmen nüfusu 120bin civarında olan bir şehir. Ama sıkılacağımı hiç sanmıyorum nedense, öyle bir endişem de yok hiç. Sonuçta hiç bilmediğim bir yer, etrafında kolayca gidebileceğim bir sürü büyük şehir var, yeni bir sürü insan... Yapılacak bir şeyler elbet bulunur.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında değildi
senin gibi bu mesaja alınıp da basit bir "umarım" ya da "orası bana kalmış" diyip geçmektense laf sokup peşini bırakmayıp bi de öm atacak kadar alınan insanın emin ol abisi falan olamam genetik hiç bi yakınlığım olamaz emin ol.

yatma
sakın yatma kızlarla
erkeklerle yat istiosan hatta madem diğeri üzdü seni =(
u
z
a
Sosyal ağlarda paylaş

Şu konuşma geçti aramızda.

Karşılıklı bir konu için burada kalabalık etmeye lüzum görmedim.

Geyik yaptığın, millete sataşmaktan ve düzen bozmaktan hoşlandığın ortada zaten. Ancak buna hakkın olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden de geçiştirmek yerine tepki vermeyi tercih ettim.

Eğer özür dilemeye devam edeceksen daha fazla yazma, ikimiz de mutlu olalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...