xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bir süredir oturma iznimin çıkmasını beklerken diğer giden arkadaşları kıskanmakla meşguldüm. Sonunda elçilikten telefon geldi, iznim çıkmış. Çok geciktiği ve okul açılışına yaklaşıldığı için durumdan rahatsızdım, rahatladım sonunda. Pazartesi gidip alabilecekmişim. Uçak biletimi de aldım, salı günü de 5 ayımı geçireceğim şehir olan Maribor'a gidiyorum. Pazartesi ve salı günü içerisinde biraz yol yapıcam, neyse ki yolculuğu seven ve yolculuğa alışkın biriyim. İzleyeceğim yol haritası; Eskişehir -> Ankara -> İstanbul -> Budapeste -> Ljubljana -> Maribor, 2000km'yi geçiyor sanırım. Sevgiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Selam söyle bizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bye /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hayırlı olsun gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hazirli olsun.buarada 5 ay napicaksin mariborda merak ettim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 erasmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Erasmus evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 gg , kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 yakın bi arkadaşım da erasmus için maribor'a gitmişti.çok beğenmişti,şanslısın. sên hangi okuldasın bilmiyorum ama arkadaşım sabancıdaydı ve gittiği okulun ortamı falan çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Hayırlı olsun iyi yolculuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Ben de Sabancı'dayım, açıkçası Slovenya'yı yazarken orası hakkında en ufak bir fikrim yoktu. "Ufak, sakin, kendi halinde bir yerdir; kötü bir deneyim olmaz nasılsa" diye düşünüyordum biraz. Ama zamanla sağdan soldan duyduklarım, araştırdıkça gördüklerim, gidenlerden dinlediklerim beni çok mutlu etti :) Umarım beklediğimin fazlasıyla geri dönerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 University of Maribor a gitmişti o. sormak istediğin spesifik bişi varsa sorabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 abi mariborda erasmus ortami nasildir bilmiyorum ama umarim canin sikilmaz oralarda.sanirsam 100 bin nufusu faln var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Muhtemelen daha önceden kendisiyle konuşmuşumdur, daha önceden konuştum okuldan giden bir çok kişiyle çünkü. Zaten sorcak pek sorum da yok artık :) Teşekkürler yine de.. Evet, nüfus olarak Slovenya'nın ikinci büyük şehri olmasına rağmen nüfusu 120bin civarında olan bir şehir. Ama sıkılacağımı hiç sanmıyorum nedense, öyle bir endişem de yok hiç. Sonuçta hiç bilmediğim bir yer, etrafında kolayca gidebileceğim bir sürü büyük şehir var, yeni bir sürü insan... Yapılacak bir şeyler elbet bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Rica ederim,ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Bol seks yap bol bol doğu avrupalı kızla yat yani yap bunu onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Doğu Avrupalı kızla yatma eksikliğin var galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 hayır fazlam var sen daha yeni gidiyosun ben döneli yıllar oluyo gereksiz laf sokma çabalarıyla uğraşacağına yol al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Ben yapamadım sen yap havaları sezmiştim mesajında oysa ki :) (Gerekliydi ayrıca.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 değil abi tavsiyesiydi oysa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 aslında değildi senin gibi bu mesaja alınıp da basit bir "umarım" ya da "orası bana kalmış" diyip geçmektense laf sokup peşini bırakmayıp bi de öm atacak kadar alınan insanın emin ol abisi falan olamam genetik hiç bi yakınlığım olamaz emin ol. yatma sakın yatma kızlarla erkeklerle yat istiosan hatta madem diğeri üzdü seni =( u z a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bence saglam laf cakti, haketmissinde zaten, it herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Git milli takıma gir lan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Şu konuşma geçti aramızda. Karşılıklı bir konu için burada kalabalık etmeye lüzum görmedim. Geyik yaptığın, millete sataşmaktan ve düzen bozmaktan hoşlandığın ortada zaten. Ancak buna hakkın olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden de geçiştirmek yerine tepki vermeyi tercih ettim. Eğer özür dilemeye devam edeceksen daha fazla yazma, ikimiz de mutlu olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 İkimiz de üzgün olalım. Bu mesajı attığım için özür dilemiyorum ama. Keyifle attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar