vaqta Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 arkadaşlar benim bilgisayarıma windows güncellemesi yükledim ve bir anda mouse kitlendi.bilgisayarı güncellemeden dolayı baştan başlatmamı istedi bilgisayar bende baştan başlattım bilgisyarı.bundan sonra açtım bilgisayarı ve hoş geldiniz ekranına geldikten sonra yazılım sahteciliği diye bir yazı geldi altta iki tane seçebileceğim seçenek var "şimdi çözümle,sonra çözümle" ama ben bu seçenekleri mouse kitlendiğinden tıklayamıyorum ayrıca klavye çalışsada o seçeneklere tıklayamıyorum. Bilgisayarımı format atmadan kurtarabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bende de aynı problem var şuaralar ama blgm takılmıor o yüzden herhangibirini tıklıyorum açılıor bilgisayar ama sürekli sahtecilipe kurban gitmeyin dior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaqta Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 işte bende klavyeyle tıklayabilsem mouse u nasıl geri getirebiliceğimi biliyorum ama ordaki seçenekleri hiç bir türlü tıklayamıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 güvenli mod ta falan da mı olmuor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Orjinalmiş gibi göstermenin yolu var ama cızz yani illegal. En güzeli gidip orjinal almak. ayrıca donanım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaqta Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 denedim herşeyi güvenli modada girip denedim hep aynı şey çıkıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 googleit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 nası yani şimdi windows login ekranından önce gelen küçük kutuyu alt+tab yaparak seçip sonrada space e basamıyormusun? mouseun dışında klavyede gitmiş olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaqta Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yok hayır mouse ta çalışmıyo klavye çalışıyo ama hiç bişeye basmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar