Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 1990 doğumluyum liseden 2 tane dersim vardı vermedim bu aylarda okulla ilişkim kesildi. şimdi ben seneye üniye gidicem bi aksilik olmazsa, askere gitmemem için ne yapmam lazım? açık öğretime kayıt, dershaneye kayıt vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 90 lıysan askerde ne işin var. git test filan çöz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hacı tastiknamem kesildi, şimdi şubat ayında akşam lisesine kayıt olup lise diplomasını alıp sonrada üniye girerim diyorum ama o zamana kadar yoklama gelirse nasıl tecil ettiricem :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 1 yıl yoklamadan kaçıp össye girip kayıt yaptırırsan üniversite halleder gerisini ama sakata gelebilirsin. dersane ile falan olmaz 90lılarda askere gidiyo 86lı olarak daha min. 2 yıl var askere gitmeme dfds, dede derler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 şubat ayında akşam lisesine kayıt olurum da, o aya kadar gelirse o zaman napıcam onu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 subat ayında niye oluyonki simdi ol kayit yenileme var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 10 agustos 2 ekim arasindaymis yeni kayit donemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 açık öğretim mi yoksa akşam lisesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 aksam lisesi dedigin bu oluyo zaten acık lıse. eger düzliseyse aksam okulu olmuo ve askerlık erteleyemıyon. ama mesleksen aksam derselerıne gitmek zorundaın ve askerlık erteleme hakkın oluyo. basta halk egitim mudurlugune kaydini yaptırıyon.sonra eger mesleksen onlar senın bolumunun hangi okullda oldugunu soyluo gidiyon o liseyeda kayıt yaptırıyon aksam derslerine baslıyon sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ben düz liseye gidiyordum dil bölümü 2 dersim vardı onları veremedim falan ilişkim kesildi şu an. akşam lisesine gittim şubatta oluyor kayıtlar dedi. yani şu an benim hiç bir şekilde tecil ettirme şansım yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 giriverirler koluna. aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ap ulan :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 sen yinede kayıt ol tecil ettiremiyon ama bisey olmaz merak etme yoklama kacagı olursun bi tek. bende aynı durumdayım 89luyum derslerım var kalan almam gerekıyo.gecen sene kayıt olmadım bıde yoklama kagıdı geldi hatta ekim 31 de sondu gecen sene ama yaptıramamıstım. 1 senedir yoklama kacagıyım.simdi kayıt yeniledim ve tecil yaptırdım. tabi benim dersler biraz fazlaydı mesleğe gectim okul uzadı ama olsun askere gitmeyelimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ya ben zaten şubatta diplomayı alıcam (lise) sonrada össye girip üniye gidicem. yani üniye gitmeden gitmek istemiyorum, bir şey olmaz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 eger subatta diplomayi alabileceksen hic kasılma bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 90 lı adamsın. dur daha panik yapma zamanın değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 SÖylenen herşeyi unut. Lise bittikten sonra otomatikman 4 yıl askere gitmem hakkın var. 4 yıldan sonra ggleri düşünürsün. Önünde bikaç yıl daha var yani kısaca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 öyle bir şey var mı hakkaten, bi de 4 yıl =o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Evet. Var öyle bişey... Birebir çalışanının ağzından yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bende 2 sene diye biliyordum. 4 müş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Rotweiler said: SÖylenen herşeyi unut. Lise bittikten sonra otomatikman 4 yıl askere gitmem hakkın var. 4 yıldan sonra ggleri düşünürsün. Önünde bikaç yıl daha var yani kısaca... yalnız ben liseyi bitiremedim tastikname aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Flameoffear said: Bende 2 sene diye biliyordum. 4 müş. :D ya ben geçen sene giderken sordugumda da 2 olması lazım 4ise king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bana kalırsa tecil felan yaptırma kaçak git dersaneye okulu kazanınca tecil edersin. 2. seçenecek askerlik yapmana engel sakatlık,düz taban,kilo vs.. muabbetin varsa zaten git 15günlük bi prosedürle deliksiz tecil edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Düztabanları askere alıoyorlar miss gibi. :D Gidipte enselenmeyin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bugün sabah eve kağıt gelmiş yoklama kaçağı olmuşum, şimdi ben tasdiknameyle gitsem; "şubatta lise diplomasını alıcam, sonra da üniversite okuyucam" desem, tecil ederler mi? ya da ettirmek için ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar