Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askerlik üzerine alengirler | help plx

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1990 doğumluyum liseden 2 tane dersim vardı vermedim bu aylarda okulla ilişkim kesildi.

şimdi ben seneye üniye gidicem bi aksilik olmazsa, askere gitmemem için ne yapmam lazım?

açık öğretime kayıt, dershaneye kayıt vs.
Mesaj tarihi:
hacı tastiknamem kesildi, şimdi şubat ayında akşam lisesine kayıt olup lise diplomasını alıp sonrada üniye girerim diyorum ama o zamana kadar yoklama gelirse nasıl tecil ettiricem :( :( :(
Mesaj tarihi:
1 yıl yoklamadan kaçıp össye girip kayıt yaptırırsan üniversite halleder gerisini ama sakata gelebilirsin. dersane ile falan olmaz

90lılarda askere gidiyo 86lı olarak daha min. 2 yıl var askere gitmeme dfds, dede derler herhalde.
Mesaj tarihi:
aksam lisesi dedigin bu oluyo zaten acık lıse.
eger düzliseyse aksam okulu olmuo ve askerlık erteleyemıyon.
ama mesleksen aksam derselerıne gitmek zorundaın ve askerlık erteleme hakkın oluyo.

basta halk egitim mudurlugune kaydini yaptırıyon.sonra eger mesleksen onlar senın bolumunun hangi okullda oldugunu soyluo gidiyon o liseyeda kayıt yaptırıyon aksam derslerine baslıyon sonra.
Mesaj tarihi:
ben düz liseye gidiyordum dil bölümü 2 dersim vardı onları veremedim falan ilişkim kesildi şu an. akşam lisesine gittim şubatta oluyor kayıtlar dedi.

yani şu an benim hiç bir şekilde tecil ettirme şansım yok mu?
Mesaj tarihi:
sen yinede kayıt ol tecil ettiremiyon ama bisey olmaz merak etme yoklama kacagı olursun bi tek.
bende aynı durumdayım 89luyum derslerım var kalan almam gerekıyo.gecen sene kayıt olmadım bıde yoklama kagıdı geldi hatta ekim 31 de sondu gecen sene ama yaptıramamıstım. 1 senedir yoklama kacagıyım.simdi kayıt yeniledim ve tecil yaptırdım.

tabi benim dersler biraz fazlaydı mesleğe gectim okul uzadı ama olsun askere gitmeyelimde :)
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

SÖylenen herşeyi unut.

Lise bittikten sonra otomatikman 4 yıl askere gitmem hakkın var. 4 yıldan sonra ggleri düşünürsün. Önünde bikaç yıl daha var yani kısaca...

yalnız ben liseyi bitiremedim tastikname aldım
Mesaj tarihi:
Bana kalırsa tecil felan yaptırma kaçak git dersaneye okulu kazanınca tecil edersin.

2. seçenecek askerlik yapmana engel sakatlık,düz taban,kilo vs.. muabbetin varsa zaten git 15günlük bi prosedürle deliksiz tecil edersin.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bugün sabah eve kağıt gelmiş yoklama kaçağı olmuşum, şimdi ben tasdiknameyle gitsem; "şubatta lise diplomasını alıcam, sonra da üniversite okuyucam" desem, tecil ederler mi? ya da ettirmek için ne yapmam lazım?
  • Yeni Oluştur...