reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=1MdQAzAj0tI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sorunu kendinde ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Abilify said: Hayatım boyunca birkez bile hava atmadım herhangi birseyle.Herkesde olan bişey degil. çok başarılı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 daha yaşın gençken sana bir tavsiye veriyim,oyun oynamayı min. a indirip,zamanını senin kafa yapındaki insanlarla sosyelleşerek geçir,24-25 yaşına gelince bilg. başında geçirdiğin zaman için kahrolursun sonr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Ractamainus said: yeni keşfettiğin her şey için paticik'te topic aç. artistliğini bize yap. biz anlayış gösteririz. ahahauhaa direkt ben. ne zaman ki paticikte çok aktifim, bilin ki asosyale bağladım yine. genelde sonbahar ve kışın oluyor bu dsfkjh. bir de yazın son demlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Abilify said: Hayatım boyunca birkez bile hava atmadım herhangi birseyle.Herkesde olan bişey degil. adam hayatındaki ilk havasını burada attı be, yoldan çıkardınız adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Sen gene iyisin, ben bazen en insancıl hallerimi yaşarken, o anki davranışlarımın yada iyiliğimin videoya çekilip tüm insanlığa izletilmesini istiyorum "vay be, helal olsun çocuğa bak ne kadar da düşünceli" diye, hatta öyle ki; buraya bunu yazmam bile hava atmaya çalıştığımın belirtisi değil mi? evet, öyle. O yüzden normal diyorum durumuna. Zaten hayatta kendini biraz yüceltmeden bir noktaya ulaşabilmen imkansız. İstersen git Hindistan'da bir yerde bağdaş kur otur 5-6 ay, gene imkansız. O adamlarında sorunu bu zaten, nedense hep insan içindeler; kütüğe otururlar gelen geçen onlara bakar. Ama böyle kimsenin olmadığı bir yere gidip, ömrünün sonuna kadar yaşarsan ve iyi dileklerle bir yaşam sürersen orası başka. O zaman hava atıyorsun diyemem, seni göremediğim için. Fakat tanrı inancın varsa cennetten iyi bir yer kapmaya çalışıyorsun derim, gene hava atmış olursun. Bak hala hava atıyorum, bunları yazmamın tek sebebi hava atmak, başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar