Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden hava atmaya çalışıyorum?

Choericoe

Öne çıkan mesajlar

süper itiraf. bak mesela neden bunu yazıyorum? neden bunu yazdığımı neden yazıyorum peki? Bu başlığı açman bile bir nebze hava atmaya çalışmak yani, kendim hakkımda bişey çözdüm falan. Ne bileyim konuşan herkes düşünür bence karşımdaki ne düşünüyor benim hakkımda diye. amacı varsa kendimi nasıl sevdirebilirim diye düşünebilir. Hava atıp kendi reklamımızı yapıyoruz işte yani uç boyutlara varmadığı sürece ve rol yapmıyorsam rahatsız olmam mesela ben.(ki facebook albümleri profiller kişisel iletiler falan bence uç boyut)

ayrıca albüm dinlerken onunla hava atmak istiyorum falan demişsin bu uç mesela. tamamen kendi fikrim, şimdiye kadarki sosyal ilişkilerden yeterince tatmin olamadığın için olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de tam tersi var, beğendiğim filmleri, kitapları çok az insanla paylaşıyorum. Hatta çoğu zaman paylaşmıyorum. Yakın arkadaşlarımla çokça kavga ettim özellikle filmler yüzünden, aslında birşey kanıtlamaya çalıştığımdan da değil ama çoğu zaman sonu gelmez bir tartışma başlıyor konu açılınca.
Sosyal ağlarda paylaş

Choericoe said:

Tabiki ölçülü bir hali herkeste var,fakat beni rahatsız eden şey;ben hiç zevk alamıyorum.Daha ben -o an-ın tadını çıkarmamışken direkt olarak bunu paylaşma isteği duyuyorum.

Komik olan nokta ise insanların görüşlerini hiç umursamam,hepsini salak olarak görürüm,paylaştıklarımıda salak olarak görüyorum ama,
bu ama'lar yedi beni.

fazla uzun süredir aynı şeyeri yapmaktan bu. biraz değişiklik yap, o hobilerini tamamen terketmek zorunda da değilsin bunu yaparken. ne kadar uzak kalırsan o kadar özlersin. ara vermek iyi bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...