SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 küçük pipilisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 süper itiraf. bak mesela neden bunu yazıyorum? neden bunu yazdığımı neden yazıyorum peki? Bu başlığı açman bile bir nebze hava atmaya çalışmak yani, kendim hakkımda bişey çözdüm falan. Ne bileyim konuşan herkes düşünür bence karşımdaki ne düşünüyor benim hakkımda diye. amacı varsa kendimi nasıl sevdirebilirim diye düşünebilir. Hava atıp kendi reklamımızı yapıyoruz işte yani uç boyutlara varmadığı sürece ve rol yapmıyorsam rahatsız olmam mesela ben.(ki facebook albümleri profiller kişisel iletiler falan bence uç boyut) ayrıca albüm dinlerken onunla hava atmak istiyorum falan demişsin bu uç mesela. tamamen kendi fikrim, şimdiye kadarki sosyal ilişkilerden yeterince tatmin olamadığın için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bende de tam tersi var, beğendiğim filmleri, kitapları çok az insanla paylaşıyorum. Hatta çoğu zaman paylaşmıyorum. Yakın arkadaşlarımla çokça kavga ettim özellikle filmler yüzünden, aslında birşey kanıtlamaya çalıştığımdan da değil ama çoğu zaman sonu gelmez bir tartışma başlıyor konu açılınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Holy said: Abilify said: Hayatım boyunca birkez bile hava atmadım herhangi birseyle.Herkesde olan bişey degil. Trolleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 attığın havadan başkasının rahatsız olmadığını varsayarsan sorun yok gayet coolsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 çok ciddi söylüyorum dalga geçmiyorum. bence olay oyundan ve sosyal eksiklikten kaynaklanıyor. onların anlatıcak çok şeyi varken senin az oluyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 abvblizzard said: Abilify said: Hayatım boyunca birkez bile hava atmadım herhangi birseyle.Herkesde olan bişey degil. ahahahah abi ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 99% of life is showing up. ~Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Khelben said: çok ciddi söylüyorum dalga geçmiyorum. bence olay oyundan ve sosyal eksiklikten kaynaklanıyor. onların anlatıcak çok şeyi varken senin az oluyor olabilir.ersin karabulut gibi hikaye uydursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 http://img411.imageshack.us/img411/9236/maslowshierarchyofneeds.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 koy g...ne diye bi olay var , kendin için yap takıl hayatını yaşa. kimseye bişi ispatlamak zorunda değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 god gave you shoes to fit you so put em on and wear them be yourself man be proud of who you are and even if it sounds corny dont ever let anyone tell you you ain't beautiful bunuda yazasım geldi nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Steve said: http://img411.imageshack.us/img411/9236/maslowshierarchyofneeds.jpg oo yurtdışından marketingçi ithal etmişler içimizdeki irlandalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Abilify said: Hayatım boyunca birkez bile hava atmadım herhangi birseyle.Herkesde olan bişey degil. oha cok iyi lan ajhajhajhadsfg perfectus tezatillus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Choericoe said: Tabiki ölçülü bir hali herkeste var,fakat beni rahatsız eden şey;ben hiç zevk alamıyorum.Daha ben -o an-ın tadını çıkarmamışken direkt olarak bunu paylaşma isteği duyuyorum. Komik olan nokta ise insanların görüşlerini hiç umursamam,hepsini salak olarak görürüm,paylaştıklarımıda salak olarak görüyorum ama, bu ama'lar yedi beni. fazla uzun süredir aynı şeyeri yapmaktan bu. biraz değişiklik yap, o hobilerini tamamen terketmek zorunda da değilsin bunu yaparken. ne kadar uzak kalırsan o kadar özlersin. ara vermek iyi bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Abilify said: Hayatım boyunca birkez bile hava atmadım herhangi birseyle.Herkesde olan bişey degil. Hayatım boyunca bir kez bile hava atmadım herhangi bir seyle.Herkesde olan bir şey degil. EEEEE MANTIK HATASI DEVAM EDIYOR!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 alıntı yaptıktan sonra tekrar yazmana gerek yoktu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Anlamamısda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 tamamen bazı şeylere doyma,hırs ve egoyla alakalı konular . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Abilify said: Hayatım boyunca birkez bile hava atmadım herhangi birseyle.Herkesde olan bişey degil. AHAHAHA yeni gördüm. koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 yeni keşfettiğin her şey için paticik'te topic aç. artistliğini bize yap. biz anlayış gösteririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Kane&Lynch said: alıntı yaptıktan sonra tekrar yazmana gerek yoktu sdf E adam yazdıgını bile dogru yazamamış,dogrusunu yazdım. Abilify said: Anlamamısda zaten. Anlamayan sensin bence bir daha bak :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 artisliğin bize mi lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar