SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bende gelim msnimi kime veriyim nasıl olcak yol yordam gösterin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bi topici herkes görsün aslında keşke sticky olsa ama :D 1 veya 2güne tarihi,kuralları vb şeyleri hep birlikte konuşup hallederiz. Ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 şu an oynamıyo musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 koyun lan beni de ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 haftasonu başlarsa güzel olur daha sonrasına kalırsa 1 hafta yokum ben söyleyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 şimdi oynuyosak oynayalım 2 gün sonra gidiyorum ben askere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 başlayalım soulcube hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Pazar düşünüyodum aslında.Herkesin tatil günü çalışanların falan çünkü ya da cumartesi akşamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ok ben verim msn imi burdan isteyen eklesin r e s u l c a m l i c a @ h o t m a i l . c o m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bence bi fikstür yapalım hangi sistemle oynayacağımızı falan bilelim sonra rakipler kendi arasında halletsin saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 cumartesi akşamı şukela olabilir zannımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Sen hangi gün gidiyosun soul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 pazar sabahı cıkıyorum ben 5 ay sonra temelli kurtuluyorum askerlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 yav said: bence bi fikstür yapalım hangi sistemle oynayacağımızı falan bilelim sonra rakipler kendi arasında halletsin saati Ya o fikstür işini kişi sayısına göre yapalım diye düşündüm 8-16-32 olmazsa napcaz bilemedim asdf ya sabitlicez bi yerden sonra kimseyi almıcaz ya da grup sistemi dicem o zamanda çok oyun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 grup uzatır da double elimination olabiler 16'da kısıtlayalım hemen olsun bitsin şimdilik =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Msnleri herkes bi öm atsa ya toplu konuşma yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Dartanian said: Ya o fikstür işini kişi sayısına göre yapalım diye düşündüm 8-16-32 olmazsa napcaz bilemedim asdf ya sabitlicez bi yerden sonra kimseyi almıcaz ya da grup sistemi dicem o zamanda çok oyun olur. sayılar sorun değil, kurayla kimisi direk bi üst tura çıkar eşi yoksa, ayarlarız onu. bu saatte zor olur da en uygun zaman pazar olabilir, herkes evdedir muhtemelen, yarın arkadaşın mezuniyet var. gece olcaksa cumartesi de olabilir, herks fikrini yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Cumartesi akşam çoğu insan için şimdilik daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Cumartesi takılırız pazar nasılsa tatil biz ortam çocuğuyuz yee men o ye durumları varsa ve herkese uyarsa gece 00.00 veya 01.00 dan sonra başlarız.Gerek yok o kadar geç başlamaya derseniz 22.00 da başlarız. Cumartesi şimdi bi aksilik çıkmazsa 7 tane arkadaşa uygun.Diğerleriyle de zaten daha konuşamadım. Şimdi yattım ben iyi geceler yarın konuşuruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 puanım dohuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 biz fylonde ile yaptık 3-3 bitti devam edemedik şu an neti gitti heralde arkadaşın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 teknik bi sorun oldu 3-3 devam son oyun galibi belirliyo kazanan az sonra :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Fylonde 4-3 yendi beni tebrik ediyorum kendisini son eli unutmicam ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Her şey unutulur unutma. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Kelimeler kifayetsizdi o zarda ama. Çocuğuma anlatabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar