abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 boş konuşan benim yerini bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 FEDE RALLER BEN RALLEMEM. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kızlar neden duygusal ? - Duyguları olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bugün çok ciddiyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Kız mı ? Öyle bir canlı türü mü var kaç hücreli oluyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Veletler trollemese güzel bi tartışma konusu olabilirdi burda ama ne kadar fikri olmayan varsa gelip bişi demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Garbage garbage olalı böyle troll görmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 duygusal kız iyidir, candır sen aşkını dile getirirken ya da yazıya dökerken sana afedersin bir öküz gibi bakması ne kadar kötü olur lan allah esirgesin ama çok da duygusal olmamalı tabi, fetullah gülen gibi ağlak olmamalı oha düşündüm de duygusallık konusunda da harika ideal bi sevgilim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 erkekleri tamamlamak için. iki taraf da duyguları iplemese saçma sapan bi şey olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ben bi kızın gidipde ayrıldığı erkekarkadaşına saçma sapan şeyler yazdığını, bana geri dön diye bunalıma girdiğini çok nadiren gördüm. ama erkekler ortalık yerde ağlayıp duruyor, ikidebir romantikleşiyor yok mesaj atıyor kız iplemiyor erkek adam ağlıyor fln. bence erkekler özünde duygusal dicektimki doğru sözcük o değil. erkekler özünde çok zayıf be olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dead fairy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bence kızlar yani biz, normal olanı yapıyoruz erkeklerse daha odun olduğu için ya da erkeklik yaptıklarını sanarak bazı şeyleri içlerine attıkları için size göre duygusal gözüküyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 o kadar duygusalım ki bıçakla uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 "dead fairy" said: bence kızlar yani biz, normal olanı yapıyoruz erkeklerse daha odun olduğu için ya da erkeklik yaptıklarını sanarak bazı şeyleri içlerine attıkları için size göre duygusal gözüküyoruzodun senin babandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ağır olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ölü peri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 östrojen herşeye kadir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 başlığı okuduktan sonra biz neyiz öküz mü diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 başlığın alt metni o tür bi şey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 basliga hitaben; neden olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dead fairy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 "peder zickler" said: "dead fairy" said: bence kızlar yani biz, normal olanı yapıyoruz erkeklerse daha odun olduğu için ya da erkeklik yaptıklarını sanarak bazı şeyleri içlerine attıkları için size göre duygusal gözüküyoruzodun senin babandır babam bile odun,bunu kabul ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Erkek dediğin çaktınmı duvara, taktınmı koluna yakışmalı.sdf=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Erkeklerin de kadınların da duyguları vardır.Sadece yönelimleri farklıdır.Erkekler daha cinsel yönelimlere sahip olabilirler , olmuyadabilirler ama ; neticede hala bunlar da bir duygudur.Siz beğenirsiniz veya beğenmezsiniz keyfinizin biliceği iş , beğenmiyorsanız tavsiyem ojeyle , parlatıcıyla ilgileneceğinize kadından kadına üremenin yollarını keşfetmek için biraz kafanızı çalıştırın bilim kadını çıkartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar