Yuco Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Merhaba. Arkadaşım yaklaşık 2 ay önce 1 aylık kör yavru kedi bulmuştu sokakta. Gözleri enfeksiyon kapmış, hiç göremeyecekmiş. Bir iki hafta veterinerde kalıp gözündeki iltahap temizlendi fakat arkadaşımın kendisi kediyi evine alamıyor. Aynı şekilde bende almak istiyorum fakat durumum müsait değil. Şimdilik babasının şirketinin bahçesinde kalıyormuş hayvancağız. Fakat bulunduğu yer açık ve karda kışta kötü oluyormuş. Şimdi hayvanı sahiplenecek birisini arıyoruz veya yaklaşık 3 aylık kör bir kedinin yaşaması için uygun bir barınak var mı? kedinin fotoğrafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 biraz daha güzel bir resim çekmen lazım yoksa milletin rüyalarına girecek evleri yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 amanin ne korkunç gerçekten :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hayvanı sıkarak fotoğrafını çekmek de iyiymiş ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 uyutun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 biraz daha foto koysan keske..korkunc olmadan/temiz olarakdan :) Kanadali bir kadinla tanismistim, yaninda ofise kedisini getirmisti 2 yasinda.. Oda dogustan kör imis. ben gozlerime inanamadim duyma yetisi bildigin cosmus oluyor evde bakim ile. daredevil gibi mubarek..heheh top atiyordum oraya buraya deli gibi oynuyor, sesi takip ediyor iskalamiyordu..inanilmaz adapte olmus.. bir tek merdiven gibi yukseklik farkini, tanimadigi mekanda sezemiyor tokezliyordu garibim..ha aynen oyuna devam tabi :) yanlis hatirlamiyorsam ilk basta 6 ay beslenmesinde wc / yemek kabi, ev ortamini ogrenirken zorluklardan sonra, roket moduna gecti demisti.. oyle sevgi saygi info iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 köpekler kör olduğunda kediler kadar rahat olamıyor mesela... kediler süperler ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kopeklerin cidden zor.. kedi daha bir 'survivor' genlere sahip kopege gore..ikiside farkli/super ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Fotoğrafın biraz ürkütücü olduğunu biliyorum. Ben çekmedim telefon kamerasıyla çekilmiş. Başka fotoğrafını çekmemiş koyabileceğim. Ayrıca ufacık hayvanın neresini sıkabilirsinizki yani. Uyutmak aklımızda yok zaten öyle birşey düşünseydi en başta alıp veterinere götürmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar