Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 aylık kör kedi

Yuco

Öne çıkan mesajlar

Merhaba. Arkadaşım yaklaşık 2 ay önce 1 aylık kör yavru kedi bulmuştu sokakta. Gözleri enfeksiyon kapmış, hiç göremeyecekmiş. Bir iki hafta veterinerde kalıp gözündeki iltahap temizlendi fakat arkadaşımın kendisi kediyi evine alamıyor. Aynı şekilde bende almak istiyorum fakat durumum müsait değil. Şimdilik babasının şirketinin bahçesinde kalıyormuş hayvancağız. Fakat bulunduğu yer açık ve karda kışta kötü oluyormuş. Şimdi hayvanı sahiplenecek birisini arıyoruz veya yaklaşık 3 aylık kör bir kedinin yaşaması için uygun bir barınak var mı?

kedinin fotoğrafı

Sosyal ağlarda paylaş

biraz daha foto koysan keske..korkunc olmadan/temiz olarakdan :)

Kanadali bir kadinla tanismistim, yaninda ofise kedisini getirmisti 2 yasinda..

Oda dogustan kör imis. ben gozlerime inanamadim duyma yetisi bildigin cosmus oluyor evde bakim ile. daredevil gibi mubarek..heheh top atiyordum oraya buraya deli gibi oynuyor, sesi takip ediyor iskalamiyordu..inanilmaz adapte olmus..

bir tek merdiven gibi yukseklik farkini, tanimadigi mekanda sezemiyor tokezliyordu garibim..ha aynen oyuna devam tabi :)

yanlis hatirlamiyorsam ilk basta 6 ay beslenmesinde wc / yemek kabi, ev ortamini ogrenirken zorluklardan sonra, roket moduna gecti demisti..

oyle sevgi saygi info iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Fotoğrafın biraz ürkütücü olduğunu biliyorum. Ben çekmedim telefon kamerasıyla çekilmiş. Başka fotoğrafını çekmemiş koyabileceğim. Ayrıca ufacık hayvanın neresini sıkabilirsinizki yani.
Uyutmak aklımızda yok zaten öyle birşey düşünseydi en başta alıp veterinere götürmezdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...