yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bayram dönüşü kaydolup 24 ekim'deki sınava girecektim. dün bitmiş kayıtlar. anca ekim sonu kursa başlayıp kasım sonundaki sınava girebilirmişim. direksiyon da aralık sonu olurmuş meh meh meh çok uyuz oldum tabi araya bayram girdi diye acele etmemiştim. kurs da pazartesi başlayacaktı eh dedim cuma hallederim işte. hem uyarmamıştı da beni görüştüğüm hatun (eylül başı görüştüydüm) hani hazırda bekleyen bi arabam falan yok aslında ama ehliyet almayan arkadaşım kalmadı çok ezik hissetmeye başladım 18 doldu 19un yarısı gitti. bi de şu işi halledip başka şeylerin peşine düşeyim istiyodum ya 1 ay uzadı boş yere. böyle yazınca çok büyük problem değilmiş gibi geldi ama çok üzüldüm nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bende senle aynı düşünüyordum ama bu türkiye genelindemi geçerli? öyleyse hiç gitmeyeyim kursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ya evet ne de cahilmişim meb veriyomuş tarihleri şu gün verin bana kayıtları diye sonrasında mümkün değilmiş diyorum yok mu başka yolu, kaydolsam şimdi dün kaydetmişiniz gibi şaapsanız falan 5 kursa gittim hepsi imkansız dedi. amba disiplinli işmiş ha. ilk gittiğim yere gitmicem tabi vaktinde uyarmadıkları için. :hıh HAYIR Bi de bayram var kocaman yani. bayramdan sonra sadece 1 gün kalıyormuş kaydolmak için anlaşılan. yemişim o işi ya mağdurum mağdur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 artık ehliyet almak o kadar kolay degiğ radyoda dinledim artık direksiyon sınavları iki kademeli yapılacakmış... bir sabah bir de akşam kullanılacakmış otobanda araba ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiorum ama yalan olur gibime geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 benzin yetmez o sınava yapmazlar öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Loli-pop said: artık ehliyet almak o kadar kolay degil.... 30 yıllık klişe bu da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yarın gidip sorcam ben de -.-' kaçırdım gene yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 boşuna gidip sorma işte ben demiş olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 tanıdık yerler var bi kaç tane olmadı milli eğitimde tanıdık var ayarlarım inş bi şekilde :D olmazsa da bidahaki sefere napalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 oollmm ehliyet alıcam ekim başında hala kursa yeni yazılanlar var bırak ya *cool smiley* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Lexius said: tanıdık yerler var bi kaç tane olmadı milli eğitimde tanıdık var ayarlarım inş bi şekilde :D olmazsa da bidahaki sefere napalım.. şikayet ederim seni sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 sıkarım topuğuna :D halledersem sana da bilgilendirirm izmirdeydin galiba sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kayıtlar devam ediyorsa banada söylermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 buraya yaz işte bu tip işleri 3-5 kağıda halleden kurs varsa sorun değil alttarafı 20 saat geç kalmışım hem öyle alengirli bişey değil halledilebilmesi lazım vakit nakittir, 1 ay kazancaksam nakite çevirebilirim :P şaka şaka .. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ben yazıldım hiç gitmemiştim kursa 24 ekimde miymiş sınav iyi girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ben temmuzda yazıldım kursa 22 agustosta sınavı verdm sonra 12 eylulde dıreksıyon sel yuzunden ertelendı yarın gırcem ıns sonrada ıslemler falan desek 3 ayda bı ehlıyet almıs olcm sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 simdi ekimde kursa yazilirsak kasimda mi sinavlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 şu andan itibaren ekimin 3.haftasına kadar falan yazılırsan, kasım sonu teorik sınava aralık sonu direksiyon sınavına girebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 tmm saol 2.haftasinda yazilirim ekimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar