Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Killer Klown

Draven

Öne çıkan mesajlar

Tortured entertainer ile ayni fikir ustune kurulmus baska bir cizim.

Teknik gene ayni horacin ogrettigi gibi. Once skec, sonra outline, sonra shading, sonra outlinelari duzeltme, sonrada boyama.

Anliyamadigim sey, boyadigimda olmuyor bakarsaniz cok sIkIcI. Yani renksiz olsa farketmicek sekilde.

Boyamak icin shadingin ustune bi layer acip Multiply a ceviriyom sonrada boyuyorum direk. Neyse buyrun.

Sosyal ağlarda paylaş

bence öbürü daha güzel benim çok hoşuma gitti neden bilmiyorum ama:) onu ilerletsen olmazmı:D[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Çizim işinden pek anlamıyorum açıkçası.. Ama bazı yerler bayağı başarılı iken bazı yerler yarısı kadar başarılı değil.. adamın gögüs kısmı ve kolların başlangıcı omuz bisepsler felan gayet iyi... Kulak dikkatimi çekti.. tarzı olan bi kulak olmuş..bence.. herhangi birini değil senin çizdiğin bişey olmuş.. Fakat kulağın çizim ve boyama tekniği ile vücut kol vesaire gibi daha geniş organik yapıların çizimleri tamamen farklı.. yada benim acemi gözüme öyle göründü.. horace"dan teknik yardım almıştın sanırım.. sanki kulak tamamen senin tarzın.. diğer yerler ise farklı bir olay.. tam olarak kendi karakterin olmayan yöntemleri denemenden kaynaklanıyor sanırım...

Organik olmayan yapılarda çizim geneline pek uyuşmuyor..düğmeler gibi..

Eller ve ayakların bu resimde en çok çalışılması gereken yerler olduğunu söylemek yanlış olmaz sanırım..

Bana kalırsa senin oturmaya başlamış bir tekniğin var.. Kendine has bir tarzın var.. ama bu çizim o değil.. Bu çizimde sadece bazı küçük detaylardan el sallayan bi tarz.. Bence bu renklendirme yöntemi ona uymuyor.. onu kapatıyor.. Ya da şöyle olabilir, bu renklendirme yöntemi kapsamında gölgelemeleri de ona göre yapıyorsun, bu da senin asıl tekniğini yiyor..

Nacizane fikrim.. Tamamen bu konuda tecrubesiz biri tarafından..[signature][hline] Deus Ex Machina
Sosyal ağlarda paylaş

Throndor zaman harciyip yazdigin icin cok tesekkurler. vede haklisin bazi kisimlar harbiden berbat. Kulagi boyle deforme olmus birsey yapmak istedim, bide ufak oldugu icin pek detay koyamiyordum, o yuzden maskenin arkasinda golgelenmis yaptim.

Ayni zamanda halen anatomiyi tam kapmis degilim, okulda canli cizimlere katildim baya ama, eller ve ayaklarda baya sicish. Onlari boyle bi gun oturup hic durmadan sirf el ayak cizmem lazim.

Renklendirme ise gene zayif. Bi armoni yok renkler arasinda. bi dahaki sefere daha ufak bir palet kullanicam, ama nasil kullanicam bilmiyorum.

Tekrar sagol yorumlarin icin.
Sosyal ağlarda paylaş

horace gelince saydırır da saydırır, ama ben bir iki ufak noktaya değincem..

sol eldeki kan olayı hiç olmamış, sağ kanca o kadar belli olmuyor..

bacaklar çok ayrık, vucüttan o kadar esnemesi çok zor.

Bir de ayaklarlarda 2 boyutlu gitmişsin. sırf yandan veya sırf önden çizmek sadece resmi basitleştirir.
O ayakları hafif öne doğru çevir, yanlarını da çiz.
(bir çizimle ilgili pdf'de görmüştüm, gerçekten de ayakları ve elleri 3 boyutlu çizdiğinde çok daha canlı bir resim çıkıyor).

Resimden anlamam horace gibi, ama çizgi roman hastası olarak yorumlarım bunlar (şimdilik)

ha bi de maske çok hoş olmuş ama resmin geneline uymuyor pek

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Haziran 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...