Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 salla abicim. salla. hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Eskizci said: Şöyle bi mesaj attım: 3 yaşındayken yuvada bana çok kötü davranıyorlardı. Büyük çocuklar yanıma oturmamı hiç istemezdi. Bir gün öğretmenin biri süte ekmek bandırdığım için benimle dalga geçti. O gün ağladığım gibi birdaha ağlamadım. 6 yaşından sonra hiç ağlamadım. Lisedeki Taner benim çok iyi arkadaşımdı. Taner trafik kazasında öldü. Ağlamadım. Babam annemi aldattı, hiç ağlamadım. Kuzenimle her kavga ettiğimizde yengem beni dövdü. Ağlasaydım annemler daha çabuk öğrenecekti. 5 yaşındayken bakıcı koluma tığ batırdı, yine ağlayamadım. Amcamın arkasından ağlamayı da beceremedim. Şimdi süte ekmek batıran o çocuk gibi ağlıyorum. Yıllar sonra bunun olması da birşey. En azından, teşekkür ederim... olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ZaCk said: sims oynasın 2 char yapsın biri kendi diğeri kız.kızı aşık et sonra koy kapının önüne ağlasın yüz verme al sana sanal intikam :D ahahahhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ya zamanında elinden tutmuş senin kız, biraz da kendi tarafına çekmiş, sen de gitmişsin. kız şimdi sıkıldı postalamak istiyor belli, böyle bir kız için ağlamaya falan değmez. hatta özür falan dilemişin, kızın eline direk koz vermişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bi süre sonra kendine gelince bu acc ile patide takılmaya bile utanıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biginjapan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 10 aylık ilişki.. aile istemiyo.. aynı fakülte . . . sni terkeden kız bn olabilir miyim acaba ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 arda hanım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Birader o kadar şeyi söyledin gaza gelip şimdi de geri dönmesinden etmesinden bahsediyorsun bla bla bla ben de çok seviyordum senin gibi bana demediğini bırakmadı demişsin ya 2 günde değişti diye hah bana da öyle oldu anlam veremedim ne oluyoruz rüya mı triplerine girdim. Şu anda hergün aklımda olmasına rağmen dönse kapım açık mı olur sence ? İyi hiç bir şey olmamış benim bu kadar zamanımı katletmiş beni kanser etmemiş gibi gel öyle mi ? Yok abi. Zaten dediğini yapacaksan da daha fazla burayı meşgale etme. Killer said: hiç erkek eli tutmamış biri lazım sana=( Asıl öylesinden kork. Ben de öyle diyordum da sen de tecrübeyi edinip gözü açılınca sıkıldım ben , hislerim öldü , olmuyor artık işte o klişeleri yaşıyor insan.. Gözü açılsın yeter ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ahahahahahha aklıma şu entry geldi http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sevgiliden+ayr%C4%B1l%C4%B1p+bir+sike+benzemeyen+%C5%9Fiir+yazmak/@depeyi şaka bi yana, mesajlardan falan pişman olma ya ahhaha. yazdığım kızlara attığım mesajları 2 gün sonra okuyorum ayık kafayla da, o kadar komik ki dkjfghl. normal yani bu. sonra da gidip kızın yanında kendimle dalga geçiyorum sdlfk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 "roket adam" said: ahahahahahha aklıma şu entry geldi http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sevgiliden+ayr%C4%B1l%C4%B1p+bir+sike+benzemeyen+%C5%9Fiir+yazmak/@depeyi true story :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 La ayrılalım diye tutturan bi hatun vardı. Demin mesaj atmış, niye arayıp sormuosun die. İşte böyle de manyaklar var. Git başkasını bul. En iyisi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Farinal said: Eskizci said: Şöyle bi mesaj attım: 3 yaşındayken yuvada bana çok kötü davranıyorlardı. Büyük çocuklar yanıma oturmamı hiç istemezdi. Bir gün öğretmenin biri süte ekmek bandırdığım için benimle dalga geçti. O gün ağladığım gibi birdaha ağlamadım. 6 yaşından sonra hiç ağlamadım. Lisedeki Taner benim çok iyi arkadaşımdı. Taner trafik kazasında öldü. Ağlamadım. Babam annemi aldattı, hiç ağlamadım. Kuzenimle her kavga ettiğimizde yengem beni dövdü. Ağlasaydım annemler daha çabuk öğrenecekti. 5 yaşındayken bakıcı koluma tığ batırdı, yine ağlayamadım. Amcamın arkasından ağlamayı da beceremedim. Şimdi süte ekmek batıran o çocuk gibi ağlıyorum. Yıllar sonra bunun olması da birşey. En azından, teşekkür ederim... olmamış (td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td)(td) arkadaşa hemen fail başlıklı bi topic ayırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ayrılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 forçen said: bi süre sonra kendine gelince bu acc ile patide takılmaya bile utanıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Saeros said: Eskizci said: Şöyle bi mesaj attım: 3 yaşındayken yuvada bana çok kötü davranıyorlardı. Büyük çocuklar yanıma oturmamı hiç istemezdi. Bir gün öğretmenin biri süte ekmek bandırdığım için benimle dalga geçti. O gün ağladığım gibi birdaha ağlamadım. 6 yaşından sonra hiç ağlamadım. Lisedeki Taner benim çok iyi arkadaşımdı. Taner trafik kazasında öldü. Ağlamadım. Babam annemi aldattı, hiç ağlamadım. Kuzenimle her kavga ettiğimizde yengem beni dövdü. Ağlasaydım annemler daha çabuk öğrenecekti. 5 yaşındayken bakıcı koluma tığ batırdı, yine ağlayamadım. Amcamın arkasından ağlamayı da beceremedim. Şimdi süte ekmek batıran o çocuk gibi ağlıyorum. Yıllar sonra bunun olması da birşey. En azından, teşekkür ederim... ilerde çok pişman olucaksın böyle bi mesaj attığın için bari devamını getirme bize çok anlam ifade ettiğiniz sanıyoruz amma başkalarına söyleyince çok alakasız geliyor o yüzden 100 düşünüp, 10 söyleyip, 1 yazmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bence topic kitlenmeli, for greater good. arkadaşın psikolojisi ciddi etkilenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 how i met your mother izleyen birisi isen bunun örneğini diziden vereyim. bir bölümünde Ted bir kadınla tanışır ve Barney 3 gün kızı arama der, sonra Ted bişekilde kızla buluşur fakat kız aynı Ted dir. Tedin dediği lafları Ted e kendisi söyler ve Ted kızdan tiksinerek uzaklaşır. burdan çıkarılacak ders çok süper sandığımız olayların bir kısmı karşı tarafa çok kolpa gelir. ayrıcada çok üzgünken kızlara mesaj atmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 doğru bir örnekleme olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Olaylar sıcakken söylenmemesi gereken şeyler söylenebiliyor bazen.Senin attığın mesaj da buna örnek olabilir. Üzerinden zaman geçmesini soğumasını bekleyip bazı şeylerin o zaman konuşursan yada yazarsan çok daha sağlıklı sonuçlara varabilirsin. En azından pişman olmassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Ya hala öğrenemediniz mi? Kızlara yaktın beni, yıktın beni, aşkınyan yandım, bana çok acı çektirdin tarzı mesajlar çekilmez. 1-Eziğin biri olduğunuzu gösterir 2-Hiçbir kız bunları okuyup size acımaz, tam tersine ağlak ağlak gezen küçük emrah olursunuz gözlerinde. 3-Bırak kızın acıması, kızın bir yerleri kalkar %90. 4-Ağlamayı öğrendinde ne oldu? Kendini küçük düşrdün o kadar. (Aynı hataları bende yaptı, geri dönüşünde, hayal ettiğiniz tarzda, bir dönüş olmuoyr, sadece kızın gözünde küçülüyorsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Efrasiyab said: Madem sorun güven, en başta sen ona güvenmemişsin ve bu kadar araştırıp,kayalıkta tuvalette, maşallah hangi mekanda olduğunu öğrenecek kadar didiklemişsin kızın hayatını, cinsel ilişki tarihçesini. Güvenmeme olayının sorumlusu en başta sensin yani. Öğrendin de ne oldu? Başın göğe mi erdi? Sen bu karın ağrısıyla, burdaki harbi trollcü abilerimizin yardımıyla, yakında ayrılırsın zaten, al başına belayı.. Anelor +1 Kendin ettin kendin buldun, hiç ağlama. Son açtığın topikte demiştim sana Ayrılırsın diye. Efrasiyab said: Kendin ettin kendin buldun, hiç ağlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Kızın kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasına izin verme derim. Zaten devam etse bile artık eskisi kadar sağlam olur mu orası da meçhul.Hep akılda bi ? kalır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 http://img225.imageshack.us/img225/1843/25574534.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 abi o karikatürü görünce arkadasın 7 sülalesine sövüp yanlıslıkla msjı sevgilime gönderdgm aklıma gelio ya.ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar