Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrıldı Benden...

Eskizci

Öne çıkan mesajlar

Eskizci said:

Nasıl olsa okulda eşyaları vericem falan filan bişi deyip ayrıca görüşmeye gerek yok sen nasıl olsa kararını vermişsin vs. desem nasıl olur?

Hiç birşey deme, ağır ol yahu, bırak mesaj falan atma, eğer çok sıktıysan onu gerçekten bırak biraz özlesin seni madem hala seviyorsa. Olmaz yani üstüne gittikçe "hayır" diyecek çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

"social butterfly" said:

(td)
şahsen ben ağlayan zırlayan erkeklerden nefret ederim

kimse sevmez ki pms tripli, kaprisli insanlari.
ayni sey erkekler icin de gecerli.
karsindaki kisinin gözünde düsmekten baska bir sey elde etmezsin. o kadar basit.

işe yaradığı da olmuş duymuştum bi arkadaşımdan
kız peşinde koştururken çocuk ağlamış kampüs ortasında falan.
işe de yaramış sonra. helal team.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama yine de bir iki tavsiye;

1) Kesinlikle ama kesinlikle perişan erkek imajı vermek yapılacak en büyük hata. Kadınlar güçsüz ve düşmüş erkeklerden tiksinirler.
2) Ama dozunda bir üzüntü belirtisi göstermek de gerekiyor.
3) Sütdü banmaydı şiirdi çombalakdı olaylarına girme. Kendi kelimelerini kullan.
4) Mutlaka cool ol olabildiğin kadar.
5) Duygularını doğru ifade et, yanlış anlaşılmak en kötüsü.
6) Çok fazla saldırma. Zaman vermeyi bil. Arada bir kendini hatırlat.
7) Varsa hatalarından ders çıkardığını göster ve anlat.
8) Senden kaynaklanan hatalar ile ilgili olarak değiştiğini ona kanıtla.
Sosyal ağlarda paylaş

aman diyim üstüne düşme. eğer üstüne gidersen kız bıkacak ne saygı kalacak ne sevgi. ağırbaşlı ol senin için bittiyse onun içinde bitti o da üzülüyor ama kalkıpta ayaklarına kapanmıyor. neden?
çünkü kızlar üzüntüden verem olsalar dahi taktiklerini bozmazlar akıllı adım atarlar.
zamanı gelince anlarsın zaten o da kapıları açmıştır. aksi halde ısrar edersen süründüğünle kalırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskizci said:

Şöyle bi mesaj attım:

3 yaşındayken yuvada bana çok kötü davranıyorlardı. Büyük çocuklar yanıma oturmamı hiç istemezdi. Bir gün öğretmenin biri süte ekmek bandırdığım için benimle dalga geçti. O gün ağladığım gibi birdaha ağlamadım. 6 yaşından sonra hiç ağlamadım. Lisedeki Taner benim çok iyi arkadaşımdı. Taner trafik kazasında öldü. Ağlamadım. Babam annemi aldattı, hiç ağlamadım. Kuzenimle her kavga ettiğimizde yengem beni dövdü. Ağlasaydım annemler daha çabuk öğrenecekti. 5 yaşındayken bakıcı koluma tığ batırdı, yine ağlayamadım. Amcamın arkasından ağlamayı da beceremedim. Şimdi süte ekmek batıran o çocuk gibi ağlıyorum. Yıllar sonra bunun olması da birşey. En azından, teşekkür ederim...

ilerde çok pişman olucaksın böyle bi mesaj attığın için
bari devamını getirme
Sosyal ağlarda paylaş

Eskizci said:

Şöyle bi mesaj attım:

3 yaşındayken yuvada bana çok kötü davranıyorlardı. Büyük çocuklar yanıma oturmamı hiç istemezdi. Bir gün öğretmenin biri süte ekmek bandırdığım için benimle dalga geçti. O gün ağladığım gibi birdaha ağlamadım. 6 yaşından sonra hiç ağlamadım. Lisedeki Taner benim çok iyi arkadaşımdı. Taner trafik kazasında öldü. Ağlamadım. Babam annemi aldattı, hiç ağlamadım. Kuzenimle her kavga ettiğimizde yengem beni dövdü. Ağlasaydım annemler daha çabuk öğrenecekti. 5 yaşındayken bakıcı koluma tığ batırdı, yine ağlayamadım. Amcamın arkasından ağlamayı da beceremedim. Şimdi süte ekmek batıran o çocuk gibi ağlıyorum. Yıllar sonra bunun olması da birşey. En azından, teşekkür ederim...

bu mesajdan sonra "hayatta ipleri elinden salmıcan babacım, sen erkeksin az biraz kamyon gibi olucaksın" mantalitesini yerle bir etmiş yepyeni bir çığır açmış bulunmaktasın. Tebriklerimi kabul et.

Abi sen naptın? %1 lik dilim şansın varsada yok ettin. 10 aylık diil 22 senelik karı koca ile boşandıktan sonra böyle bi muabbet geçtiği zaman her ne kadar arada kızın aşkı bile olsa o suratında oluşucak şeytani gülümsemeyi burdan gördüm ben. he tamam haklısın şimdi burada eski topic leri araştırsam benim de köpek gibi ağladıgım zamanlar olduda bunu asla karşı tarafa belli etmicen be abi. Edersen ayy cnmmm diyip geri dönme durumu olan %1 lik şansı da onun eline vermiş oluyosun. Bknz. yaklaşık 4 sene öncesi.
Sosyal ağlarda paylaş

okul açılır açılmaz bir kız grubuna dahil ol onlarla gez kantinde çay iç tost ye falan
nasıl mı?
kızlara kendini totoş gibi göster böylelikle sempatilerini güvenlerini kazanırsın.seni hiç yanlarından ayırmayacaklardır

esas kızın görüş açısına girdiğinizde ağır davran
3. güne gelir yanına

aman diyim dalgınlıkla sevgilin geçerken farketmeyip
ay gizeeem ölümü gör bu çaylar benden deme
tetikte ol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...