roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ağlayan zırlayan tümcesini biraz daha açabilir misiniz sevgili sosyal kelebek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ya o mesaj gerçekten olmamış, yani o mesajda sen belli ki duygularını dökmüşsün ama inan karşındaki insan mesajını bir bütün olarak düşünmez arasından seçeceği cümleyi düşünür/ilgili yorum yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Benim de ağladığım oldu trollemek istemiyorum ama aklıma bu geldi http://www.youtube.com/watch?v=vNpF8wnP_Kw Bu arada evet ağır ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 "social butterfly" said: (td) şahsen ben ağlayan zırlayan erkeklerden nefret ederim kimse sevmez ki pms tripli, kaprisli insanlari. ayni sey erkekler icin de gecerli. karsindaki kisinin gözünde düsmekten baska bir sey elde etmezsin. o kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Eskizci said: Nasıl olsa okulda eşyaları vericem falan filan bişi deyip ayrıca görüşmeye gerek yok sen nasıl olsa kararını vermişsin vs. desem nasıl olur? Hiç birşey deme, ağır ol yahu, bırak mesaj falan atma, eğer çok sıktıysan onu gerçekten bırak biraz özlesin seni madem hala seviyorsa. Olmaz yani üstüne gittikçe "hayır" diyecek çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KokorecAhMetCcc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 gotten zik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ya pardon da. "kücük emrah" said: Şimdi süte ekmek batıran o çocuk gibi ağlıyorum bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Sallama 2-3 gün hatta ayrılmayı çok cool bir şekilde karşıla sallamıyormuş gibi sinirinden çıldırır ve döner sana. bu da benim son tavsiyem, yatıyorum birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 vaniLLe said: "social butterfly" said: (td) şahsen ben ağlayan zırlayan erkeklerden nefret ederim kimse sevmez ki pms tripli, kaprisli insanlari. ayni sey erkekler icin de gecerli. karsindaki kisinin gözünde düsmekten baska bir sey elde etmezsin. o kadar basit. işe yaradığı da olmuş duymuştum bi arkadaşımdan kız peşinde koştururken çocuk ağlamış kampüs ortasında falan. işe de yaramış sonra. helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Öncelikle yaş aralığınızı bilmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 "roket adam" said: ağlayan zırlayan tümcesini biraz daha açabilir misiniz sevgili sosyal kelebek? yani nebiliim erkek dediğin güçlü olur çok sewiosa terkedildiyse en fazla yapıcağı içmektir yani oturup ağlamak ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 kaldı ki sewgilim bende ayrıldığında bende ağlamam yani güçlü olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 aglarsin da icinden aglarsin. gidip kariya/ herife aglarsan, o olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 2.5 yıl sonunda benden ayrıldığı zaman buluşup konuşmuştuk, ertesi gün beni arayıp "Karşımda çok güçlü durdun, ezildim resmen" demişti... teh hayat hiç bir zaman istediğin gibi olmaz. 10 ay ne ki aslında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ama yine de bir iki tavsiye; 1) Kesinlikle ama kesinlikle perişan erkek imajı vermek yapılacak en büyük hata. Kadınlar güçsüz ve düşmüş erkeklerden tiksinirler. 2) Ama dozunda bir üzüntü belirtisi göstermek de gerekiyor. 3) Sütdü banmaydı şiirdi çombalakdı olaylarına girme. Kendi kelimelerini kullan. 4) Mutlaka cool ol olabildiğin kadar. 5) Duygularını doğru ifade et, yanlış anlaşılmak en kötüsü. 6) Çok fazla saldırma. Zaman vermeyi bil. Arada bir kendini hatırlat. 7) Varsa hatalarından ders çıkardığını göster ve anlat. 8) Senden kaynaklanan hatalar ile ilgili olarak değiştiğini ona kanıtla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 aman diyim üstüne düşme. eğer üstüne gidersen kız bıkacak ne saygı kalacak ne sevgi. ağırbaşlı ol senin için bittiyse onun içinde bitti o da üzülüyor ama kalkıpta ayaklarına kapanmıyor. neden? çünkü kızlar üzüntüden verem olsalar dahi taktiklerini bozmazlar akıllı adım atarlar. zamanı gelince anlarsın zaten o da kapıları açmıştır. aksi halde ısrar edersen süründüğünle kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Eskizci said: Şöyle bi mesaj attım: 3 yaşındayken yuvada bana çok kötü davranıyorlardı. Büyük çocuklar yanıma oturmamı hiç istemezdi. Bir gün öğretmenin biri süte ekmek bandırdığım için benimle dalga geçti. O gün ağladığım gibi birdaha ağlamadım. 6 yaşından sonra hiç ağlamadım. Lisedeki Taner benim çok iyi arkadaşımdı. Taner trafik kazasında öldü. Ağlamadım. Babam annemi aldattı, hiç ağlamadım. Kuzenimle her kavga ettiğimizde yengem beni dövdü. Ağlasaydım annemler daha çabuk öğrenecekti. 5 yaşındayken bakıcı koluma tığ batırdı, yine ağlayamadım. Amcamın arkasından ağlamayı da beceremedim. Şimdi süte ekmek batıran o çocuk gibi ağlıyorum. Yıllar sonra bunun olması da birşey. En azından, teşekkür ederim... ilerde çok pişman olucaksın böyle bi mesaj attığın için bari devamını getirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ya bence sen bidaha msj atcak olduunda buraya yaz biz bi onaylayalım ona göre atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Eskizci said: Şöyle bi mesaj attım: 3 yaşındayken yuvada bana çok kötü davranıyorlardı. Büyük çocuklar yanıma oturmamı hiç istemezdi. Bir gün öğretmenin biri süte ekmek bandırdığım için benimle dalga geçti. O gün ağladığım gibi birdaha ağlamadım. 6 yaşından sonra hiç ağlamadım. Lisedeki Taner benim çok iyi arkadaşımdı. Taner trafik kazasında öldü. Ağlamadım. Babam annemi aldattı, hiç ağlamadım. Kuzenimle her kavga ettiğimizde yengem beni dövdü. Ağlasaydım annemler daha çabuk öğrenecekti. 5 yaşındayken bakıcı koluma tığ batırdı, yine ağlayamadım. Amcamın arkasından ağlamayı da beceremedim. Şimdi süte ekmek batıran o çocuk gibi ağlıyorum. Yıllar sonra bunun olması da birşey. En azından, teşekkür ederim... bu mesajdan sonra "hayatta ipleri elinden salmıcan babacım, sen erkeksin az biraz kamyon gibi olucaksın" mantalitesini yerle bir etmiş yepyeni bir çığır açmış bulunmaktasın. Tebriklerimi kabul et. Abi sen naptın? %1 lik dilim şansın varsada yok ettin. 10 aylık diil 22 senelik karı koca ile boşandıktan sonra böyle bi muabbet geçtiği zaman her ne kadar arada kızın aşkı bile olsa o suratında oluşucak şeytani gülümsemeyi burdan gördüm ben. he tamam haklısın şimdi burada eski topic leri araştırsam benim de köpek gibi ağladıgım zamanlar olduda bunu asla karşı tarafa belli etmicen be abi. Edersen ayy cnmmm diyip geri dönme durumu olan %1 lik şansı da onun eline vermiş oluyosun. Bknz. yaklaşık 4 sene öncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 boşver sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ayt canını yiyim fede. mahallenin ağır abisi gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 okul açılır açılmaz bir kız grubuna dahil ol onlarla gez kantinde çay iç tost ye falan nasıl mı? kızlara kendini totoş gibi göster böylelikle sempatilerini güvenlerini kazanırsın.seni hiç yanlarından ayırmayacaklardır esas kızın görüş açısına girdiğinizde ağır davran 3. güne gelir yanına aman diyim dalgınlıkla sevgilin geçerken farketmeyip ay gizeeem ölümü gör bu çaylar benden deme tetikte ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Oahahahahha bu taktik de enteresanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 insan totos olsun canimi yesin, ama kiz ayagina totos numarasi yapan adamin azina cakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bana dokunmayan totos da olsa, benim beğendiğim kızı bu ayaklarla götürürse ben de ağzına çakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar