dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abi arduino ile fizik bilgisini birleştirip elektronik katapult falan mı yapıcaksın? ben anlamadım.. fizik elektrik mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 internet bu kadar tutorial bilmemne kaynıyoken bakkal efendi bile yapar bu işleri sen fizikçi adam halinle daha da uçurursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 dasaaa said: abi arduino ile fizik bilgisini birleştirip elektronik katapult falan mı yapıcaksın? ben anlamadım.. fizik elektrik mi diyorsun? yahu işte elektrik bilgim fizikte öğrendiğim kadar onu belirtmeye çalışıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Şöyle tutoları daha çok görmek isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 oyyys arduino biricik askim :) bi zaman bulsam aruino ile nasil gameboy yapilir onu gosteririm bende. kendi gameboy'umu yazmadan rahat etmiyecem evet sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Abi inanılmaz zevkli birşeye benziyor denemem lazım ama bi yandanda yemiyo değil hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Breadboardun googledan resmini ararken buranın ilk çıkması ve hayatımı kurtarması ahaha. Teşekkür ettim nedanko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ben şu led le yapanlara bayiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 fede said: abi teknoloji baya ilerledi. 19 inç monitörle giriyoruz biz eggeehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 AHGADSGSAGAG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar