Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

var mı bi yerlere giden?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Salona gitcem birazdan... 1 falan gibi de yatak odasına doğru bir yolculuğa çıkıp 8-9 saatlik bir konaklamadan sonra Tuuvalet'e doğru yola çıkacam... 7-8 saniyelik yorucu bir yolculuktan sonra ufak bir mola verip bu sefer mut'f ak a gitcem... ufak bir konaklamadan sonra başlangıç noktama, yani buraya geri döncem....[hline]-Gene geldi trip atmaya ya... pfff
-Trip atmaya değil, kafa atmaya geldim!
Mesaj tarihi:
ben antakyadayım..
sabah 11 de kalkıp,tuvalette olan kutsal yolculuğuma başlıyorum sonra mutfak tepesine oradan ise oturma odası ovalarına geçiyorum.[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah
Mesaj tarihi:
Bende evde kalmak istiyodum tatil boyunca ne güzel arada sırada dışarırda çıkardım ama zorla götüroyalr beni bi hafta gene boşa gitti.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ehehe bu hacta babam yurt dışında pek bir yere gideceğimi sanmıyorum ama erken diilmi bayram topici için :(
Kesin babannemi ziyarete gideriz :([hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ehehehe ii laf soktun :)
Ama sanıyorum bayramla ilgili ;)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
  • Yeni Oluştur...