DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yarından itibaren pamukkale-izmir-küçükkuyu yapıcam haftaya perş civarı dönücem.. var mı giden diye şeyettirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Salona gitcem birazdan... 1 falan gibi de yatak odasına doğru bir yolculuğa çıkıp 8-9 saatlik bir konaklamadan sonra Tuuvalet'e doğru yola çıkacam... 7-8 saniyelik yorucu bir yolculuktan sonra ufak bir mola verip bu sefer mut'f ak a gitcem... ufak bir konaklamadan sonra başlangıç noktama, yani buraya geri döncem....[hline]-Gene geldi trip atmaya ya... pfff -Trip atmaya değil, kafa atmaya geldim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ben antakyadayım.. sabah 11 de kalkıp,tuvalette olan kutsal yolculuğuma başlıyorum sonra mutfak tepesine oradan ise oturma odası ovalarına geçiyorum.[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Evde olucam misafir gelirse belki işte :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bende evde kalmak istiyodum tatil boyunca ne güzel arada sırada dışarırda çıkardım ama zorla götüroyalr beni bi hafta gene boşa gitti.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ehehe bu hacta babam yurt dışında pek bir yere gideceğimi sanmıyorum ama erken diilmi bayram topici için :( Kesin babannemi ziyarete gideriz :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: orc_lord, 06 Şubat 2003 23:46 tarihinde demiş ki: ama erken diilmi bayram topici için :( baryam olduğunu kim söyledi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ehehehe ii laf soktun :) Ama sanıyorum bayramla ilgili ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ben her türlü evdeyim bitirmem gereken test kitapları var...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bi de ben gelsem bobacum beraber ders çalışırdık :([hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 pazar gecesi 12 de izmir e doğruı yola çıkıyorum bizimkileri cuma akşamı geri dönmeye ikna edicm belki böyle son iki günümde müsait falan ooabilirim izmir e olan arkadaşlar varsa haberleşsin isterlerse[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ E Buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar