social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 şimdi bilgisayara virüs programı die bi program indirdim adi windows pc diffender ama sürekli uyarı veriyor her dakika virüs var temizle diyince satın alın falan dior bense para vermek istemiyorum tabi güvenmediğim bişeye neyse. silmeye çalışıorum bu seferde uyarı veriyor '' diskin dolu veya yazmaya karşı korumalı olmadığından emin olun diyor yani silemiyorumda yardım edebilicek biri varmı? nasıl silebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bence satın almalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 iide beybi programın ne olduğu bile belli diil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 olsun yine de emeğe saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 başka bi virüs programı yükle.ücretsiz olanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 "social butterfly" said: iide beybi programın ne olduğu bile belli diil :/ bilmedigin programı niye indiriyosun format at baska türlü kurtulamıyosun o tür programlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 avira kur free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ya format nasıl atılır onu bile bilmiorum başka bi virüs programı indrince nolucak ki dierini silicek mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 elaidi said: olsun yine de emeğe saygı. cok guldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 "social butterfly" said: ya format nasıl atılır onu bile bilmiorum başka bi virüs programı indrince nolucak ki dierini silicek mi ?? Bahsettiğin windows pc defender virüs silmiyor aksine kendisi bir virüs. Bir spyware, silmesi de haliyle o kadar kolay olmuyor. Şurayı oku bir, http://www.myantispyware.com/2009/09/16/how-to-remove-windows-pc-defender-uninstall-instructions/ Sitede anlatıldığı üzere şu programla silersin virüsü; http://www.myantispyware.com/2008/08/28/malwarebytes-anti-malware-free-spyware-malware-trojan-remover/ Bir de her gördüğününe inanma nette indirme. Virüsü temizledikten sonra Avira antivirüsü yükle şurdan; http://download.cnet.com/Avira-AntiVir-Personal-Free-Antivirus/3000-2239_4-10322935.html?part=dl-10322935&subj=dl&tag=button&cdlPid=11012914 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 kullanmayi bilmeyene satmasinlar bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 teşekkür ederim tatar ramazan üzerinde çalışıorum umarım halledebilirm (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 onu kaldırınca da AVG 8.5 kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ya şu pc defender tuzağına ne çok düşen var alla alla.acg 8.5 iyidir bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 :S ben sildim simdi onuda ama artık arka planım hep silinio bide takılıo sürekli resmen azına etti blgnin allahtan annemin blgsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bildigin MALware yemissin.. kurdugun antivirus fln degil, bildigin biri varsa gotur intimalware fln yukle duzeltmeye calis ama genellikle bunlarin sonu formatla sonuclanir. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 elaidi said: bence satın almalısın.kesinlikle katılıyorum direk kredi kartı numaranı falan yolla maille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Dragonmax said: elaidi said: bence satın almalısın.kesinlikle katılıyorum direk kredi kartı numaranı falan yolla maille yok ya o kadar da mal diilm>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Hala silemedin mi?? Önceki sayfada anlattığım sırayla, MalwareBytes ve Avira adlı programları kur, düzelmesi lazım bu şekilde. Bu arada bana da dün benzer bir virüs girdi yıllar sonra, yani sana akıl verirken kendim de kaptım şifayı:D Neyseki sildim bu iki programla, formata gerek kalmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bu ara ciddi malware tehlikesi var nette, avast bile bugün duyuru yayınladı, bilinen ve çok kullanılan sitelerden geliyor. ktunnel ve nytimes sitesinde bile çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar