cenx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bu fıstığı eniştemin annesi yolda çocukların az daha yakmak üzere oldukları sırada ellerinden almış. ablamda benim kedi manyağı olduğumu bildiğinden bana getirdi.. kafede resmen neşemiz oldu. bıyıkları falan yanmış azıcık. herşeyi hazır. hiç bir sorunu yok. ikimizde birbirimizi çok seviyoruz ve çok mutluyuz. arada bir armut koltuklara işemese (ki işese bile bir gıram bile kızamıyorum yüzüne baktığımda) dahada güzel olucak ama alışıcak artık daha cok kucuk... yannız ona isim yakıştıramıyorum bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var. yol gösterirseniz çok sevinirim, dişidir bu arada. bi kaç foto koyayım... tıkır tıkır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 adını ne koyduğunu okumadan resimlere baktım. aynı bir ceren ceren gibi kediymiş hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 isim de koymamışın ahaha ceren koy bence sdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kemal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 coq dadluymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mahmudiye Zırhlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ertuğrul Fırkateyni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 o mağrur bakışlara bakıp mazlum koy diyesim geldi ama ceren daha iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Goeben ve Breslau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 masallah, cok tatli gercekten. sevimli bir surati var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 aproshido da olabiler abi ceren koyarsam ha bire sorucaklar nie ceren die bir tek insan bile tanımadım ceren die ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 çok çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 E iyi ya işte, insan tanıyamamışsın kedi tanırısn Ceren diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Almanlar yenildi bizde yenik sayıldık gibi bişi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 fede said: isim de koymamışın ahaha ceren koy bence sdlf (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 madem yanacakmış kurtarmışlar ateşli yada ateş falan koy yada cemre koy cerenden ziyade oda ateş anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 vay güzel oneri kaç gündür patiye giremedim bende calamity jane koydum adını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Alev koy öyküsünün hatrına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 haydarberk koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 oda bişimi benim 7(4. nesil) + 4(dışardan gelen yandaş yavrular) + 1 (1.nesil) + 1 (2.nesil) kedim var şu an :) bundan önce 3 (1. nesil) 5+5+5+2+2+2 (2. ve 3. ve 4. nesil) vardıda gitti onlar neyseki edit:+2 yi unutmuşum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 çok şekermiş calamity jane kedicik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ben tırt kodum kedimin adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 o deilde kedi kaçtı nandünyam yıkıldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 HAHAHAHAHA GÜLÜYORUM SEBEPSİZ YERE GÖZÜMDEN YAŞ GELDİ LAN HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar