Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Accountum hacklendi önerileriniz?


kucuktim

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yakın zamanda bana ait neredeyse benzer isimli 2 accounttan birisi çalındı.

Şu şekilde ben bir süredir wowdan uzak oldugum için bu battle.net account hikayesinden habersizim. Arkadaş ben yokken birinin login oldugunu gordu ve beni uyardı. Accountumun birini
çalan adam bir battle.net account ile merge etmiş, otekini yapamadan ben bir battle.net account oluşturup accountumu korudum.2 account ta aylık ödemesi satın alınması dahil herşeyi ile bana ait yani hiçbir şekilde hiçbir zaman devir satış vs söz konusu olmadı.

Direk mail attım durumu anlatan ancak mail ile yardımcı olmadılar. tel ile aramamı soylediler en kolay oyle cozebilecegimi soylediler. Bayram dolayısı ile su ana kadar aramadım ancak yarın blizzard musteri servisini arayıp durumumu izah edeceğim. İngilizcem iyidir herseyi tek tek anlatacagım. Sizden isteğim daha önce böyle bir durum tecrube eden olduysa önerilerde bulunabilirse cok sevinirim. Oyunu US betasından beri oynuyorum ilk kez basıma geldi böyle bir olay.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

United Kingdom numarasını, Skype kullanarak ara mutlaka. Zira bekleme süreniz 3 dakikadır deyip 49 dakika bekletmeleri normal bir olay halina dönmüş durumda. Erken saatte ara ve hesap bilgilerin (account adı, sahibinin adı, soyadı, cd-key'i gibi bilgiler) ulaşabileceğin bir yerde olsun. Doğrudan durumu anlat, yardımcı oluyorlar zaten.

edit : imla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Skype'den ücretli mi ücretsiz mi aranıyor. Ücretli ise ne kadara patlıyor olmadı direk ev nuamrasından falan arayacağım. Bir de 2 account olmasından dolayı cdkeylerimin hangisinin hangi accounta ait oldugunu tam oalrak hatırlamıyorum ama maksimum 2 denemede tutturucam sonucta cok problem olmaz sanırımd egil mi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde aynı şekilde acc hacklenip battle.net acc' u ile merge yapıldı. Europe support sayfasından mail attım kimlik scanı ve cd-key lerle birlikte 2-3 gün içinde sorun giderildi fakat daha itemlerim gelmedi. Birde acc visa kart ile işleme kapatıldı bunun içinde mail attım ama cevap gelmedi. Bunun için telefonla aramam gerekiyr. Bu işlemi yapan arkadaşlar varsa skype ile hangi ücretsiz numarayı aradıklarını söyleyebilir mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En iyisi telefonla aramanız.

United Kingdom: 0800 931 0800 (free)

Skype kullanarak bedava arayın. Bu numaranın başına ingilterenin uluslararası telefon kodunu girin. +44 dü yanılmıyorsam. Eğer aramadan önce kimliğinizi adamlara scan edip mail attıysanız, işleminiz 2 dakika sürer en fazla. Atmadıysanız 15 dk da maksimum biter. Ancak hack gibi durumlarda kimlik kesinlikle istiyorlar. Geçmiş olsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...