Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tacize ugradım..

civciv

Öne çıkan mesajlar

said:
Deli333, 15 Haziran 2004 19:38 tarihinde demiş ki:
zaman kotu kolla gtu
yok o kızların söylediği şekli. erkeklerin söylediğinde cümledeki nesne farklı.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004

[Bu mesaj Sufi tarafından 15 Haziran 2004 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel güzel olduğu kadar da ilginç bi konu.

Kimse tarafından taciz edilmedim.Şükür ki :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli333, 15 Haziran 2004 21:05 tarihinde demiş ki:
said:
Sufi, 15 Haziran 2004 19:40 tarihinde demiş ki:
said:
Deli333, 15 Haziran 2004 19:38 tarihinde demiş ki:
zaman kotu kolla gtu
yok o kızların söylediği şekli. erkeklerin söylediğinde cümledeki nesne farklı.

kolla pipiyi, bak kızlar geliyi
adresini ver alnından öpücem :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004

[Bu mesaj Sufi tarafından 15 Haziran 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi hepsini okumadım ama genel olarak şöle cvplar gelmiş:
erkek tacize mi ugrarmıs
taciz etsin kadınlar bundna zewklisi mi war faln..
şimdi erkek kadını ne die taciz edio hosuan gidio sexy gelio
e kadın dediğin robot mu ona da seksi gelen oluo günümüzde dünya değişio kadınlar da abazalıkalrını saklamıo artık
bende iş yok pek ama çok arkadaşım war yakısıklı tipler kızlar taciz edio onlar da dogal oalrka rahatsız oluo[signature][hline]Bornozlu Canavar
The answer of the question, why we are melancholic..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
civciv, 14 Haziran 2004 23:49 tarihinde demiş ki:
Bugun otobusle geliyorum , arka 5 linin en soluna oturdum ; yanımada 4 tane kız tam onumdeki 2 liyede o 4 kızın arkadaşı 2 kız oturdular ve yol boyunca taciz ettiler beni . turlu laflar , imalı sozler , cok rahatsız oldum , imdakkkkkkk

Size ancak Kadir İnanır...
Nokta...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
civciv, 14 Haziran 2004 23:58 tarihinde demiş ki:
kızlar etti tabe.
yaf bundan onceki kız arkımda kazık atmıştı bana ondan beridir kızları sevmiyorum o yuzden hiç hoşuma gitmedi. cogu kızla gonul eglendirmek için çıkıyorum oda max gecelik barda oluyo.bu kızların tacizleri niye hoşuma gitsin. telefonla resmimi felan cekiyolardı zorla , kıza yapma lutfen rahatsız oluyorum dedikce abandılar uzerime. bayan diyede pek ustelemedim. 1 poz istediler verdim ; fakat işi abarttılar daha sonra . işte bilmiyorum tiksinti geldi.

said:
civciv, 15 Haziran 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
bazılarınız anladıgım kadarı ile dunyayı 250 gram et parçasından ibaret goruyo.benim oyle bi derdim yok.abaza degilim.
zaten moralim bozuk. yaf bu forumda kufur serbest olssada oyle bi etsem içimi doksem. uff [/quote

Sanırım sen normal sorunlarına yenılerını hayalmahsulu ekleyıp megolamani durtulerını bu forumlarda yansıtarak söndürmeye çalışan birisisin

Neyse bizim işimiz değil sana yalancısın yada he he lay story muzıgı calmak ama bızden daha anlayışsızlar senı bır guzel basket eder haberın olsun
Once kurgularken dıkkatlı ol ve bır soz vardır cok severım!

Sözler dilimizden cıkana dek bızım esırımızdır.Ama dilimizden firarlarının sonucunda bız onların esiri oluruz...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§

[Bu mesaj Soulbringer tarafından 15 Haziran 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben odada bi tane haydar, bi tane de quarterstaff tutuyorum ne diyosun:)
hazır gelmişken buraya kadar bende bi iki şey sölemek istiyorum
ok, kızlar taciz ediyosa güsel iyi falan da, 4-5 tanesi toplanıp laf atıyosa ve yalnızssanız rahatsız edici olabiliyor. tanıdığım 3 kız hemen yanımda oturan çocukla marmara kolajinden bizim okula kadar (45 dakkalık yol yapıyo) dalga geçmişti, çocuk pek dikkate almadı (ki maruz kalırsanız en iyisi, ama kızlara para etmiyo işte eheh) ama bende kafa da kalmadı burnumun dibinde hebele hübele.. allahtan discmanim ve in flames cd im yanımdaydı da pek gürültü gelmedi kulağıma:)
demem o ki bu kadar dalga geçilecek bi konu deil kanımca tabi civciv öle bi sölemişin ki davetiye çıkarıyon sende :)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

imdak kızlar beni beğeniyo! Taciz ettiler otobüste çok korktum bakirlğimi kaybedicem diye!

SİS BUNU ANLAYAMASSINIZ TAAMMI!!!

AYEM L33T!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Candy kendi kendine kendine gelebilir!
Hede hödö hödödür bu yüzden hödö hedede hödööööö!!!!

Phann - Exca/Hib
Sosyal ağlarda paylaş

Amma uzamış be..

Olabilir kızlar sarkabilir, herkes de bundan hoşlanmak zorunda değil ne varki bu kadar şaşırmışsınız?

Belliki kızlar grup halinde bir şaka ayağına hoşlandıkları biriyle eğlenmişler. Olmayan birşey değil benim tanıdığım bir kaç kişiyede oldu.

Ayrıca erkek veya kız tacize uğramak iyi birşey değil.. İsteğiniz ve kontrolünüz dışında hareketler sözler, bakan bir sürü insan. Üstelik birde sayıları çoksa maskara olmak gibi birşey. Ha tabi siz kendinizi organic vibratör olarak görüyor çiftleşme mevsimindeki kedi köpek gibi bir cinsel iç dürtüye sahipseniz arzulanan bir durum olabilir.

bzzt.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...