Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tacize ugradım..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugun otobusle geliyorum , arka 5 linin en soluna oturdum ; yanımada 4 tane kız tam onumdeki 2 liyede o 4 kızın arkadaşı 2 kız oturdular ve yol boyunca taciz ettiler beni . turlu laflar , imalı sozler , cok rahatsız oldum , imdakkkkkkk
Mesaj tarihi:
olmuş bitmiş bi olay için hele hele sewinilmesi gereken bi olaysa bu, naapmamızı bekliosun we nie açarsın böle bi konu başlığı?
kendini beğenme sendromu, başka açıklaması yok :][signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
kızlar etti tabe.
yaf bundan onceki kız arkımda kazık atmıştı bana ondan beridir kızları sevmiyorum o yuzden hiç hoşuma gitmedi. cogu kızla gonul eglendirmek için çıkıyorum oda max gecelik barda oluyo.bu kızların tacizleri niye hoşuma gitsin. telefonla resmimi felan cekiyolardı zorla , kıza yapma lutfen rahatsız oluyorum dedikce abandılar uzerime. bayan diyede pek ustelemedim. 1 poz istediler verdim ; fakat işi abarttılar daha sonra . işte bilmiyorum tiksinti geldi.
Mesaj tarihi:
abi kızlar da az buz deıl ya =) bı kere konserde arkadan kız taciz etmı$tı benı bı$ı de dıyemıorum kalabalık mecburen sıkısıoz yanımdada sewgılım öle dvm ettı 30 dk sora cıktım konserden =P[signature][hline]|Forever Alone|
Mesaj tarihi:
Bize Ne Kiiiiiii.....!![signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Mesaj tarihi:
kızları sevmiosan
EYWAAAAAAAH diorum başka bişey demiorum..

homophobim var benim![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
  • Admin
Mesaj tarihi:
Kısacası
WTF lol[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
sevmiyorum tabi kızları . bi gun başına gelirse gorursun. çift katlı bi otobus tam dolu iken arkada 6 tane salak kız sanada bana yaptıkları gibi yaparlarsa , o zaman gor.
boyle geniş geniş konuşmak kolay.
eliyle bile taciz etti salaklar.
Mesaj tarihi:
said:
civciv, 14 Haziran 2004 23:49 tarihinde demiş ki:
Bugun otobusle geliyorum , arka 5 linin en soluna oturdum ; yanımada 4 tane kız tam onumdeki 2 liyede o 4 kızın arkadaşı 2 kız oturdular ve yol boyunca taciz ettiler beni . turlu laflar , imalı sozler , cok rahatsız oldum , imdakkkkkkk

Neyseki fortlamamışlar

(post kasıo gibi olduk . bugünlük benden bukadar deilmi herşey tadında taciz bile)
  • Yeni Oluştur...