civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bugun otobusle geliyorum , arka 5 linin en soluna oturdum ; yanımada 4 tane kız tam onumdeki 2 liyede o 4 kızın arkadaşı 2 kız oturdular ve yol boyunca taciz ettiler beni . turlu laflar , imalı sozler , cok rahatsız oldum , imdakkkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 uyarsaydın sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Eee sen naptın bunun uzerıne ole baktınmı bısey demedınmı yanı ?[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bariz hoşuna gitmiş ya..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bir dk seni kızlar mı taciz etti erkekler mi ? [signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 olmuş bitmiş bi olay için hele hele sewinilmesi gereken bi olaysa bu, naapmamızı bekliosun we nie açarsın böle bi konu başlığı? kendini beğenme sendromu, başka açıklaması yok :][signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Gızlar etmıs [signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 taciz kaçınılmazssa zevk almaya bakıcaktın lol[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 . [Bu mesaj Qui tarafından 15 Haziran 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 o tacız deıldı ama neyse[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 kızlar etti tabe. yaf bundan onceki kız arkımda kazık atmıştı bana ondan beridir kızları sevmiyorum o yuzden hiç hoşuma gitmedi. cogu kızla gonul eglendirmek için çıkıyorum oda max gecelik barda oluyo.bu kızların tacizleri niye hoşuma gitsin. telefonla resmimi felan cekiyolardı zorla , kıza yapma lutfen rahatsız oluyorum dedikce abandılar uzerime. bayan diyede pek ustelemedim. 1 poz istediler verdim ; fakat işi abarttılar daha sonra . işte bilmiyorum tiksinti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 abi kızlar da az buz deıl ya =) bı kere konserde arkadan kız taciz etmı$tı benı bı$ı de dıyemıorum kalabalık mecburen sıkısıoz yanımdada sewgılım öle dvm ettı 30 dk sora cıktım konserden =P[signature][hline]|Forever Alone| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bize Ne Kiiiiiii.....!![signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Kıyamet alameti Allah Korusun Şaka maka bu butonlar iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 kızları sevmiosan EYWAAAAAAAH diorum başka bişey demiorum.. homophobim var benim![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 APAAUAUAHSDHAD[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bulmuslar senin gibi saf delikanlıyı tabi ederler :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Poz mozda vermıs yanı off. Banada bı ımzalı foto yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ahahah topiin butun mesajlari efsane hepsine ayri guldum resmen ya ne bu bole[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Kısacası WTF lol[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Kızlar yumuşak tiplere taciz edermiş . (duymuştum bunu ) (üstüne alınma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Gızlar hasta bana taciz ediyorlar poz veriyorum onlara yeter ya gızlar gelmeyin üstüme[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 sevmiyorum tabi kızları . bi gun başına gelirse gorursun. çift katlı bi otobus tam dolu iken arkada 6 tane salak kız sanada bana yaptıkları gibi yaparlarsa , o zaman gor. boyle geniş geniş konuşmak kolay. eliyle bile taciz etti salaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: civciv, 14 Haziran 2004 23:49 tarihinde demiş ki: Bugun otobusle geliyorum , arka 5 linin en soluna oturdum ; yanımada 4 tane kız tam onumdeki 2 liyede o 4 kızın arkadaşı 2 kız oturdular ve yol boyunca taciz ettiler beni . turlu laflar , imalı sozler , cok rahatsız oldum , imdakkkkkkk Neyseki fortlamamışlar (post kasıo gibi olduk . bugünlük benden bukadar deilmi herşey tadında taciz bile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 . [Bu mesaj Qui tarafından 15 Haziran 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar