SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ilk aşkım elizabeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Ex aşkım bana neler ettin Bir ömrü bana zehir ettin dumtıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hiç aşık olmadım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 zamanında televizyonlarda ninja kaplumbağalar vardı ya hani orada televizyon spikeri april vardı. işte bu kız benim çocukluğumu yedi bitirdi. ona olan aşkımdan izlerdim resmen ninja kaplumbağaları. çok sevedim lan ben bu kızı. büyüdüm sonra. dünya değişti. ühü ühü bi de anasınıfında hande vardı. sınıfın en güzel kızıydı. kıvırcık simsiyah kabarık saçları vardı. çok nadir gülerdi ama güldü mü böyle sanki etrafındakiler de onunla birlikte şenlenirdi. konuşamazdım bile karşısında. hiç konuşmadım zaten. teneffüslerde su içerken falan izlerdim hep. çogzel kızdı. sonra birinci sınıfa geçince başka okula mı kayıt ettirmişler nedir. göremedim bir daha. ailem de beni tekrar sabahçı olarak yazdırmıştı anasınıfından sonra. diğer herkes sabahçıdan sonra öğlenci olmuştu. zaten çok ender görebilecektim okulda kalsaydı bile. ühü ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 muhtemelen bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abvblizzard said: Literally bacak kadardım. hala bacak kadarsın, bastıbacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 kes lan beyisiz sinirim tepemde zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 aklıma direk bu geldi, güzel kitaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ilk olduğu için. basit bu kadar. ve anlamsız. İlkokula ilk başladığın günkü heyecanını düşün. Üniversitede o heyecanın aklına gelince tepkin ne oluyo? Onu düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar