Devokai Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 unutulmasın diye uplamak istedim. beta tester olarak serverdayım ve ciddi anlamda uo tadını alabildiğim az türk serverlarından biri olacak gibi. gerçekten ümitliyim, gerçekten.
Korax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Varmi cok oynayan? Bende baslarim belki.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 eğer patiden yüksek katılım varsa finallerden sonra ben de başlarım. gene eski uo günlerim depreşti.
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Zor kazançtan şikayetçi olanlar için amacımız işkence çektirmek değildir. Yetenekler için günlerce uğraşmak da Ultima Online'ın bir zevkidir. Beta bittiğinde herkesin elini kolunu sallayarak girmemesi için yalnızca yetkili onayıyla kullanıcılar aktif hale gelecektir. TC Kimlik ise bir diğer düşündüklerimizdendir. Oyun gün geçtikçe daha da geliştirilmekte ve eskiler hakkında daha yeni bilgilere sahip olmaktayız. Oyuncu olmasa bile eskileri deşmek ve hiç bilinmedik şeyleri ortaya çıkartmak da çalışmak için şevk verici bir unsur. Yeni websitemiz, forumlara girilmek zorunda kalmadan da bilgi sahibi olmak isteyenler için kurulmuştur. Site tasarımı owo.com - 1998 tasarımıdır. Oyun içinde yapılan güncellemeler ilk olarak sitemize yansır. Bu yüzden Haber ve Güncelleme listelerini sık sık takip etmenizde fayda var. Ayrıca yakın zamanda Second Age Wiki sayfamızı aktif etmeyi düşünüyoruz. Wiki eminim ki bilgi vermek amacıyla daha yararlı bir yöntem olacaktır. Bu yüzden güncelleme ve haberler siteye, eşyalar, yaratıklar, oyun mekaniği kısaca oyunu tanıtan her bilgi ise Wikiye yansıtılacaktır. Wiki için uosecondage'den yararlanılacaktır. Araştırmayı seven Beta testerlarımıza editörlük verilecektir. Bulamadığımız tek bir bilgi var şuanda : Stat Atrophy. Eğer T2A'da uzunca oynamış bir arkadaşımız Stat Atrophy hakkında kesin bilgiler verebilirse çok seviniriz. Bilindiği gibi T2A'da .stat gibi bir komut yok, Stat Atrophy az kullanılan statın düşmesi anlamına gelmektedir. O yüzden 100 100 25 gibi stat ayarları yaparken statlar birini fazla birini az kullanma yöntemiyle düşürülüyor. Size sunucuya yeni eklenmiş Bulletin Board Questleri hakkında resimler göstermek istiyorum : Resimler
kgns Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Imvoid said: ... Size sunucuya yeni eklenmiş Bulletin Board Questleri hakkında resimler göstermek istiyorum : Resimler şu son quest sistemindeki olayı ile ben keşfe çıktığımda şans eseri karşılaştım. o zamanlar bulletin board a düşmüyordu mesajlar. başarılı buldum, rp yapmak isteyene, powerplay'den sıkılıp biraz keşif yapayım diyenlere güzel olmuş.
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Beta Test bugün itibariyle bitmiştir ve Cuma gününe kadar sunucu ile ilgili bakım yapılacak ve sunucu hakkında kararlar alınacaktır. Bu süre içerisinde Cuma günü açılış yapacak sunucumuz için kullanıcı başvurularını sitemizin ana sayfasından yapabilirsiniz. (Test kullanıcıları silinmiştir. Testerların da ayrı olarak bir hesap açmaları gerekmektedir.)
kraunex Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bakındımda bulamadım ana sayfanın adresini yazabilirmisin?
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Beta testteydim, şimdi de üye oldum. Daha yerine oturması gereken çok şey var ama Britanya'nın batısındaki tarlalardaki üzümler belli bir günde bir yeniden meyve veriyor ve toplayabiliyorsunuz bile desem bence UO'nun ayrıntı dolu olduğu eski güzel günlerini özleyenleri heyecanlandıracaktır. Cuma günkü açılışı beklemekteyim, 3-4 kişilik bir kadro ile oynamayı planlıyoruz casual olarak. Hayırlısı :) Bu arada Imvoid'e çabaları için teşekkürler, bir staff ve coder olarak elinden geldiğince yardımcı oldu, şikayet etmeden defalarca sorularıma cevap verdi. Ben de elimden geldiğince wiki'ye katkı sağlıyorum. Güzel olacak gibi bakalım :)
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Merak ettiğim bir husus var. Player olmadığı takdirde kapanacak mı, yoksa anatolia gibi 0 playerken bile 3-4 yıl açık kalacak bir server mı olacak ?
Holy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 çok helecanlıyım. the second age yüklemem gerekiyor değil mi? patch falan yapıym mı?
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Patch'i şöyle anlatayım, 2.0.3 e kadar yapılan yetiyor normalde, sonrası sorun oluşturabiliyor ama ben bıraktım yaptı yapacağı yere kadar, gene login.cfg değiştirip girebiliyorsun. neyse cuma açılırken bilgiler maillere gelir zaten, geçen sefer öyle olmuştu.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 önümüzdeki hafta 3 tane önemli finalim var, 1 hafta erteleyin projeyi :) Vazgeçtim açın oynayalım :(
kraunex Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bende buyuk bir hecesle beklemedeyim uyede oldum.
Crematorium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kayıt olurken hangi hizmet şartlarını onaylıyorum
kgns Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Devokai said: Beta testteydim, şimdi de üye oldum. Daha yerine oturması gereken çok şey var ama Britanya'nın batısındaki tarlalardaki üzümler belli bir günde bir yeniden meyve veriyor ve toplayabiliyorsunuz bile desem bence UO'nun ayrıntı dolu olduğu eski güzel günlerini özleyenleri heyecanlandıracaktır. Cuma günkü açılışı beklemekteyim, 3-4 kişilik bir kadro ile oynamayı planlıyoruz casual olarak. Hayırlısı :) Bu arada Imvoid'e çabaları için teşekkürler, bir staff ve coder olarak elinden geldiğince yardımcı oldu, şikayet etmeden defalarca sorularıma cevap verdi. Ben de elimden geldiğince wiki'ye katkı sağlıyorum. Güzel olacak gibi bakalım :)devhochi?
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 iyi niyetli town watch'in belirttiği gibi, evet benim buyrun
SouLKilLeR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 beta testini biraz arızalı geçtik yada tam anlamıyla gerçekçi bir test oldu da diyebiliriz ama sonucta keyifli ve eski orjinal sistemde bir oyun deneyimi sunacağını göstermiş oldu server. Herkezi bekliyoruz. Serverın açılmasını da bekliyoruz tabi :)
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Sunucu yarın değil, 1-2 hafta gecikmeli olarak açılacaktır. Bunun nedeni hem yeni bir hostinge geçilecek olması, hem de açılış günü için toplanacak kullanıcı sayısının artması. Bu 1-2 haftalık süreç içerisinde taşınma olacağı için websitemiz de hizmet veremeyebilir. Şimdiden özür dileriz.
Öne çıkan mesajlar