Artariel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Login olan varmı oyundayım moonglowda bekliyorum..
kgns Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Artariel said: Login olan varmı oyundayım moonglowda bekliyorum..ben vardım da, macro ekleyince client göçmesi sorunlarından muzdaribim onu halletmeye calısıyorum dolayısıyla logged off um
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Zevkliymiş yav ama dungeona sakın solo gitme şans eseri minoc moongateye ordan covetousa gittim iki trapa bastım öldüm zaten kap karanlıktı ölmem iyi oldu ekran açıldı sdfsdad
kgns Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Artariel said: Zevkliymiş yav ama dungeona sakın solo gitme şans eseri minoc moongateye ordan covetousa gittim iki trapa bastım öldüm zaten kap karanlıktı ölmem iyi oldu ekran açıldı sdfsdadyaw magincia ya gittim moongate ile, şimdi moongate calısmıyor kaldım orda 1 saattir :)
spompas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 patch mı hatalı yapıyorum, wind 7 nın sorunumu anlamadım client hep cokuyor login olmayı deniyince
kgns Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Yüklü tüm UO'ları uninstall ettikten sonra, msn'den linkini verdikleri UO: The Second Age installer'ı çalıştırıp, sadece Second Age'i yükerlersen (Full'u seçip). Sonra da en az 2.0.3'e kadar patch yapıp, clientı UO klasörüne açarsan çalışması gerekiyor. Windows 7 Ultimate x64'te çalışıyor bende. Fakat ilk deneyişim şöyle birşey olmuştu: kendim macro ekleyip Apply dediğimde umacros.txt açılamıyor zırt pırt diyip client kapanıyordu. Birşeyler denedim olmadı (S-X-XX-X-X gibi bir kullanıcıya tanımlı geliyor dosyalar). En sonunda silip tekrar yükledim herşeyi baştan, client'ı da Run as Administrator işaretledim, çalıştı.
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Abi niye bu kadar az player var hakkaten sevmediniz mi anlamadm ben çok eğleniyorum nedense..
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 closed beta deigl mi kardesim 30 kisi aldilar? nasi girelim de begenelim
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 abi ben sonradan katılım yaptım geri cevap yollamayan sayısı çok diye boş yer varmış beni de aldılar sonradan. şimdi ben hariç ukien diye birisi var sunucuda en azından muhabbet ediyoruz canım pek sıkılmıyor o yüzden
kgns Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sunucu güzel, hersey zor, at bulamadım mesela henüz, vendor satmıyor spawn bulmak lazım. genelde npc lere karsı oluyorsun, zor kasıyosun. düşün altındaki atın bile bir değeri olacak. aynı SNN gibi..
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 full yükledim patchi de 2.0.4 teyken yakalayıp iptal ettim ama giremiyorum kullanıcı adı şifre yazdıktan sonra connecting ekranında client göçüo
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Serverin ilk magicali bende var galiba :) Dakikalarca uğraş sonunda archerle bi skeletal knight kestim , accurate quarter staff of might düştü asdass
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 valla herşey herşey okadar zor olacaksa bayabilirim. 1 hafta PH olsun bişey olsun. eziyet çekmeye gerek yok, şahsi fikrim..
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yav siz skill kasmaya niye bu kadar taktınız ki birleşin 3 kişi archer gidin kesin istediğinizi eğlenemye bakın taktınız skille stata
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Imvoid Öncelikle bütün hepinize selamlar. ya ne zamandır aklımda burada bir anlatım bozukluğu var 'bütün hepiniz' olmaz. topic açıldığından beri söyliyecem söyliyemiyorum asdf
SouLKilLeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Arkadaşlar bende serverdayım. Gerçi siz maceraya atılmaya başlamışsınız ama ben ekonomik sistemi test ediyorum diyebilirim. Carpenter karakter açtım ve ormanlarda takılıyorum. Söyleyebilirim ki gerçektende skill ler yavaş artıyor. Ama bundan şikayetçimiyim? Hayır. Bence 1 gunde skill master olmanın hiçbir zevki yok. Emek vermiş olmuyor insan. Koy makroya en geç iki günde hem swordsmanship hem paryy master oluyorsun çoğu server da. Tabi arada mecburen healing de master oluyor. Bence bu hali daha iyi. En azından MAster sw görünce bi tırsma gelsin insana. Diyorsanız ki ben yine sararım makroya 1 gunde olmazsa iki günde olmadı bi hafta da yine olurum master, yanılıyorsunuz. Ben skill hızını ölçmek için denemesini yaptım ve en basit artan lumberjack bile tam 1 gunde 1.5 civarı arttı. Yani boş yere skill fulliyecem diye uğraşacağına grup oluşturup gezmek daha iyi. Ki zaten devasa online oyunların amacı budur. Bence ultimanın özüne dönüş olmuş ve güzel olmuş. Özelden msn inizi atarsanız oyundayken birbirimizi daha kolay buluruz.
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Neden toplu halde birleşip de bu sunucularda oynayıp eskileri tekrar yad etmek yerine garip phli ezik sunuculara başlıyoruz ki.. Destek vermeliyiz bu tür sunuculara yoksa platformlarda daa çok görürüz uo batıyor mu agalar postlarından.
kgns Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 herşey iyi güzel de, testte değil mi sunucu su an? test dediğin oyuncuların (kullanıcılar) oynanabilir mi oynanamaz mı test etmesi değil midir? benim ana karakterimle keşfe çıktım, labirent buldum zar zor ortasına girdim. balron çıktı kesti. sonra page attım: "burdan bir de geri çıkamıcam Britain'a yollar mısınız?" diye, sonraki gün login olduğumda aynı yerdeydim page'im silinmişti. tekrar attım, bir sonraki gün aynı şekilde ordaydım page im silinmişti. nedir yani test yapıcam yapamıyorum açtım 5 tane karakter silemiyorum da, asıl oynadığım karakterle test etmeyeceksem ne anlamı kaldı? alt tarafı bir .xgo britain yapacaksın, kastırmanın anlamı nedir.
Crematorium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 stuck yok home home home yok ölünce koşuyo muyuz
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 GM varsa resliyo takılınca da başka biyere atıyo
Crematorium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bi kitaplığın içinde ibranice ismi olan bi kontrat buldum alamıyorum server çok ilgniç bayaa zor ince ayrıntıları hoşuma gitti ama moongate i nasıl kullanıcam çözemedim yewdeki magincia ya maginciadaki yew e gönderio bu hep böyle mi istediğimiz yeri falan seçemiyo muyuz
kgns Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 moongate Felluca ve Trammel aylarının durumlarına göre çalışıyor olmalı, google da daha detaylı bilgi bulabilirsin ben de çok bilmiyorum. bir keresinde magincia ya gittim moongate ile, biraz dolandım, geri geldim. moongate e her girdiğimde fizzle oldu çalışmadı. 4-5 saat beklemek zorunda kaldım magincia adasında. sonra düzeldi geçtim. çalışırken sürekli farklı bir yere gidiyor olması lazım. yew-magincia-yew takılmaması lazım
Öne çıkan mesajlar